Βραζίλης:
Το kithara.gr ζητά συνεργάτες για να αναπτυχθεί και να διευρύνει τους ορίζοντές του. Η συνεργασία μπορεί να είναι μικρή ή μεγάλη, όσο μπορεί ο καθένας, σε εθελοντική βάση. Αν υπάρξει ανάγκη για υπερβολικά εξειδικευμένη ή/και κοπιαστική εργασία ή/και που από την φύση της έχει έξοδα, μπορεί να συμφωνηθεί χρηματική ή άλλου είδους αμοιβή.
Ζητούνται:
¤ Προγραμματιστές σε PHP, MySQL, Flash, AJAX, κλπ. ¤ Γραφίστες (που γνωρίζουν από wed design) ¤ "Δημοσιοσχεσίτες" για διαφήμιση (καταχώρηση/φιλοξενία), συνεντεύξεις, επαφές με καλλιτέχνες, κλπ ¤ Ιδιοκτήτες χώρων προς παραχώρηση ή ενοικίαση, για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες μας ¤ Άτομα σχετικά με την μουσική βιομηχανία (παραγωγοί CD, παραγωγοί ραδιοφώνου, ηχολήπτες, κλπ) ¤ Αρθρογράφοι, οργανοπαίκτες ή/και μουσικόφιλοι (κατά προτίμηση με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή) ¤ Συντονιστές στο φόρουμ (κατά προτίμηση εξειδικευμένοι σε κάποιον/ους πίνακα/ες) ¤ Δικηγόροι (κατά προτίμηση σχετικοί με θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και internet) ¤ Λογιστές ¤ Συμβολαιογράφοι ¤ Άτομα για λοιπές εργασίες (πχ. για το αρχείο, διορθώσεις σε κείμενα ή τραγούδια, ψηφιοποιήσεις, ταξινομήσεις, εισαγωγή δεδομένων, απομαγνητοφωνήσεις, κλπ.)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν γράφοντας δημόσια σε αυτό το θέμα (πιθανότατα θα πάρετε απάντηση με Προσωπικό Μήνυμα) ή απευθείας με Προσωπικό Μήνυμα σε εμένα τον Βασίλη(Βραζίλης).
Παρακαλώ, μόνο σοβαρές προτάσεις από άτομα που αγαπάνε αυτό το site και έχουν χρόνο και διάθεση να συνεισφέρουν για το κοινό καλό, τώρα και στο μέλλον.
Shu_Ji:
τη δικη μου συμμετοχη να την εχετε σιγουρη, to be continued απο φθινοπωρο ;D
FSL:
Και τη δική μου, άλλωστε έχω ξαναπροσφερθεί στο παρελθόν να βοηθήσω.
juliad:
Κι έγώ προσφέρομαι,αν και δεν ξέρω πως μπορώ να βοηθήσω!
Bάγια:
Κι εγώ είμαι εδώ. Δεν έχω κάποια σχετική ειδικότητα με τα 7 πρώτα που αναφέρεις. Ωστόσο για τα υπόλοιπα μπορείτε να με υπολογίζετε.