Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το Ζωτικό Ψεύδος είναι εκτός ΑΕΠΙ!!! Μπορείτε να δημοσιεύσετε άνετα τα τραγούδια τους.
Ex Humans ΑντίδρασηPanx RomanaΑδιέξοδοStressΧάσμαΔε μου έρχετε άλλο...
Παράθεση από: Metaller στις 05/09/04, 13:59Ex Humans ΑντίδρασηPanx RomanaΑδιέξοδοStressΧάσμαΔε μου έρχετε άλλο...Όλοι οι καλλιτέχνες της Wipe Out είναι εκτός ΑΕΠΙ και φυσικά όλα τα punkικα group... Τα περισσότερα ντέμο έχουν, καμία σχέση με ΑΕΠΙ.
Παράθεση από: Καρχαρίας στις 06/09/04, 08:28Παράθεση από: Metaller στις 05/09/04, 13:59Ex Humans ΑντίδρασηPanx RomanaΑδιέξοδοStressΧάσμαΔε μου έρχετε άλλο...Όλοι οι καλλιτέχνες της Wipe Out είναι εκτός ΑΕΠΙ και φυσικά όλα τα punkικα group... Τα περισσότερα ντέμο έχουν, καμία σχέση με ΑΕΠΙ.Ναι αλλά στους ex humans πχ οι στίχοι είναι κρυμμένοι
Όσοι ξέρετε ότι κάποιοι καλλιτέχνες είναι εκτός ΑΕΠΙ ας κάνετε ένα post εδώ ώστε να εμφανίζουμε όλους τους στίχους τους.
Τι είναι post;
Παράθεση από: karhariasgr στις 11/10/03, 14:32Το Ζωτικό Ψεύδος είναι εκτός ΑΕΠΙ!!! Μπορείτε να δημοσιεύσετε άνετα τα τραγούδια τους.Στείλτα και θα τα δημοσιεύσουμε... (που να τα βρουμε εμεις βρε; )Οποιος αλλος εχει συγκροτημα και θελει να καταχωρηθει εδω, ας στειλει τους στιχους του.Δλδ,αν στειλω τους στοιχους μου στο κιθαρα ειμαι καταχωρημενος?
Παράθεση από: Βασίλης στις 13/10/03, 08:24Οποιος αλλος εχει συγκροτημα και θελει να καταχωρηθει εδω, ας στειλει τους στιχους του.Δλδ,αν στειλω τους στοιχους μου στο κιθαρα ειμαι καταχωρημενος?
Οποιος αλλος εχει συγκροτημα και θελει να καταχωρηθει εδω, ας στειλει τους στιχους του.
Ναι, έτσι είναι, απλά είχαμε και αλλού αναφέρει ότι μια ημερομηνία στο net εύκολα μπορεί να παραποιηθεί. Δεν το είχα αναφέρει εγώ, ούτε και ξέρω να το κάνω! Αλλά για να το λένε όσοι το λένε κάτι θα ξέρουν.
Φιλαράκια τι να σας πω. Πολλοί είναι και δεν τους θυμάμαι τώρα.
Ξεκίνησε από Salinas Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από moonlighter Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από Johnie Darko Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Δημητρης.Δομ Αναζήτηση τραγουδιών
Ξεκίνησε από arvanitidisx Σύνδεσμοι Συγκροτημάτων/Τραγουδιστών
Ξεκίνησε από freemind Συναντήσεις
Ξεκίνησε από guitarfreak4 Αναζήτηση τραγουδιών
Ξεκίνησε από Ιππέας Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Βραζίλης Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από ΠΟΙΟΣ Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια