Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Holly Diver στις 11/09/04, 14:44Παράθεση από: Καρχαρίας στις 06/09/04, 08:28Παράθεση από: Metaller στις 05/09/04, 13:59Ex Humans ΑντίδρασηPanx RomanaΑδιέξοδοStressΧάσμαΔε μου έρχετε άλλο...Όλοι οι καλλιτέχνες της Wipe Out είναι εκτός ΑΕΠΙ και φυσικά όλα τα punkικα group... Τα περισσότερα ντέμο έχουν, καμία σχέση με ΑΕΠΙ.Ναι αλλά στους ex humans πχ οι στίχοι είναι κρυμμένοιΕίσαι σίγουρος ότι οι Ex Humans ανήκουν στην Wipe Out? Νομίζω πως όχι, δεν είμαι σπίτι τώρα να το διαπιστώσω, αλλά δεν πρέπει..Επειδή περί θέματος ΑΕΠΙ έχω μιλήσει προσωπικά με τον Θεοδωρή κριθάρη (Wipe Out) μου είπε ότι καμιά από τις μπάντες του δεν υποχρέωνε να γραφτεί στην ΑΕΠΙ εκτός αν το ήθελε η ίδια η μπάντα. Τώρα punk μπάντες να θέλουν κάτι τέτοιο λίγο χλωμό...
Παράθεση από: Καρχαρίας στις 06/09/04, 08:28Παράθεση από: Metaller στις 05/09/04, 13:59Ex Humans ΑντίδρασηPanx RomanaΑδιέξοδοStressΧάσμαΔε μου έρχετε άλλο...Όλοι οι καλλιτέχνες της Wipe Out είναι εκτός ΑΕΠΙ και φυσικά όλα τα punkικα group... Τα περισσότερα ντέμο έχουν, καμία σχέση με ΑΕΠΙ.Ναι αλλά στους ex humans πχ οι στίχοι είναι κρυμμένοι
Παράθεση από: Metaller στις 05/09/04, 13:59Ex Humans ΑντίδρασηPanx RomanaΑδιέξοδοStressΧάσμαΔε μου έρχετε άλλο...Όλοι οι καλλιτέχνες της Wipe Out είναι εκτός ΑΕΠΙ και φυσικά όλα τα punkικα group... Τα περισσότερα ντέμο έχουν, καμία σχέση με ΑΕΠΙ.
Ex Humans ΑντίδρασηPanx RomanaΑδιέξοδοStressΧάσμαΔε μου έρχετε άλλο...
Ξεκίνησε από Salinas Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από moonlighter Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από Johnie Darko Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Δημητρης.Δομ Αναζήτηση τραγουδιών
Ξεκίνησε από arvanitidisx Σύνδεσμοι Συγκροτημάτων/Τραγουδιστών
Ξεκίνησε από freemind Συναντήσεις
Ξεκίνησε από guitarfreak4 Αναζήτηση τραγουδιών
Ξεκίνησε από Ιππέας Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Βραζίλης Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από ΠΟΙΟΣ Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια