Όπως προείπα, η ποιότητα των μπλουζακίων είναι πολύ καλή, και η στάμπα είναι λαστιχένια και δεν ξεθωριάζει.
Η τιμή είναι 7€ για τα κοινά και τα γυναικεία με μανίκι, και 8€ για τα γυναικεία με τιράντα.
Για να τα προμηθευτείτε, στείλτε μου Προσωπικό Μήνυμα για να κανονίσουμε να σας δώσω χέρι με χέρι αν είστε στην Αθήνα ή με ταχυδρομείο αν είστε εκτός Αθηνών.
FSL:
Aν δεν κάνω λάθος στα γυναικεία πίσω η στάμπα είναι μεγαλύτερη από τα αντρικά???
Βραζίλης:
--- Παράθεση από: FSL θέλω DSL... στις 18/05/05, 00:39 ---Aν δεν κάνω λάθος στα γυναικεία πίσω η στάμπα είναι μεγαλύτερη από τα αντρικά???
--- Τέλος παράθεσης ---
Η στάμπα έχει το ίδιο μέγεθος. Το μέγεθος του μπλουζακίου αλλάζει.
Δεν βρέθηκε ακόμα γενικός διανομέας για την Αθήνα και εγώ φεύγω για διακοπές μέχρι 31/5. Παρ'όλα αυτά, αν πάρει κάποιος πρωτοβουλία για αυτήν την περίοδο, ας μου στείλει SMS ή ΠΜ και θα κανονίσουμε κάτι... Υποψη οτι θα έχω πολύ αραιή πρόσβαση στο internet.
Για τη Θεσσαλονίκη, ο έρεβος προσφέρθηκε να μοιράσει μπλουζάκια. Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω πόσοι και ποιοί από αυτούς που μου ζήτησαν μπλουζάκια είναι από τη Θεσ/νίκη. Γι'αυτό, όσοι είστε από Θεσ/νίκη και θέλετε μπλουζάκι, πείτε το εδώ ή με ΠΜ στον έρεβο
Όσοι είστε από Κύπρο, πείτε το εδώ ή με ΠΜ στον Σιδηρόπουλος που προσφέρθηκε να διανείμει στην Κύπρο.
Όταν γυρίσω θα δώσω/στείλω σε όλους σας... Προς το παρόν, καλό μου ταξίδι :)
Ήμουν ένας άπο τους τυχερούς που "καταφέρανε" να πάρουν ένα μπλουζάκι ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσα με το πλήθος! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Ποιο πλήθος και "πράσσειν άλογα" ρε , :( :( :( κανείς δεν ήρθε,μόνο εγώ ο Βασίλης και ο Πελαργός είμασταν!
Ήρθε κανείς άλλος πιο μετά και πήρε ή μήπως ήμουν ο μοναδικός? (το μήνυμα απευθύνεται στους Αθηναίους)