Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Δοκιμές και συγκρίσεις μουσικών οργάνων και εξοπλισμού
Exω να διαλεξω apo 2 Ibanez RGIT20FE-TGF
panosnosferatool:
Γεια σε ολους.Θελω να αγορασω μια Iron Label Ibanez RGIT20FE-TGF.Εχω δει 2 κιθαρες που ειναι ακριβως ιδιες απλα ι πρωτη ειναι ποιο ελαφρια απο την δευτερη και μπορω να πω λιγο ποιο σταθερη στο παιξιμο της.Θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι ποιο ποιοτικη για την αγορα μου?Ποιο βαρυ δεσποτακι ισοδυναμεί με ποιο ποιοτικη κιθαρα ι το αντιθετο?Σας γραφω απο κατω τα χαρακτιριστικα τησ κιθαρας.Ευχαριστω
neck type[/t]Nitro Wizard 7pc Maple/Walnut neck-through w/Graphite reinforcement rods[/font][/color]body[/t]Ash wing body[/font][/color]fretboard[/t]Ebony fretboard[/font][/color]fret[/t]Jumbo frets[/font][/color]bridge[/t]Gibraltar Standard II bridge[/font][/color]neck pickup[/t]EMG® 60 (H) neck pickup (Active/Ceramic)[/font][/color]bridge pickup[/t]EMG® 81 (H) bridge pickup (Active/Ceramic)[/font][/color]
panixgr:
Θα πάρεις αυτή με το καλύτερο sustain και την πιο γερή κατασκευή, αυτη που δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δεν έχει σχέση με το βάρος.
panosnosferatool:
Εχουνε ελαχιστη διαφορα φιλε μου.Η ποιο βαρια ειναι ποιο σταθερη στις γρηγορες αλαγες.Αλλα απο την αλλη η ποιο ελαφρια ειναι ποιο ανετη στο παιξιμο,δεν με κουραζει τοσο.Πραγματικα δν ξερω γι αυτο ανοιξα το θεμα.Ξερεις μηπως ποτε το δεσποτακι ειναι ποιο ποιοτηκο?οταν ειναι ελαφρυ η οταν ειναι βαρη?
saved:
Εχω ενα μπασο με δεδποτακι(βασικα σωμα δεσποτακι-σφενδαμι και καπακι αμπουρα) υποτιθετε το δεσποτακι ειναι πολυ σταθερο.
Καλυτερα να βαρας σκοπια με ΗΚ11 παρα λαιβ με αυτο το μπασο.ΑΛΛΑ εβαλα μια ζωνη 11.5 ποντους φαρδος και ολα κομπλε.Οποτε το βαρος μην σε απασχολει και πολυ
panixgr:
--- Παράθεση από: panosnosferatool στις 22/01/17, 20:14 ---Η ποιο βαρια ειναι ποιο σταθερη στις γρηγορες αλαγες.
--- Τέλος παράθεσης ---
τι σημαίνει αυτό?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση