antonioua8:
THA PARO SINTOMA TIN 1h mu ilektriki alla den ksero ti na paro. ute apo markes oute apo magnites oute apo ton ixo tus ksero... thelo na pezo ligo metal kai diaforus ixus me petalli k roto pu den prepi na ine kataskevasmeni? me tus magnites ti prepi na prosekso? pu na ksero an ine apomimisi? exete na mu protinete kapoia sigkekrimeni marka montelo me 450 euro?
thanx ek ton proteron
Symeon:
Αν σκευτεσαι για fender, και θέλεις μεταλλικό ήχο, καλή είναι η fat strat. Από αμερική κυρίως και μεξικό. Μετά καλή επιλογή είναι οι squire stagemaster. Και καλή επιλογή είναι η σειρά RG της Ibanez. RG270, RG320. Αυτά όσο ξέρω και εγώ... Έλπίζω να βοήθησα
Lightstringer:
FENDER MEXICO..TESPA.
savarel:
Ama thes na paizeis heavy metal phgaine pare mia jackson . Genika omws an thes metalliko hxo na koitakseis h kithara pou tha pareis na exei duo diplous ...Emena h fender den me boleue opote ...
Pangeopal:
Φίλε, επειδή τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι και εγώ για τον ίδιο λόγο ρώτησα και γύρισα πολύ... Αρχικά σκεφτόμουν να αγοράσω την Fender Fat Strat (Mexico) -η οποία κάνει 609 euro με τρεις μονούς μαγνήτες-. Ένας μάστορας που έχει μαγαζί για κιθάρες και για πολύ καιρό δούλευε τις Fender μου πε να μην ψάξω για Fender μεξικάνικη, αλλά στην ίδια τιμή να βρω μια Cort η οποία θα βγάλει και καλύτερο ήχο... Εγώ προτείνω να μπεις στο site της Cort (www.cort.com) και να ψάξεις τις G series που εμφανισιακώς μοιάζουν πολύ με τις fender τις stratocaster. Συγκικριμένα οι G260 και G260B έχουν τιμή γύρω στα 450-550 euro (με πάσα επιφύλαξη!), ενώ τα προηγούμενα μοντέλα έχουν τιμή εως 400 euro. Παντως και προσωπικά -χωρίς μεγάλη εμπειρία στην κιθάρα- έχω ακούσει και συγκρίνει fender και cort και προτείνω CORT!