Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάθε μέρα απολύονται τόσοι εργαζόμενοι με οικογένειες και χρέη μέχρι το λαιμό.Κλείνουν εργοστάσια και βιοτεχνίες η μία πίσω από την άλλη.Καταστρέφετε κοσμάκης.Δεν σας είδα Morpheus,alikaki,PDL να ανοίξετε κανά θέμα και να εκδηλώσετε εκεί τις ευαισθησίες σας,αυτές που δεν έχουμε εμείς οι υπόλοιποι.Ο πόνος σας έπιασε για τους καλλιτέχνες λες και έχουν ανάγκη αυτοί επειδή τους έδιωξε το VOX.
Ήμουν πολύ χαλαρός αγαπητέ μην ανησυχείς.Εάν διαβάσεις όλα τα post νομίζω αυτό θα διαπιστώσεις.Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανένα αφεντικό.Τον έχω γραμμένο στα @ρχ1δι@ μου.Όπως και τον ΜΧ.Το πιάσατε?Όταν ένας υπάλληλος απολύεται δεν γίνεται διακοπή σύμβασης εργασίας?Γίνεται.Μία σύμβαση εργασίας υπογράφεται και από τον εργοδότη αλλά και από τον υπάλληλο.Ανά πάσα στιγμή όμως ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.Όταν προσλαμβάνεσαι ΕΣΥ στην θέση του απολυμένου αυτό είναι αντιδεολογικό?Είναι αντισυναδελφικό?Φταις εσύ για την απόλυση του προηγούμενου?Μήπως δεν έχεις ήθος?Κάθε μέρα απολύονται τόσοι εργαζόμενοι με οικογένειες και χρέη μέχρι το λαιμό.Κλείνουν εργοστάσια και βιοτεχνίες η μία πίσω από την άλλη.Καταστρέφετε κοσμάκης.Δεν σας είδα Morpheus,alikaki,PDL να ανοίξετε κανά θέμα και να εκδηλώσετε εκεί τις ευαισθησίες σας,αυτές που δεν έχουμε εμείς οι υπόλοιποι.Ο πόνος σας έπιασε για τους καλλιτέχνες λες και έχουν ανάγκη αυτοί επειδή τους έδιωξε το VOX.Τον ωχαδερφισμό τον κατακρίνω.Βιαστήκατε όμως να μου τον χρεώσετε.Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω την κουβέντα μαζί σας.
Δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα!!!!!Όταν σπάει ένα συμβόλαιο δεν υπάρχουν ρήτρες HuhHuhHuhHuh?Ο επιχειρηματίας γουστάρει Χατζηγιάννη.Σας αποζημιώνει και σας στέλνει στο καλό.Τόσο απλά SmileyΕπαγγελματίες δεν είστε?Πώς δουλεύετε?Χωρίς συμβόλαιο,χωρίς καμμία κατοχύρωση?Ελάτε τώρα......ας σοβαρευτούμε λίγο.....
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανένα αφεντικό.Τον έχω γραμμένο στα @ρχ1δι@ μου.Όπως και τον ΜΧ και τον λόγο για τον οποίο έφυγε απο την προηγούμενη δουλειά
Δεν σας είδα Morpheus,alikaki,PDL ,εσείς που δεν συμβιβάζεστε τόσο εύκολα με το επικρατών σύστημα,να ανοίξετε κανά θέμα και να εκδηλώσετε εκεί τις ευαισθησίες σας, αυτές που δεν έχουμε εμείς οι υπόλοιποι.Ο πόνος σας έπιασε για τους καλλιτέχνες λες και έχουν ανάγκη αυτοί επειδή τους έδιωξε το VOX.
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ με λίγα λόγια......Αράδιασε τώρα εσύ τις δικές σου απόψεις και άσε τις σοφείες σε εμένα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τσακώνεστε παιδιά... Αναφέρεστε σε δυο διαφορετικά πράγματα, μη τα μπλέκετε.Φυσικά μπορεί να σπάσει ένα συμβόλαιο "της νύχτας" ανά πάσα στιγμή (εκτός αν αναφέρεται ρητά το αντίθετο) και μετά ακολουθούν οι αποζημιώσεις που προβλέπονται από αυτό (αν δεν προβλέπονται, κακώς).Φυσικά είναι κακό για τους καλλιτέχνες που χάνουν τις παραστάσεις τους, ίσως είναι και ανήθικο, όπως το λέτε, αλλά η οικονομία δεν στηρίζεται στην ηθική. Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, ο επιχειρηματίας να τα αρπάξει από τους πελάτες, οι καλλιτέχνες να τα αρπάξουν από τον επιχειρηματία, κλπ.Αν πχ. ο εν λόγω επιχειρηματίας θεωρείται από πολλούς καλλιτέχνες ως μη-έμπιστος για την τήρηση συμβολαίων, αυτό ίσως να έχει αντίκτυπο στις συμφωνίες που αυτός καταφέρνει να κάνει. Αλλά αυτό σίγουρα το ζυγίζει, με κριτήριο βέβαια το κέρδος (βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο, ανάλογα την τακτική του).Συμπερασματικά, ότι και να λέτε, η οικονομία θα λειτουργεί έτσι. Ανέκαθεν ήταν έτσι. Τζάμπα τσακώνεστε.
είναι κακό για τους καλλιτέχνες που χάνουν τις παραστάσεις τους, ίσως είναι και ανήθικο
Δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα!!!!!Όταν σπάει ένα συμβόλαιο δεν υπάρχουν ρήτρες ?Ο επιχειρηματίας γουστάρει Χατζηγιάννη.Σας αποζημιώνει και σας στέλνει στο καλό.Τόσο απλά \Επαγγελματίες δεν είστε?Πώς δουλεύετε?Χωρίς συμβόλαιο,χωρίς καμμία κατοχύρωση?Ελάτε τώρα......ας σοβαρευτούμε λίγο.....
Όταν προσλαμβάνεσαι ΕΣΥ στην θέση του απολυμένου αυτό είναι αντιδεολογικό?Είναι αντισυναδελφικό?Φταις εσύ για την απόλυση του προηγούμενου?Μήπως δεν έχεις ήθος?
Υ.Γ Επαναστάτησε PDL για την ανύπαρκτη παιδεία,για την ψεύτικη διάσκεδαση που σου πλασάρουν τα ΜΜΕ με τα τηλεμπουζούκια,για το απαράδεκτο βιοτικό μας επίπεδο,για την κακογουστιά που επιβραβεύεται στις μέρες μας κλπ και άσε τις διαμάχες που έχουν οι φίρμες μεταξύ τους.
Φυσικά και γνωρίζω (κι από την καλή κι από την ανάποδη) την πάνσοφη καραμέλα πως απώτερος στόχος της επιχείρησης είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους και μπλα μπλα μπλα και μπλου μπλου μπλου. Τα είπανε οι κλασικοί, τα είπε ο Keynes και τα λοιπά τζιμάνια...γνωστά και τετριμμένα. Και φτάσαμε στο σημείο να τα κάνουμε ευαγγέλιο και αξίωμα, λες και δεν υπάρχουν επιχειρηματίες σε αυτή τη ζωή που δηλώνουν ολιγαρκείς και διαθέτουν διαφορετική φιλοσοφία και προσέγγιση, Ναι, να το βγάλεις το ρημάδι το χρήμα, δεν το παίζω κι ο ίδιος κανένας τιμητής εκείνων που το κυνηγούν (την τελευταία φορά που κράτησα θέση σε εστιατόριο, δεν δήλωσα Λάτσης), αλλά με ένα μέτρο που δεν θα αποκτηνώνει και δε θα παραγνωρίζει τον άνθρωπο. Αν είναι να πατήσω επί πτωμάτων και να απολύσω πχ έναν υπάλληλο για να αυξηθούν τα κέρδη και να αποκτήσω την 5η μου high definition Sony Bravia 42'' για το σαλονάτο αποχωρητήριο, ώστε να χαλαρώνει το παχύ έντερο με τη θέαση του Ευαγγελάτου, μη σώσω και την πάρω.Ας μου επιτραπεί να επιλέγω πότε προτιμώ να στέκομαι κυνικά απέναντι στα πράγματα και πότε να διακηρύττω τη διαφωνία μου για τη ζουγκλοποίηση των πάντων. Σε μια τέτοια περίπτωση, που η κατανόησή μου απέναντι στις οικονομικές παραμέτρους είναι δεδομένη, είμαι βέβαιος και πάλι πως δε θα κατέφευγα ποτέ σε υπέρβαση της ηθικής μου, όταν μάλιστα έχει δημιουργηθεί ολόκληρη καμπύλη ευημερίας στον κοιλιακό χώρο από την κάλλιστη διατροφή που μου παρέχουν τα νυχτοκάματα χρόνων.
Το θέμα είναι ότι και ο Χατζ δουλειά ζητάει...Δεν είναι ότι έχει προηγούμενα με τη Γλυκιά συμμορία και θέλει να τους διώξει....
PDLΈχετε αναρωτηθεί άραγε ποτέ πόσο ζημιώνονται οι συγκεκριμένοι,και όχι μόνο,καλλιτέχνες όταν κατεβάζετε τα album τους από τα torrent και δεν ξέρω 'γω που αλλού αντί να τα αγοράσετε με τα λεφτάκια σας??Αλλά βέβαια τότε όλοι οι ηθικοί φραγμοί και οι ευαισθησίες σας πάνε περίπατο...τι να λέμε????Τότε κοιτάζουμε την τσεπούλα μας και την πάρτη μας...Ψάχνουμε μόνο κανά forum να βρούμε για να πουλήσουμε πνεύμα και όχι να επιχειρηματολογήσουμε.
Kyklotron….Ας ανακεφαλαιώσουμε γιατί μάλλον έχουμε χάσει το νόημα…Ο ΜΧ «απολύθηκε» από το μαγαζί Πειραιώς 130. Μόλις το έμαθα ο ιδιοκτήτης του Vox, έτρεξε να κλείσει μαζί του συμφωνία. Όταν κλείστηκε η συμφωνία, ανακοίνωσε στους καλλιτέχνες που ήδη εμφανίζονταν στο μαγαζί του, ότι θα συνεχιστούν οι εμφανίσεις τους μέχρι 2 Δεκεμβρίου και μετά θα σταματήσουν.Αυτό που λέω εγώ σε αυτό είναι ότι: δεν μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας όταν κάποιος, που είναι ίσως μεγαλύτερο όνομα από αυτούς που έχει στο μαγαζί του, μαθαίνει ότι είναι ελεύθερος ενώ έχει αρχίσει η σεζόν, να κλείνει συμφωνία μαζί του και να διώχνει αυτούς που έχει γιατί είναι αντιδεοντολογικό. Το ότι υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαια που καλύπτουν τους καλλιτέχνες, δεν σημαίνει ότι μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας να κάνει ότι θέλει!!! Άλλωστε, αν έκαναν το αντίστοιχο οι καλλιτέχνες, τώρα δεν θα λέγαμε όλοι: ψωνάρες, το καβάλησαν το καλάμι, δεν θα τους παίρνει κανένα μαγαζί….κ.ο.κ.;;;;Εσύ όμως kyklotron αυτό που έχεις να αντιπαρατάξεις σε αυτό, είναι η άποψη ότι έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα…έτσι είναι η νύχτα…έτσι…έτσι…έτσι…Καλύπτεσαι πίσω από το γεγονός ότι υπάρχουν ρήτρες…σου ξαναλέω: Τα συμβόλαια υπογράφονται για να εκπληρώνουν και οι δύο μεριές τις υποχρεώσεις τους. Όχι για να σπάνε και να πληρώνονται οι ρήτρες.
πουλαω ειρωνια εκει που με παιρνει!-καλη ωρα-!και φυσικα και ειμαι ειρωνικη
Ξεκίνησε από Μαργαρίτα Π. Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Aggelos1979 Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από jacid33 Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από moitsos Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Bonz Κρουστά
Ξεκίνησε από arvanitidisx Σύνδεσμοι Συγκροτημάτων/Τραγουδιστών
Ξεκίνησε από freemind Συναντήσεις
Ξεκίνησε από guitarfreak4 Αναζήτηση τραγουδιών
Ξεκίνησε από Βραζίλης Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από ΠΟΙΟΣ Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια