Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Ενισχυτές

Ενισχυτής Κιθάρας

(1/1)

charavis:
Καλησπέρα σε όλους,

μόλις μπήκα σε αυτό το φόρουμ και αναζητώ μία γνώμη για έναν συγκεκριμένο ενισχυτή (mini). Δεν είναι για μένα, είμαι τελείως άσχετη. Αυτά που γνωρίζω είναι τα εξής:
η κιθάρα για την οποία προορίζεται είναι ηλεκτροκλασική και ειναι μάρκας Alhambra (Ν. Serie XNNH6C). Ακόμη πάνω στην κιθάρα αναγράφεται το εξής: Mod. 5 P CT E2.
Δεν ξέρω αν ίσως περιττεύουν όλες αυτές οι πληροφορίες. Συγχωράτε με!
Ο ενισχυτής που έχω βρει, που όπως ανέφερα είναι Mini γιατι διαθέτω λίγα χρήματα είναι ο  AROMA AG10A στα 74 ευρώ. Τον έχει κάποιος υπόψη; Προσπάθησα να δω κανένα review στο youtube αλλά είναι όλα μάλλον στην ιαπωνική! Σας αφήνω και ένα link με όλα του τα χαρακτηριστικά: https://www.adagio.gr/el/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1/enisxytis-akoustikon-organon-aroma-ag10a-detail

Σας ευχαριστώ!

BitCollector:
Θα βοηθούσε αν έλεγες για ποιον λόγο γίνεται η αγορά ενισχυτή για ακουστικό όργανο.
Πρόκειται για live και χρειάζεται περισσότερη ένταση; Ή απλά πρόκειται για παίξιμο στο σπίτι με αξιοποίηση της ηλεκτρικής πλευράς της κιθάρας είτε επειδή απλώς υπάρχει ή για κάποιον άλλον λόγο (ποιον);
Τον ενισχυτή που λες δεν τον ξέρω και δεν βλέπω να υπάρχουν πληροφορίες και κριτικές/γνώμες από χρήστες στα γνωστά μέρη (amazon, thomann, sweetwater κτλ). Από την άλλη βλέπω στον Thomann αντίστοιχης κατηγορίας προϊόντα από επώνυμους κατασκευαστές (πχ Blackstar), σε παρόμοια τιμή, ακόμα και με τα μεταφορικά μέσα.
Ρίξε μια ματιά:
https://www.thomann.de/gr/acoustic_amplifiers.html?filter=true&oa=pra&price-first=59&price-last=198
Σε καμιά περίπτωση ο ενισχυτής που επέλεξες δεν είναι εξ ορισμού χειρότερος από τους παραπάνω, ίσως μάλιστα να είναι εξαιρετικό κελεπούρι, αλλά αυτό είτε το διαπιστώνει ο ίδιος ο αγοραστής (αν ξέρει) ή κάποιος άλλος που είναι δύσκολο να βρεθεί και λόγω της σπανιότητας του ενισχυτή και της κατηγορίας γενικότερα (μικροί φορητοί ενισχυτές ακουστικών οργάνων).
Αυτά...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View