Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...
Washburn
D@ve Murray:
Symfwnw apolyta me ton Micharo... an thes ton hxo tis strat pare mia fender akoma kai giapwnezikh h meksikanikh..h prwsopikh mou apopsh tha htan makria apo tis washburn, eidika an sou aresei allo eidos hxou...
Βραζίλης:
Εγω παντως παλια ειχα πιασει στα χερια μου μια stratocaster απο την ανατολη... κορεα, ιαπωνια, καπου εκει... και δεν μ'αρεσε καθολου!
Lord-George:
Λοιπόν φιλαράκο,
Μείνε μακριά από Washburn αν μιλάς για κάτω από 200.000. Πήγα στο Νακα στη νεα σμύρνη χτες και τι να δώ: Υπήρχαν μοντέλα Washburn όλα αντιγραφές μεγάλων εταιρίων: Αντιγραφή από strat, gibson, prs, ibanez, jackson κ.α. Όταν λέω gibson εννοώ epiphone, δηλαδή αντιγραφή της αντιγραφής! Γενικά μην εμπιστεύεσαι μια εταιρία που το μόνο που φτιάχνει είναι αντιγραφές από άλλες εταιρίες και όχι δικά της σχέδια-σχήματα. Τώρα άμα δεις κανένα μοντέλο με 250.000 ή με 400.000 ε αυτό είναι κάτι θα αξίζει. Αλλά και πάλι θα μου πείς ότι άμα είχες 400.000 θα έπαιρνες την original strat που θέλεις. Προτίμησε μια mexican strat ή αν δεν διαθέτεις τόσα πολλά μια κορέτικη και κάτω. Σε πληροφορώ πως η κορεάτικη strat που έπαιξα σε ένα μαγαζί εδώ στη Κόρινθο η οποία έκανε 88.000, είχε τρομερό καθαρό ήχο μπλουζίστικο, αλλά για heavy rock άστο.
Σε συμβουλεύεω να μην πάρεις ούτε yamaha. Μια εταιρία που φτιάχνει εξωλέμβιες μηχανές βάρκας, μηχανές δρόμου, πιάνα, βολιά, drums, ηχητικά συστήματα, home cinema και φορητά cd player εε δε νομίζω ότι μπορεί να είναι καλύτερη από τη squier μιλώντας για παρόμοιες τιμές για ηλεκτρικές κιθάρες. Μπορεί να συγκριθεί η πιο ακριβή Yamaha με τη πιό φθηνή Gibson Les Paul???
Απόλλων:
Δεν το κατάλαβα αυτό, Lord-George. Το γεγονός ότι η Yamaha κατασκευάζει εκτός από μουσικά όργανα μοτοσυκλέτες, εξωλέμβιες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, σημαίνει απαραίτητα ότι οι κιθάρες της δεν αξίζουν; Ή μήπως φαντάστηκες ότι φτιάχνονται όλα αυτά στο ίδιο εργοστάσιο;
Όσο για τις Washburn, και πάλι μάλλον αστήρικτος ο χαρακτηρισμός. Η ποικιλία αυθεντικών σχεδίων και χρωμάτων ίσως να είναι σημαντικό κριτήριο όταν αγοράζεις έπιπλα, όχι όμως και μουσικά όργανα. Και δηλαδή εσύ είδες σε ένα μόνο κατάστημα 5-10 Washburn που σου φάνηκαν απομιμήσεις και αντιγραφές και έφτασες αυτόματα στο συμπέρασμα ότι είναι για πέταμα; Γιατί δεν δοκίμασες καμία να δεις τι σου λέει; Eκτός αν συνεχίζει να σε ενδιαφέρει η εμφάνιση περισσότερο από την απόδοση. Παρατηρώ ότι ζητάς γνώμες για ένα σωρό διαφορετικές κιθάρες αντί να πας σε ένα κατάστημα να δοκιμάσεις μερικές. Να αποκτήσεις μια προσωπική γνώμη, τέλος πάντων...
Dr^Fritz:
pantws oi yamaha oi ilektrikes opws kai oi washburn einai sigoyro oti den aksizouyn :P Gia na dwsw enan kalitero orismo oi Yamaha einai mapes.
Mono mia aksize pou epaikse me aytin o santana tpt parapanw
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση