Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Αποριες για ξυλα και μαγνητες ηλεκτρικης κιθαρας.

<< < (2/12) > >>

Σιδηρόπουλος:

--- Παράθεση από: Winmmisterakias στις 20/01/05, 21:02 ---λοιπον κατ'αρχην η τριανταφυλλια στην ταστιερα νομιζω οτι ειναι απαραιτητη σε μια κιθαρα!!!! :) εχω μια που δεν εχει και η ταστιερα απο το παιξιμο εχει γινει χαλια εχει αρχισει να κανει τρυπες!!!! ;D Μια προσωπικη συμβουλη που θα σου δωσω ειναι να προσεξεις να μην σε κοροιδεψουν οτι και καλα ειναι τρυαναταφυλλια: θα την ξυσεις σε ενα σημειο και θα δεις αν ασπριζει! αμα ασπριζει δεν ειναι τριαναταφυλλια αν οχι ειναι!!! ενα ακομα ειναι : η τριανταφυλλια ειναι πιο ανοιχτο χρωμη!!! ;D ;D

Μια ακομα συμβουλη ειναι: ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΝΑΚΑ εκτος αν θελεις να παρεις Washburn!!!! πολυ καλες κιθαρες.....

θα πρεπει να κοιταξεις επισης η κιθαρα να ειναι μαλακη για να μην κουραζεσαι στο παιξιμο!!!!

για τους μαγνητες τωρα πιστευω οτι μια κιθαρα με δυο διπλους και εναν τριθεσιο επιλογεα κοντα στα 200ε ειαναι οτι καλυτερο!!! μην ξεχνας οτι και η παραμορφωση παιζει σημαντικο ρολο και δεν εξαρταται απολυτα απο τους μαγνητες!!!! αν παλι διαθετεις money θα ελεγα να παρεις μια κιθαρα με EMG μαγνητες που ειανι οτιθ καλυτερο!!! ;D ;D ελπιζω να βοηθησα!!! ;)

--- Τέλος παράθεσης ---

1) γιατι το rosewood απαραίτητο? εγώ το βρίσκω πιο 'άχαρο' απο άλλα ξύλα π.χ maple + ebony
2) οχι και πολυ καλες οι washburn :P

Winmmisterakias:

--- Παράθεση ---
--- Τέλος παράθεσης ---

1) γιατι το rosewood απαραίτητο? εγώ το βρίσκω πιο 'άχαρο' απο άλλα ξύλα π.χ maple + ebony

--- Παράθεση ---
--- Τέλος παράθεσης ---
θα συμφωνησω για το ξυλο στην ταστιερα   ;) ;) αλλα η συγκεκριμενη washburn που ειδα και επαιξα και τρελαθηκα  :o ηταν ολα τα λεφτα για την ακριβεια 880ευρα.... ;D ;D μπορει να εφταιγε βεβαια και ο spider.... πολυ καλος ενισχυτης μεγαλε!!!!!!!

Σιδηρόπουλος:
περιμενε.. πριν λιγο ειπες οτι ειναι απαραιτητη.. τωρα λες πως συμφωνεις μαζι μου.. αποφάσισε :P

Αύγουστος:

--- Παράθεση από: Σιδηρόπουλος στις 20/01/05, 21:20 ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Συμφωνώ με την ποιότητα του ξύλου σχετικά με τον ήχο, όμως έχεις δει πολλές κιθάρες κάτω των 1000 ευρώ με ebony? Συνήθως στα πανάκριβα μοντέλα το βλέπω... Το maple δε θα το σχολιάσω, βρίσκεται στην αντίπερα όχθη. Πάντως αν το δεις στατιστικά, για να παίζουν οι περισσότεροι επαγγελματίες με rosewood κάτι θα ξέρουν.

Δείτε κι αυτό το κουκλί  ;D http://www.gibsondigital.com/. Πρώτη φορά το είδα σήμερα...

Σιδηρόπουλος:
ειπα οτι εμένα μου φαίνεται πιο άχαρο απτα αλλα 2( ebony + maple ) τα οποια μου αρέσουν περισσότερο στο χέρι και στον ήχο..
πες στον κλαπτον να μην ξαναβαλει maple ταστιερα :P

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View