Έχετε δεί αγώνα σπρίντ να κρατάει 3-4 λεπτά??....Δεν θα βαριόσασταν μετά τα πρώτα 30'' ??..
Υποδηλώνουν δύο διαφορετικές μουσικές προσεγγίσεις....πρέπει ντε και καλά μια απο τις δύο να ανήκει σε άσχετο ή άμουσο??
Όχι φίλε μου και είσαι ο πρώτος που το βλέπει έτσι. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να μου την πέφτει επειδή μου αρέσει να παίζω γρήγορα. Εγώ γιατί αποδέχομαι ότι σε κάποιους -και σε μένα βέβαια- αρέσει το groove?
Να μην κάνεις ζέσταμα για να παίζεις πιο γρήγορα. Να κάνεις ζέσταμα για να μη βλάψεις τα χέρια σου
Παράθεση από: JimiDS στις 13/03/09, 20:05το κλειδί πιστεύω είναι να δουλεύεις τεχνική και ταχύτητα μέχρι να φτάσεις εκεί που αναπτύσσονται οι δικές σου ιδέες και μουσικές φράσεις...γιατί πάνω από όλα ο κιθαρίστας είναι μουσικός έτσι?Nαι, αλλα το σημείο που φτάνουν οι ιδέες του καθενός, δεν είναι στάσιμο. Και για την ακρίβεια, δεν είναι λίγες φορές, που η εφαρμογή μιάς τεχνικής, μας δίνει μια ιδέα, ή τρόπους εξέλιξης μια υπάρχουσας...
το κλειδί πιστεύω είναι να δουλεύεις τεχνική και ταχύτητα μέχρι να φτάσεις εκεί που αναπτύσσονται οι δικές σου ιδέες και μουσικές φράσεις...γιατί πάνω από όλα ο κιθαρίστας είναι μουσικός έτσι?
Παράθεση από: Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood στις 13/03/09, 20:15Παράθεση από: JimiDS στις 13/03/09, 20:05το κλειδί πιστεύω είναι να δουλεύεις τεχνική και ταχύτητα μέχρι να φτάσεις εκεί που αναπτύσσονται οι δικές σου ιδέες και μουσικές φράσεις...γιατί πάνω από όλα ο κιθαρίστας είναι μουσικός έτσι?Nαι, αλλα το σημείο που φτάνουν οι ιδέες του καθενός, δεν είναι στάσιμο. Και για την ακρίβεια, δεν είναι λίγες φορές, που η εφαρμογή μιάς τεχνικής, μας δίνει μια ιδέα, ή τρόπους εξέλιξης μια υπάρχουσας...Ακριβώς...αυτό λέω και γώ...γιαυτό ο καθένας δουλεύει το μετρονόμο του μέχρι εκεί που χρειάζεται για να εκτελέσει δικές του ιδέες...προσωπικά το βρίσκω "κενό" να μπορείς να παίζεις malmsteen στα 290bmp και να δυσκολεύεσαι να γράψεις ένα κομμάτι δικής σου έμπνευσης! (και πάλι όμως αυτό είναι προσωπική άποψη και δεν κατακρίνει ούτε επιβάλλει )επίσης μια και μιλάμε για τεχνική (ανεξαρτήτως προσωπικών συνθέσεων) έχετε δει ποτέ τον Pat Metheny (picasso guitar) με ποιό τρόπο κρατάει την πένα...? δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!!! και όμως μπορεί ναι παίζει όλα αυτά που παίζει σε αρκετά γρήγορα τέμπο...(όχι σαν το Malmsteen βέβαια...και μπράβο του που μπορεί να εκτελεί τόσο γρήγορα...αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό τον αφήνει μόνο εκτελεστή και όχι μουσουργό)