Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Αποριες για ξυλα και μαγνητες ηλεκτρικης κιθαρας.

<< < (4/12) > >>

daron malakian:
τι αλλο θα ακουσεις? κι ομως η κιθαρα μου ειναι απο πλαστικο η ανθρακονημα η κατι τετοιο, μονο ξυλο δεν ειναι παντως δε βλεπω τιποτα τρομερη διαφορα σε σχεση με τον ηχο μιας Fender telecaster γνισια που εχω ;D ( δεν ειναι δικια μου, δανεισμενη ειναι :'( )

dunkan:
tin simeron imeran file me ena poliefe kaneis oti goustareis ston ixo.twra san kithara stin xroia tou ixou paizei rolo to swma.sto sustain kai stis armonikes paizei rolo o tropos kataskevis kai to tremolo.sto sima exodou oi magnites.an thes rock blues katastaseis i poli prima gia solo tha pareis mia me alder swma.an thes vari metal ixo stil nightwish i akoma pio vari stil obituary tha pareis me basswood pou einai kai pio kalo poiotika apo to alder.iparxoun kai alles liseis px ash kai ebony stin tastiera alla pas makria oikonomika.magnites ennoeite seymour dunkan.meta to chaos :).genika na xereis pws oti plirwneis pairneis

daron malakian:

--- Παράθεση από: esp στις 12/06/05, 20:41 ---oti plirwneis pairneis

--- Τέλος παράθεσης ---
στην περιπτωση του νακα δε νομιζω (sorry :-X)

OrionSreign:
Γειά σας, η απορία μου είναι πώς επηρεάζει το ξύλο της ηλεκτρικής κιθάρας τον ήχο. Εφόσον έχουμε μαγνήτες και ο ήχος δημιουργείται με την αυξομείωση του ρεύματος στα πηνία εξαιτίας της μεταβολής του μαγνητικού πεδίου (ταλαντώσεις χορδής), τι δουλειά έχει το ξύλο της κιθάρας....Δεν είναι ακουστική που βγαίνει φυσικός ήχος...Μήπως τελικά τα ξύλα στις ηλεκτρικές κιθάρες είναι ένα κόλπο των εταιρειών για να πουλάνε τα διάφορα μοντέλα τους???

www.orionsreign.com

master of puppets:
Παίρνουμε δύο κιθάρες....Μια yamaha (οποιοδήποτε μοντέλο) και μια esp (οποιοδήποτε μοντέλο) και βάζουμε και στις δυο emg μαγνήτες....Θα ακούγονται το ίδιο ή μήπως η yamaha θα είναι καλύτερη?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P :P :P :P :P

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση