Διάφορα > Βιβλίο Εντυπώσεων

Επίπεδο χρηστών του kithara...

(1/3) > >>

vegos:
Καταρχάς, ξεκίνησα να γράφω pm, αλλά στην πορεία είπα να το κάνω δημόσιο.

Σήμερα λοιπόν, σχολώντας από την εργασία μου, με περίμενε ένα δέμα στο σπίτι. Το ανοίγω, και βλέπω τα εξής:Ο φίλος pipokas99 θέλοντας να με ευχαριστήσει για κάτι πλακέτες που του έστειλα (ευτελούς αξίας, ίσως το γραμματόσημο να κόστιζε περισσότερο), μου έστειλε ένα πετάλι για πειράματα.

Μέσα στο δέμα, είχε και 2 μπουκάλια με πόσιμη ύλη, ώστε τα πειράματα να γίνουν πιο ενδιαφέροντα!
Ο Γιώργος είχε φαγωθεί να ανταποδώσει, παρόλο που τον είχα ενημερώσει ότι δεν θέλω το παραμικρό (άλλωστε δεν είχα κάνει και τίποτα, ένα φάκελλο έστειλα  ;D ).

Φίλε Γιώργο, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Παράλληλα με αυτό, η παραμονή μου στο forum μου έχει δείξει (ακόμα κι αν προσωπικά δε γνωρίζω κανέναν σας), ότι όντως το επίπεδο σε όλα τα σημεία είναι αρκετά υψηλό.
Άπειρες πληροφορίες (και το βασικότερο, σωστές), κόσμιες συζητήσεις κλπ.

Συνδυάζοντας τα παραπάνω, επιβεβαιώνεται, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, ότι το kithara.gr έχει αρκετά υψηλό επίπεδο, στο πιο σημαντικό τομέα ίσως, στην "κάστα ανθρώπων".

Keep up!

YΓ Στη φωτο, κάπου στο βάθος φαίνεται κι ένα πετάλι  ;D ;D ;D

cbk:
Έτσι είναι!

 :beer

hot_sauce (φλουτσ):
Αυτά είναι...μπράβο ρε παιδιά...!

Επειδή τελευταία έχω σκίσει τα φόρουμ (όχι μουσικού περιεχομένου) για μια αγορά που θέλω να κάνω, στα περισσότερα φαγώνονται με το παραμικρό, σπόντες,flames κτλ....

Εδώ, μπορεί να μην έχουμε την κίνηση που έχουν κάποια άλλα, αλλά ίσως κι αυτός να είναι ο λόγος που είμαστε λίγο πιο "λογικοί" στην επικοινωνία μας....

Και πάλι,  ωραίοι!

kkmspm (φλουτσ):
πολυ ωραια κινηση!!! 8)

pipokas99:
δεν φανταζόμουν ότι το θέμα θα πάρει τέτοιες διαστάσεις και μάλλον πρέπει και εγώ κάτι να πω δημόσια λοιπόν...

αν και το έγραψα σε π.μ. αλλά θα ξαναπώ ότι, για μένα αυτο δεν είναι τίποτα-όπως για τον αντρέα να στείλει 2 πλακτέτες- και ένιωσα ότι έπρεπε κάπως να τον ευχαριστήσω!
και να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο για τις πλακέτες αλλά γενικά για την στήριξη σε όποια προσπάθεια μου,καθ'ότι πολύ αρχάριος και με περιορισμένο χρόνο..

Στην υγειά μας!!! :D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View