Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποτέ αλήθεια δεν κατάλαβα όσους δεν αποδέχονται τις διαφορετικές προσεγγίσεις πάνω σε ένα ζήτημα τέχνης. Η υποκειμενικότητα της δεκτικότητας απέναντι στο κρινόμενο έργο είναι απολύτως κατανοητός παράγοντας. Αν λοιπόν δε θέλετε να κουράζεστε, καλύτερα να δεχθείτε τα αυτονόητα.Και Riverson δυστυχώς ακόμα δεν απάντησες σε κάτι πιο ουσιώδες. Γιατί να παλεύει με 250Kb το modem κάθε ταλαίπωρου που επιθυμεί να απαντήσει στο παρόν thread και να μην βάλεις απλώς τα links στις φωτογραφίες?
Kiseichukan, συμφωνώ ότι όλα είναι υποκειμενικά γενικότερα - πόσο μάλλον σε θέματα τέχνης - αλλά μπορείς να πεις ότι υπάρχουν και ορισμένα αντικειμενικά στάνταρ: όταν κάτι π.χ. είναι φάλτσο, λέμε όλοι "είναι φάλτσο", δεν θα βγει κάποιος να πει ότι είναι καλλίφωνο, κι αν το κάνει, θα τον ρωτήσουν οι υπόλοιποι που ακριβώς το βλέπει. Σωστά;
Με αυτή την έννοια όταν ένα τραγούδι συγκεντρώνει στοιχεία που στα όποια αντικειμενικά πλαίσια μπορούν να το χαρακτηρίσουν "καλό", προκαλεί απορία το γιατί να καταδικάζεται ή να λέγεται απλό "τραγουδάκι".
Τέλος, για καλό τις έβαλε τις φωτογραφίες ο Riverson και τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω γιατί σ' ενόχλησε τόσο πολύ - άνοιξες μια φορά το θέμα, αν δεν σ' ενδιαφέρει το προσπερνάς, δεν κάθεσαι να ασχολείσαι με το μέγεθος της φωτογραφίας...
Ποια είναι αλήθεια αυτά τα "αντικειμενικά" στοιχεία που το κατατάσσουν στα "καλά" τραγούδια? Ο ποιητικός στίχος? Η πλούσια μελωδική γραμμή? Η εξαίρετη ερμηνεία? Μα αυτά ακριβώς μόνο στο χώρο της υποκειμενικής προσέγγισης μπορούν να λογισθούν. Δηλαδή και πάλι καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Κι ενώ μάλιστα φαίνεται να το αναγνωρίζεις στις επόμενες αναφορές σου, εν τούτοις το αποδίδεις πρώτιστα σε μια εμπάθεια και προκατάληψη στο πρόσωπό τους. Γιατί να μην υποθέσω με τη σειρά μου πως τα δικά σου σχόλια είναι προϊόν συμπάθειας κι όχι "αντικειμενικής" θέασης, αν θεωρήσουμε πως μπορεί να υπάρξει?
Γενικα δεν συμφωνω με τον γενικο αφορισμο κανενος....Εχουν βγαλει πατατες αλλα εχουν βγαλει και ωραιοτατα τραγουδια. Κανανε ωραια live οπου ο κοσμος περναγε καλα. Στο λαιβ αλμπουμ αυτο εχουν κομματια που δεν υπαρχουν αλλου λαιβ καθως και συμμετοχες που αξιζε να δισκογραφηθουν.
Nα και ένας λογικός!!!
Λοιπόν όποιος αισθάνεται πως το θέμα είναι ανιαρόας μην απαντήσει εξάλλου δεν το έβαλα για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται
Σιγά ρε επαναστάτη kiseichukan αραξε λίγο. Εχει καιρό ακόμα για να αρχίσει η επανάσταση αλλα και να αρχίσει αμα οι επαναστάτες είναι σαν εσένα τοτε δεν θα πάρει πρέφα κανεις.
Μας έχεις πρίξει με το θέμα την αποψη σου μας την είπες ωραία και καλά όσοι δεν την αποδέχονται δεν την αποδέχονται δεξου το και μην μας ζαλίζεις με το αν εσυ ενδιαφέρεσαι και περι ελευθερίας του λόγου.
Ότι θες πες το μια φορά μην κάθεσαι και γράφεις και γράφεις τις ίδιες βλακίες, καταλάβαμε εχεις αντίθετει άποψη. Σεβαστόν.
Α μην ξεχάσω όταν αρχίσει η επανάσταση πές μας ε! μην μας ξεχάσεις.
Και μία φιληκή συμβουλή μην κάθεσαι και αναλώνεσαι περι ελευθερίας του λόγου σε αυτό το χώρο. Αλλού είναι φίλε μου που σου στερούνε το λόγο και εσύ δεν πέρνεις πρέφα. Ξύπνα λοιπόν άνοιξε τα μάτια και κοιτα λίγο γύρο σου και αγωνίσου έξω και όχι εδω για την ελευθερία του λόγου.
Είναι προφανές ήδη πως γνωρίζεις τα πάντα για μένα και την επαναστατικότητά μου. Κληρονομικό χάρισμα κι εσύ?
Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα. Εγώ πάντως θα κάνω ό,τι μπορώ.
Το βλεπουμε απο τα γραφομενα σου στο forum.... Δεν πιστευω οτι χρειαζεται να στο θυμισω....
Απλα πολλοι δεν εχουν καταλαβει οτι απαντας σε θεματα, μονο και μονο για να εκφρασεις αντιθετες αποψεις, να αναψουν τα αιματα και να γινει 'σαματας'... Δεν ειναι κακο... Αλλα ας μη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας, ετσι?
Οπως κανεις γενικως... Δεν χρειαζεται να σου υπενθυμισω συγκεκριμενα που, ειμαι σιγουρος οτι διαβαζεις συχνα τα ιδια σου τα post... Λογικο ειναι....
ΥΓ) ο Oscar Wilde πεθανε, το ξερεις ετσι?
ΠαράθεσηΜας έχεις πρίξει με το θέμα την αποψη σου μας την είπες ωραία και καλά όσοι δεν την αποδέχονται δεν την αποδέχονται δεξου το και μην μας ζαλίζεις με το αν εσυ ενδιαφέρεσαι και περι ελευθερίας του λόγου. Πύρινος λόγος. Ευθύς, συγκεκριμένος, επιθετικός. Εξαιρετικό flame. Αν έγραφες και το "πρίξει" με ήτα, θα μιλούσαμε για διαχρονικό υπόδειγμα.
Χαίρομαι που αναλαμβάνεις ρόλο πυροσβέστη.
Κατάλαβα. Εκτός από πυροσβέστης, τυγχάνεις και στατιστικολόγος φαντάζομαι.
Υπαινίσσεσαι πως αυτάρεσκα επιστρέφω στα ίδια μου τα post για να ικανοποιήσω κάποιον δήθεν γραφικό εγωισμό?!
Πως γίνεται όμως πάλι να είμαι το μαύρο πρόβατο, μυστήριο.
Ε, αφου το φορουμ εχει Σεριφη και Νοσοκομα, καποιος δεν πρεπει να κανει και τον πυροσβεστη?
Κοιτα ρε τι πολυταλαντος που ειμαι και δεν το φανταζομουνα... Αμα μου δειξεις ενα ποστ σου που δεν εμπλεκεσαι σε συζητηση με σαφως αντιθετη αποψη απο την πλειοψηφια των υπολοιπων συμμετεχοντων, ευχαριστως να το ανακαλεσω... Αλλα μαλλον θα το εχεις σβησει, ετσι?
Moi? Τελικα το ανακαλω... Δεν επιστρεφεις απο "δηθεν γραφικο εγωισμο"... Βεβαια μου παραμενει η απορια γιατι απαντας εξαρχης, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ενα 'τερας' ψυχραιμιας και εξυπηρετησεις σαν κι εσενα θα μου τη λυσει με τον γνωστο μη ειρωνικο σου τροπο...
Φτωχε, μικρε μου επαναστατη...
ΥΓ) Τα απαντα του Wilde κανουν καλο μαξιλαρι? Τι κριμα που δεν ζει να δει το 'υφος' του να συνεχιζεται... Η ισως καλυτερα?
Ωραίο το διπλό. Μια απορία έχω το τραγούδι βγες στο μπαλκόνι είναι παλιό η όχι γιατι κάτι μου θυμίζει αλλα δεν θυμάμαι
Ξεκίνησε από MACMISIAS Λοιπά
Ξεκίνησε από androula Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Theoharris Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από elrich « 1 2 » Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από kopaniamento Ενισχυτές
Ξεκίνησε από deepkokkinos Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από thanoulis.metaxoulis Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από ΠΟΙΟΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από ΠΟΙΟΣ Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια