Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Δοκιμές και συγκρίσεις μουσικών οργάνων και εξοπλισμού

Harley Benton όργανα κι εξοπλισμός-συζήτηση

<< < (10/10)

Uriah:
Καλοπαιχτη να ειναι! Έχεις σύγκριση του ηχου σε σχεση με τη γνήσια κιθαρα;

bathan:
Δεν έχω εμπειρία από Tele αλλά μου αρέσει πάρα πολύ o ήχος που βγάζει

Uriah:
Τυχαία χθες βραδυ επεσα σε ενα βιντεο ενος (γνωστου;) youtuber (...) ο οποιος τεσταρει και "ξεμπροστιαζει" μια ΗΒ καμπινα με vintage Celestion ηχεια. Προσωπικα βρηκα πολυ ενδιαφερον το βιντεο. Δεν θα σας πω τι ανακαλυψε, ουτε τι πορισμα εβγαλε -να καθισετε να το δειτε και υστερα να ποσταρετε  ;D

https://www.youtube.com/watch?v=0bEH4gKbT6E

theycallmepacos:
Για τη Harley Benton μόνο καλά λόγια έχω να πω.

Η TE20 κιθαρίτσα που αγόρασα μου φαίνεται πολύ τίμια για τα χρήματά της, ειδικά για έναν αρχάριο. Έγραψα τις εντυπώσεις μου στο τόπικ με τις καλύτερες Tele μέχρι 300 (ελπίζω να έκανα καλά που τις έγραψα εκεί). Νομίζω θα μπορούσα να γράφω για ώρες... Καλά δεν το συζητάω πόσο καλή βάση είναι για μετατροπές σε μαγνήτες κλπ..

Επίσης ζαχαρώνω (αλλά ακόμα δεν έχω βάλει το δάχτυλο στο βαζάκι με το μέλι  ;D ) αυτόν τον tube5 ενισχυτή στα 5 Watt. Θέλω κάτι βολικό και ευκολοσυντήρητο σε λαμπάτο και, μιας και δεν παίζω δυνατά στο σπίτι, όπου μέχρι τώρα κάνω το 100% του παιξίματος, νομίζω θα ήταν καλή φάση.

Μπορεί, για να μην πληρώσω μεταφορικά, να πετάξω και μια Harley Benton Strat στο καλάθι. Τέτοιος είμαι  ;D

Δηλαδή, πόσο απίστευτη φάση, να δίνεις 2μιση κατοστάρικα και να έχεις τίμια ηλεκτρική σε ό,τι χρώμα θες ΚΑΙ λαμπάτο ενισχυτή;;;

By the way, με τις καραντίνες και το κορονοβάιρους, οι έμποροι και κατασκευαστές μουσικών οργάνων έχουν πουλήσει μέχρι και τα πόμολα που έχουν στα μαγαζιά (όλα βγάζουν ήχο άμα ξέρεις) και οι τιμούλες - και του thomann, έχουν τσιμπίσει κατιτίς..

Just sayin'...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View