Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...
Fender Telecaster
Χρήστοςς:
Και εγώ έχω την Strat και μου ικανοποιεί στο να παίζω Scorpions,Pink Floyd,Led Zeppelin κ.τ.λ
kostasd:
Ευχαριστώ παιδία για τις συμβουλές! Runolf εσύ χρειάστηκες κ πετάλι???
Lord-George:
Kostasd για να παίξεις metal σε μια stratocaster χρειάζεσαι petal.
Για Metallica χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα πετάλι εκτός πια και αν έχεις πανάκριβο λαμπάτο ενισχυτή.
Για Scorpions ίσως χρειάζεσαι.
Τώρα εσύ διαλέγεις.
Μπορείς να πάρεις fat strat που έχει ένα διπλο και δυο μονούς και να κάνεις τη δουλειά σου.
Απόλλων:
--- Παράθεση από: Γιώργος στις 27/07/02, 21:31 ---Αν και η strat δε κανει για πολύ metal.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ρε Γιώργο, δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί επιμένεις να διαχωρίζεις τις κιθάρες με αυτό τον τρόπο. Kάθε κιθάρα μπορεί να αποδώσει διάφορα μουσικά είδη, ανάλογα με το τι και πως θα παίξεις, τι μηχανήματα και εφφέ θα χρησιμοποιήσεις και πολλά άλλα. Άλλο θέμα άν προσπαθείς να αναπαράγεις τον ήχο ενός συγκεκριμένου συγκροτήματος (Metallica, Scorpions). Δεν διαφωνώ ότι οι διπλοί μαγνήτες δίνουν πολύ πιο γεμάτο και πλούσιο ήχο, αλλά όχι ότι μια κιθάρα με μονούς μαγνήτες δεν κάνει για metal. Eιδικά όταν μιλάμε για ένα όργανο της τάξεως της Stratocaster. Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλα όργανα που συνοδεύουν τις κιθάρες σε ένα τραγούδι, έτσι;
Kαι τέλος πάντων οι Iron Maiden που παίζουν με Stratocaster δεν είναι heavy metal; Ή μήπως δεν βρέθηκε κανείς να τους πεί ότι χρησιμοποιούν λάθος κιθάρες;
kostasd:
Τhanks κ πάλι ρε παιδιά! Πολύ πονοκέφαλος η αγορά ηλεκτρικής πάντως.....ψάξε από δω,ψάξε από κει.....μονοί-διπλοί μαγνήτες.....ενισχυτές,πετάλια......ένας λαβύρινθος!!! ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση