Πουλάω Κιθάρα-Ενισχυτή-footswitch

Περισσότερες φωτογραφίες
Τιμή:500.00 EUR 0 προσφορές
Κλειστή


Περιγραφή: Καλημέρα όπως γράφω και στον τίτλο της αγγελίας πουλάω την συγκεκριμένη κιθάρα μαζί με τον ενισχυτή και το footswitch.

Όσον αφορά την κιθάρα είναι η  Les Paul Standard Plustop Pro Trans Blue της εταιρίας epiphone η οποία έχει εργοστασιακούς μαγνήτες αρκετά τίμιους θα μπορούσα να πω και στα καθαρά και στα βρώμικα.

Ο ενισχυτής είναι ο VOX VT 40 plus ο οποίος έχει ένδειξη ότι φτάνει μέχρι και τα 60 watt καθώς επίσης είναι και στην κατηγορία των ημι-λαμπάτων ενισχυτών καθώς χρησιμοποιεί προ-ενίσχυση λάμπας. Παρέχει 25 διαφορετικά effects με τα οποία μπορεί κάποιος να πειραματιστεί στον ήχο του. Αυτά είναι τα εξής:

Comp, Acoustic, Auto Wah, U-Vibe, Brn Octave, Treble Boost, Tube OD, Gold Drive, Org Dist, Metal Dist, FuzzModulation/Delay: CE Chorus, Multi Chorus, Flanger, Org Phase, Twin Trem, G4 Rotary, Pitch Shift, Filtron, Tape Echo, Delay, Chorus+DelayReverb: Room, Spring, HallNoise Reduction

Επίσης έχει 4 διαφορετικά κανάλια που μπορείς να αποθηκεύσεις 4 διαφορετικούς ήχους(έτσι ώστε αν θες να πας από το καθαρό στο distortion απλά πατάς το κουμπί και αλλάζει απευθείας ο ήχος)

Μαζί με Κιθάρα και ενισχυτή δίνω και το footswitch το οποίο χρησιμοποιείται για να αλλάζεις κανάλια(συνδέεται στον ενισχυτή).Δηλαδή για να πας από το clean στο distortion απλά τα κουμπιά στο footswitch ανάλογα τι ήχους έχεις αποθηκεύσει.

Αρχικές τιμές των όλω παραπάνω ήταν

 Epiphone Les Paul Standard Plustop Pro Trans Blue 475 ευρώ.

VOX VT 40 plus 225 ευρώ

footswitch για VOX:50 ευρώ

θήκη:50 ευρώ

Όλα τα παραπάνω τα δίνω στην τιμή των 500 ευρώ και αν θελήσει κάποιος μπορεί να γίνει κάθε έλεγχος (είμαι από Χαλκιδική Νέα Καλλικράτεια).
Αν ενδιαφέρεται κάποιος και θέλει περισσότερες φωτογραφίες ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Περιοχή Χαλκιδική Νέα Καλλικράτεια
Εμφανίσεις: 655
Ημερομηνία καταχώρησης: 02/03/21 13:53
Εναπομείναντας χρόνος: 0 ημέρες 0 ώρες 0 λεπτά 0 δευτερόλεπτα

Κοινοποίηση

Όνομα μέλους: lp_fan_1
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Μέλος από: 31/12/10, 09:58

Στείλτε μήνυμα στον πωλητή
Εμφάνιση καταχωρήσεων του μέλους

Ποσοστό θετικών αξιολογήσεων: 0%
Θετική αξιολόγηση: positive
Ουδέτερη αξιολόγηση: 0 netural
Αρνητική αξιολόγηση: negative
Μέσος όρος αξιολόγησης: 0

Υποβολή αξιολόγησης για lp_fan_1
0 Μέλη και 1 επισκέπτης βλέπουν αυτήν την καταχώρηση.

Σχόλια

Επιστροφή στις Αγγελίες