Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Κιθάρα - Μάρκες και τύποι

Κιθάρες Berduck: Τίς γνωρίζετε ???

(1/3) > >>

spiros1970:
Γεια κι από μένα! Είμαι νέος στο forum. Θα συστηθώ αργότερα σε κάποιο άλλο thread (για να μην τρώω χώρο εδώ). Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει τις κιθάρες Βerduck ή κάπως έτσι. Πήγα σε ένα κατάστημα για να δω για ηλεκτρική και μου σύστησαν αυτή την μάρκα ως value for money μοντέλα. Καμιά ιδέα?

Johnie Darko:
Δεν τις ξερω...

spiros1970:
 ??? Θα πάω και πάλι στο μαγαζί και θα επιστρέψω με περισσότερες πληροφορίες. Ο τύπος που το έχει είναι φίλος και μου είπε ότι για την τιμή τους (350€) έχουν πολύ καλή απόδοση. Αυτό του το είπε ένας κοινός γνωστός μας και επαγγελματίας κιθαρίστας που τις δοκίμασε. Ελα όμως που δεν βρήκα τίποτα στο internet με αυτό το όνομα.... Θα επανέλθω.

spiros1970:
Λοιπόν, η μάρκα είναι Berduck, τις παράγει μια γερμανική εταιρία παραγωγής πιάνο (Berdux). Δεν βρήκα τίποτα στο internet για την εταιρία. Στα λεφτά αυτά (350€) υπάρχει η Les Paul της Epiphone και κάποιες Yamaha. Υπάρχει κάποια πρόταση από σας (να το ρισκάρω?). Είμαι πολύ καλός στην κλασσική και ως νέος έπαιζε ηλεκτρική σε ένα συγκρότημα που είχαμε φτιάξει. Τώρα πια την θέλω για να παίζω μόνος ή με κανένα φιλο στο υπόγειο.

Jizzzm:
epiphone! μονο αυτο!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View