Αποστολέας Θέμα: Πιστεύετε στον Θεό;  (Αναγνώστηκε 398998 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

VASILISHARA

• Επισκέπτης
Απ: Πιστεύετε;;;
« Απάντηση #150 στις: 05/09/05, 13:30 »
Θεωρώ ότι η θρησκευτική πίστη είναι άσχετη με την μουσική.Είναι κάτι εντελώς προσωπικό και ουσιαστικά πρόκειται για την εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου να αναζητήσει το υπερβατικό (στην προκειμένη περίπτωση το "θείο").Όμως,προσωπικά,πιστέυω ότι περιορίζει το πνεύμα και τους ορίζοντες για αναζήτηση.
Προτιμώ να πιστεύω στην ανθρώπινη δύναμη καθεαυτή και στο φθαρτό της μεγαλείο...

Αποσυνδεδεμένος Balleader

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • With tired eyes,mind,soul I ...slept
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: 06/09/05, 00:37 »
Αν κ στα 16 μου εχω κανει διατριβη στο θεμα.Εχω περασει κ απο κατηχητικο κ εχω γνωρισει το Θεο απο πολλες πλευρες κ το χριστιανισμο.Σας λεω με βεβαιοτητα πως τι ακριβως ειναι ο Θεος κ γιατι "ενεργε" οπως ενεργει μερικες φορες δεν προκειτε να μαθει κανεις.Ειναι σαν να βαλεις τον υπολογιστη σου να σου εξηγησει γιατι τον εφτιαξες.Πολυ απλο παραδειγμα αλλα κατανοητο ελπιζω.

Οσο για τον αν υπαρχει Θεος ειμαι απολυτα σιγουρος γι'αυτο.ασε που νομιζω πως ειναι κ ο καταλληλοτερος για να ακουμπησεις οταν εισαι αδυναμος(καλυτερα Αυτος παρα ο ευατος σου πιστευω χωρις να μειωνω τον δευτερο καθολου)
Εμενα τουλαχιστον αυτο μου δινει ελπιδα.

Στο αν ασχολειται με μας προσωπικα πιστευω πως ναι κ συμφωνο απολυτα με τον μπραιβεχαρτ που λεει πως ολα στη ζωη εχουν καποιο νοημα κ γινονται για καλο.

Α κ κατι τελευταιο για τις "αδικιες" που "κανει" ο Θεος(δεν θεωρω καθολου καλη την εκφραση αυτη αλλα τεσπα)
Αν ειναι κ Αυτος αδικος την βαψαμε.Απλα πιστευω πως εχουμε διαφορετικη αντιληψη απ'το Θεο στο θεμα δικαιοσυνης.Προσωπικα πιστευω πως ο Θεος με τα ατομα που θεωρουμε ατυχα ειναι πολυ πιο δικαιος απο ολους τους υπολοιπους.Το θεμα ειναι αν πιστευουμε στην επηγεια δικαιοσυνη ή την "ουρανια" αν ειναι σωστος ο ορος
« Τελευταία τροποποίηση: 06/09/05, 00:42 από Balleader »
665 neighbor of the Beast

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #152 στις: 06/09/05, 00:46 »
Αν και εγω πιστευω στον Θεο ( και οποιος ηταν πιο παλιος, θα θυμαται σε παλια topics, τι φανατισμος επικρατουσε..και επικρατει ;D ), θελω να πω, οτι καλο ειναι να πιστευουμε εκει που αισθανομαστε ολοκληρωμενοι. Εαν καποιος εχει δημιουργησει μια κοσμοθεωρια ( αμ τι αλλο κανουμε..μονο γι'αυτο ειμαστε ικανοι ) που δεν περιεχει μεσα τον Θεο, τον Αλλαχ, τον Βουδα, κλπ κλπ αλλα αισθανεται ολοκληρωμενος, τοτε δεν υπαρχει λογος να τον πιεσουμε να πιστεψει σε κατι που απλα θα τον "καταπιεζει". Βεβαια να σημειωσω, πως αλλαζει η αποψη  μου, εαν ο οποιοσδηποτε προσπαθει να προσηλυτισει και αλλους με τη κοσμοθεωρια του...Αυτο δειχνει ασεβεια στις επιλογες και στις ελευθεριες του αλλου ατομου...
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος tzamrock

• Επισκέπτης
  • **
  • rock is a way of life
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: 07/09/05, 15:09 »
θεος...........θεικη υποσταση  για μενα εχει η γη,η θαλασσα,ο ουρανος...πραγματα που μας δινουν ζωη και μας κανουν να νιωθουμε ομορφα..θεος ως πνευματικη υποσταση ειναι κατι το σχετικο...εγω δεν πιστευω αλλα δεν αρνουμαι και οσους το κανουν..
αμαν...ολες all star φορανε...

Αποσυνδεδεμένος Lydi@

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: 07/09/05, 22:25 »
Προσωπικα μέσα μου επικρατει ενας διχασμός οσον αφορά το θέμα που θέσατε>Απ τη μια λοιπον πιστευω πως οι ανθρωποι δημιούργησαν την εννοια Θεος γιατί οι ίδιοι δεν ήταν αρκετά δυνατοι για να ανταπεξέλθουν σε καποιες δύσκολες φάσεις της ζωής τους κ ήθελαν απο κάπου <να πιαστουν>.Απ την άλλη βέβαια υπάρχει κ το εξής ερώτημα:Πώς δημιουργήθηκε η ζωη?Κάποιο ανώτερο ον δεν ευθύνεται για ολα αυτά που υπάρχουν γύρω μας?///Τί λέτε εσείς? ???

Αποσυνδεδεμένος tzamrock

• Επισκέπτης
  • **
  • rock is a way of life
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: 08/09/05, 12:29 »
"lydi" τι να σου πω..δεν θελω να σε γελασω...πιστευω οτι ο κοσμος και οτιδηποτε βρισκεται πανω σαυτον ειναι προιοντα της εξελικτικης διαδικασιας...καταλαβαινεις πιστευω τι ενοω..βεβαια τωρα αυτο το κατι απ το οποιο δημιουργθηκαν τα τοσα αλλα δεν μπορω να εξηγησω πως υπαρχει κ γιατι...αν το ηξερα αλλωστε δεν θαχε πλακα...
αμαν...ολες all star φορανε...

Αποσυνδεδεμένος super_freak_me

• Θαμώνας
  • i don't try anything,just do it
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: 10/09/05, 03:20 »
αρχικα....στην ερωτηση "υπαρχει θεος?" η απαντηση ειναι "υπαρχω" 8)

+ κατα 2ον....." i believe in miracles cuz i am one"  ::) :P 8)

.....
you'll never see the lonely me at all

Αποσυνδεδεμένος Holy Diver

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Σαλιγκάρια και μπανάνες!!!
    • Προφίλ
    • Το Όνειρο Ενός Περιέργου
« Απάντηση #157 στις: 10/09/05, 13:56 »
Όχι, δε πιστεψα ποτέ. Δεν έχω καν βαπτιστεί.
reveduncurieux.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Elen sila lumenn omentielvo
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: 10/09/05, 14:30 »
Ναι...πιστευω ότι ο καθενας αντιλαμβανεται την παρουσια του διαφορετικα ομως...
My spirit is crying for love so tired of being alone
I Remember He came here to steal, and You are his stealer of souls

http://img74.imageshack.us/img74/4245/53408797vz8.jpg

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: 10/09/05, 23:41 »
Pistevw alla oxi san kapoion pou petaei sta synnefa
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Korgy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Q the Filters 2 the F##k!!
    • Skype - korgy-
    • Προφίλ
    • το φάρμακο της περιέργειας..
« Απάντηση #160 στις: 12/09/05, 22:26 »
Εφόσον δεν μπορεί κανείς να αποδείξει την μη υπαρξή του/τους , ε τότε θα πιστεύω αν και με τρόπο "ηρέμα θεϊστή"
Ο μουσικος-καυστήρας   . Ότι αφορά ήχο ,αγορά,πρόβα και ηχογραφήσεις εδώ είμαστε!
http://www.myspace.com/korgyatopon  -> project recording studio for the open minded ears <-

Αποσυνδεδεμένος Kική

• Παλιός
  • Βαλε φωτιά !
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: 13/09/05, 14:25 »
Ποιό Θεό λέτε?  Για να σας απαντήσω...

Αποσυνδεδεμένος depara(μια πιανιστα απο το διαστημα)

• Επισκέπτης
  • **
  • Keep πιανιζeιν'
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: 20/10/05, 16:44 »
Εγώ αν και είμαι πολύ μικρή για να έχω μια στάνταρ αποψη, πιστεύω στην πίστη προς την ανθρώπινη δύναμη και θέληση.Δεν μου αρέσει ναζω με το φόβο της αμαρτίας και να σκέφτομαι ότι παίζω σε γήπεδο κάποιου άλλου.Εγώ καλώς ή κακώς ήρθα στη γη γιατί το ήθελε ο πατέρας και η μητέρα μου και όχι εγώ ο Θεός όπως λένε. πρόγογνοί μου δεν είναι ο Αδάμ και η Εύα αλλά οι πίθηκοι.Δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο και αν υπάρχει δεν είναι για μένα ούτε η κόλαση ούτε ο παράδεισσος.Δεν πιστεύω πως πρέπει να το παίζω καλό παιδί για να εξασφαλίσω μία θέση στον παράδεισσο.
Με λίγα λόγια κατά τη γνώμη μου πρέπει να πιστεύουμε στον άνθρωπο,να φροντίσουμε να ζήσουμε όσο πιο έντονα γίνεται και τις καλές και τις κακές στιγμές χωρίς φοβίες και αν τελίκα υπάρχει ο Θεός το ξέρει μόνο ο ίδιος.
Εγώ δεν ακούω τόσο πολύ μεταλ καιξέρω επίσης πάρα πολλούς μεταλάδες που πιστεύουν στο Θεο.πάντως να ξέρετε ότι η μουσική δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στη θρησκεία.αυτό που επηρεαζει  είναι καθαρά το πόσο ώριμος είναι ο άνθρωπός για να μπορεί να κρίνει πρόσωπα και καταστάσεις και να μην ζει με αυτά που του δίνουν να τρώει αμάσητα όλες αυτές τις θεωρίες του κώλου μόνο και μόνο για να το παίξουν και καλα...
Να μην ξεχνάμε ότι όπως και οι αρχαίοι Έλληνες έτσι και αυτοί που πιστεύουν στο Θεό τον δημιούργησαν για να νιώθουν πως αν μείνουν μόνοι ή αν βασανίζονται να πιστεύουν πως κάποιος θα συνεχίσει να νοιάζεται για αυτούς.
Αυτά για την ώρα...
Εύχομαι να τα ξαναπούμε σε ένα άλλο θέμα
Να περνάτε καλά!
Θεε μου,ποσο μπλε ξοδεύεις για να μη σε βλέπουμε???

Tini

• Επισκέπτης
« Απάντηση #163 στις: 20/10/05, 16:48 »
Αν δεν είναι Θεός αυτή η ανώτερη δύναμη που όλοι νιώθουμε αλλά λίγοι καταλαβαίνουμε, τί είναι τότε?Εξωγήινοι?Εγώ πιστεύω, αλλά χωρίς τα στεγανά της εκκλησίας.

Αποσυνδεδεμένος Balleader

• Θαμώνας
  • With tired eyes,mind,soul I ...slept
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: 20/10/05, 18:21 »
Αν δεν είναι Θεός αυτή η ανώτερη δύναμη που όλοι νιώθουμε αλλά λίγοι καταλαβαίνουμε, τί είναι τότε?Εξωγήινοι?Εγώ πιστεύω, αλλά χωρίς τα στεγανά της εκκλησίας.

+1
Αν κ εχω την αποψη πως κ αθενας πρεπει να βρει το δικο του Θεο.Κατ'εμε δεν ειναι μονο ενας.Ο καθενας τον νοιωθει κ τον αισθανεται διαφορετικα.Αλλωστε πως ειναι δυνατον κατι τοσο πολυπολοκο κ τελειο να εχει το ιδιο αντικτυπο σ'ολους.Αναλογα με τις δυνατοτητες μας τον αντιλαμβανομαστε διαφορετικα.(Σαν τα Μαθηματικα ενα πραμα) :P
665 neighbor of the Beast

Αποσυνδεδεμένος D@ve Murray

• Χορδοβασανιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Once a wolf.... always a wolf...
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: 20/10/05, 19:37 »
Συγχωνευσα τρια θεματα για την θρησκεια σε αυτο...μπορειτε να συνεχισετε απο εδω την κουβεντα σας... και οταν ανοιγετε ενα θεμα...παρακαλω χριστιανοι ;D, κοιταξτε αν υπαρχει παρομοιο...
Φάτε οτι προλάβετε...Ο Χονδροc γaρ Τaχυc...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: 20/10/05, 21:37 »
Συγχωνευσα τρια θεματα για την θρησκεια σε αυτο...μπορειτε να συνεχισετε απο εδω την κουβεντα σας... και οταν ανοιγετε ενα θεμα...παρακαλω χριστιανοι ;D, κοιταξτε αν υπαρχει παρομοιο...
Κι αν αυτοι που το ανοιγουν δεν ειναι χριστιανοι και ειναι κατι αλλο?  :P

Περα απο τη πλακα εμενα η γνωμη μου  ειναι οτι απλα χρειαζομαστε το Θεο. Δεν πιστευω απολυτα σε αυτα που λεει και πρεσευει ο χριστιανισμος αλλα πιστευω στην υπαρξη του Θεου σαν μια ανωτερη υπαρξη.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Iroukos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...όπου γης & πατρής...!!! ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ!!!!!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • ALOE VERA (FLP)
« Απάντηση #167 στις: 20/10/05, 22:40 »
όχι δε πιστευω!
τα εχω ξανα γραψει αυτα!
σαν όντα εχουμε φανταστικες δυνατοτιτες...σχεδον αδιαλυπτες, οι οποιες ξεπερνανε καθε θρησκεια!
στους ευατους μας πρεπει να πιστευουμε όχι σε καθε τι που μας πασαρουν -εστω κ αν αυτη είναι μια θρησκεια 2000 χρονων!!!

Αποσυνδεδεμένος Ιανός

• Ο Αιρετικός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να τιναχτεί σαν μαύρο πνεύμα,η τρομερή μας η λαλιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: 21/10/05, 09:09 »
Αδέρφια, στο θέμα της πίστης υπάρχει μεγάλο μπλέξιμο. Κατ' αρχήν, κατά τη γνώμη μου, είναι άλλο πράγμα η πίστη στην ανώτερη δύναμη κι άλλο τα υπάρχοντα δόγματα, που αποτελούν, ουσιαστικά, μηχανισμούς διαχείρισης κοσμικής εξουσίας. Ο Γ. Ρηντύ έλεγε πως τα δόγματα φουντώνουν τόσο πολύ, που τα κλαδιά τους κρύβουν τον Θεό...Η πίστη, όμως, στον Θεό, στον Θεό που πιστεύει και βρίσκει ο καθένας μεσα στην καρδιά του, προσδίδει ουσία και σκοπό στην ύπαρξη του ανθρώπου. Η απουσία του Θεού, νομίζω, πως θα έκανε την ζωή μας ανιαρή και πεζή.
Τώρα για τον Χριστιανισμό, θα πρέπει, κάποτε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Χριστιανισμός ήταν μια εβραϊκή αίρεση, ενός, πράγματι, φωτισμένου αγίου ανθρώπου, του Ιησού. Το κύρηγμα και οι ιδέες του ήταν, για την εποχή του, πρωτοποριακά και ανατρεπτικά και γι αυτό το ιερατείο των ομοθρήσκων του φρόντισε να τον ξεπαστρέψει. Δεν θυμάμαι ποιός ακριβώς το έχει πει, αλλά έχει γραφτέι κάπως έτσι: για να εξασφαλίσει τα βάσανα του γιού του, ο Θεός τον γέννησε Εβραίο!!!
Όμως, το αρχικό καθολικό χριστιανικό δόγμα (έτσι ονομάζοταν αρχικα, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Συνόδου της Νικαίας) δεν διαμορφώθηκε απο τα κηρύγματα του ιδρυτή της θρησκείας αυτής, αλλά από κάποιον που ούτε καν τον γνώριζε: τον απόστολο Παύλο, ο οποίος, σαν παλιός Ρωμαίος στρατιωτικός, προσέδωσε στο δόγμα μια πρωτοφανή αυστηρότητα και μια ακατανόητη μισαλλοδοξία. Για όσους ασχολούνται με αυτά, είναι γνωστή η διαμάχη του απ. Παύλου με τον απ. Πέτρο, ο οποίος ήταν και ο μαθητής που ο Ιησούς εμπιστευόταν περισσότερο, που οδήγησε, τελικώς, το Ευαγγέλιο του Πέτρου στα απόκρυφα Ευαγγέλια και στο καθολικό index. Όσο για την...αποδοχή του χριστιανισμού από τους Έλληνες, είναι γνωστό ότι, όταν ο απ. Παύλος μίλησε ενώπιον του Άρειου Πάγου οι Αθηναίοι του πέταξαν τα σανδάλια τους, εκτός απ' τον Διονύσσιο τον Αρεοπαγίτη, τον οποίο για τον λόγο αυτόν η χριστιανική εκκλησία αγιοποίησε.
Αυτά, και άλλα πολλά, καθιστούν για μένα τα δόγματα αποκρουστικά. Πιστεύω στον Θεό που έχω μέσα στην καρδιά μου. Για να τον βρίσκω, κάθε φορά, βυθίζομαι στον εαυτό μου. Δεν έχει δόγματα, απαγορεύσεις, κανόνες, φόβο. Έχει μόνο άπειρη αγάπη και κατανόηση για όλο τον κόσμο.
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα. Είμαι ελεύθερος.

Αποσυνδεδεμένος fatses asteies

• μια εξ αυτών κι εγώ ο Αντώνης
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: 21/10/05, 09:47 »
Όχι, δεν πιστεύω. Ούτε σε Θεό, ούτε σε διάβολο, ούτε σε πνεύματα, ούτε στο μάτι, ούτε σε καμία προκατάληψη ή οτιδήποτε άλλο δε συμβαδίζει με τη λογική. Απλά είναι τα πράγματα. Οι θρησκείες έχουν στα χέρια τους το ευκολότερα πωλήσιμο προιόν. Την ανάγκη του ανθρώπου για αθανασία. Πουλώντας (όλες οι θρησκείες) τη μετά θάνατον ζωή εξασφάλισαν τη βιωσιμότητά τους. Ευχαριστώ, δε θα πάρω. Από σαλάτες τι έχετε;
"....Μιλούν με τις ώρες για κρύες ανάγκες και μετά με το φόβο παλεύουν. Κι είναι τόσο καλοί όταν λένε βλακείες που καμιά φορά ...ΞΕΓΕΛΟΥΝ."   -    fatses asteies

Αποσυνδεδεμένος Conviction

• Θαμώνας
  • λαουτιέρης
    • Προφίλ
    • Frail Conviction Band Page
« Απάντηση #170 στις: 21/10/05, 11:39 »
Εγώ είμαι της άποψης οτι, αυτό που λέμε θεός είναι τελικά ένα δημιούργημα του ανθρώπου για να δώσει εξήγηση σε πράγματα που δεν καταλαβαίνει, ή να δώσει ελπίδες σχετικά με πραγματικότητες που τον φοβίζουν, όπως ο θάνατος. Γι'αυτό οι θεοί αλλάζουν ανά εποχή και ανά περίοδο, έχουν διαφορετικές ιδιότητες και απευθύνονται σε διαφορετικές μερίδες ανθρώπων.
Τώρα, αν λέμε θεό αυτή τη "φωνούλα" μέσα μας που μας παροτρύνει να κάνουμε κάτι, να φερθούμε κάπως, να κυνηγήσουμε ένα στόχο, αυτό είναι ίσως το πιό "αυθεντικό" μέρος του εαυτού μας και σε έναν τέτοιο "θεό" κατ'εμέ, δεν είναι και άσχημο να πιστεύουμε..

Αποσυνδεδεμένος Iroukos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...όπου γης & πατρής...!!! ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ!!!!!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • ALOE VERA (FLP)
« Απάντηση #171 στις: 21/10/05, 12:02 »
Όχι, δεν πιστεύω. Ούτε σε Θεό, ούτε σε διάβολο, ούτε σε πνεύματα, ούτε στο μάτι, ούτε σε καμία προκατάληψη ή οτιδήποτε άλλο δε συμβαδίζει με τη λογική. Απλά είναι τα πράγματα. Οι θρησκείες έχουν στα χέρια τους το ευκολότερα πωλήσιμο προιόν. Την ανάγκη του ανθρώπου για αθανασία. Πουλώντας (όλες οι θρησκείες) τη μετά θάνατον ζωή εξασφάλισαν τη βιωσιμότητά τους. Ευχαριστώ, δε θα πάρω. Από σαλάτες τι έχετε;

Πεστα ρε αγορινα μου!

Αποσυνδεδεμένος Apoptygma

• Επισκέπτης
  • **
  • ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: 21/10/05, 12:43 »

+ 1
άραγε θα βρεις τρόπο να εκφράσεις αυτό που υπάρχει μέσα σου???

Αποσυνδεδεμένος marfy

• Θαμώνας
  • κάπου αλλού...
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: 21/10/05, 13:46 »
ναμαι κ εγώ....

πιστεύω στο μάτι...ξέρω να ξεματιάζω...όσοι δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με αυτό και δεν πιστεύουν εύχομαι να μην τους τύχει ποτέ!!!
αν πάλι τους τύχει....ας με πάρουν τηλέφωνο να τους ξεματιάσω...
και μετά το ξανασυζητάμε το θέμα....

μαρφ μαρφ μαρφ μαρφ μαρφ...
τα πιο όμορφα πράγματα χάνονται γρήγορα,οι άνθρωποι,τα σύννεφα,το μελάνι στα ποιήματα<br />http://mikrivolta.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος |ceD^EArTH_f

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: 14/11/05, 19:23 »
πιστεύω σε όλα..εχτός από αυτό που πιστεύουν όλοι οι άλλοι .....  :-\