Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Η μουσική μας - Νέες σελίδες καλλιτεχνών στο Kithara.gr

(1/9) > >>

Ο Νέος Κιθαρωδός:
Μετά από πολλές αλλαγές και δοκιμές τις τελευταίες μέρες (και βδομάδες), είναι μεγάλη μας χαρά να σας παρουσιάσουμε τις νέες σελίδες καλλιτεχνών στο kithara.gr, στη διεύθυνση:

http://music.kithara.gr

Σε αυτή τη νέα περιοχή, ο κάθε ερμηνευτής, συγκρότημα, συνθέτης ή στιχουργός μπορεί να δημιουργήσει τις δικές του προσωπικές μουσικές σελίδες, απ' όπου θα παρουσιάζει τα τραγούδια του. Οι σελίδες είναι ειδικά διαρρυθμισμένες για μουσικούς και για παρουσίαση τραγουδιών.

Αν είστε καλλιτέχνης μπορείτε να παρουσιάσετε εσάς και τη δουλειά σας, να ανεβάσετε τα τραγούδια σας στην προσωπική σας σελίδα, να δώσετε το βιογραφικό σας και πληροφορίες για εσάς και τη μουσική σας. Μπορείτε να προσθέτετε φωτογραφίες, μηνύματα και κείμενα στις σελίδες σας και να βάζετε τις μελλοντικές σας εμφανίσεις ή οποιαδήποτε άλλα γεγονότα στο ημερολόγιο. Για να αποκτήσετε κι εσείς τον προσωπικό σας χώρο, μπορείτε να εγγραφείτε από αυτή τη σελίδα.

Σαν επισκέπτης μπορείτε να δείτε τις σελίδες των καλλιτεχνών, να ακούσετε τα τραγούδια τους και να τα αξιολογήσετε, να γράψετε τη γνώμη σας για τον κάθε καλλιτέχνη ή να αφήσετε οποιοδήποτε μήνυμα θέλετε γι αυτόν.

Η περιοχή είναι ακόμα σε δοκιμαστική λειτουργία, καθώς κάνουμε ακόμα κάποιες τελευταίες αλλαγές και βελτιώσεις. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσετε, ή για οτιδήποτε δεν εμφανίζεται σωστά.

Ελπίζουμε ο κόπος να πιάσει τόπο και η νέα περιοχή να φανεί χρήσιμη σε όλους εσάς που θέλετε να παρουσιάσετε την δουλειά σας όσο το δυνατό πιο έυκολα σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο κοινό! :D :D

Καλή περιήγηση και καλές ακροάσεις!

Ο Νέος Κιθαρωδός:
Το δοκιμαστικό πακέτο καλλιτέχνη για την περιοχή music.kithara.gr είναι δωρεάν, ώστε να μπορέσετε εύκολα και γρήγορα να δοκιμάσετε τη νέα αυτή υπηρεσία και τις δυνατότητες που προσφέρει.

Όπως ίσως θα ξέρετε, ή φιλοξενία μουσικής στο internet είναι κάτι που κοστίζει, και γι αυτό στα μεγαλύτερα πακέτα είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε κάποια - λογική πιστεύουμε - συνδρομή, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τα κόστη που θα προκύψουν. Τα πακέτα είναι:

Δοκιμαστικό πακέτο: 8 ΜΒ χώρος δίσκου / 200 ΜΒ transfer ανά μήνα: Δωρεάν
Βασικό πακέτο: 50 ΜΒ χώρος δίσκου / 500 ΜΒ transfer ανά μήνα: 12 € το χρόνο
Προχωρημένο πακέτο: 200ΜΒ χώρος δίσκου / 1000 ΜΒ transfer ανά μήνα: 25 € το χρόνο

Επειδή η νέα υπηρεσία είναι κάτι το εντελώς καινούργιο για εμάς και δεν έχουμε αντίστοιχες εμπειρίες, ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε τα χαρακτηριστικά κάποιου πακέτου, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η ζήτηση από την πλευρά σας. Ελπίζουμε να έχουμε την κατανόησή σας! ;)

Άλλα χαρακτηριστικά που θα συμπεριλαμβάνονται ή όχι στα παραπάνω πακέτα (λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν συντομα):

- Δυνατότητα streaming ή όχι
- Δυνατότητα downloading ή όχι
- Πάνω και κάτω όρια στα bitrates των τραγουδιών για hi-fi και lo-fi αρχεία
- Δυνατότητα μηνυμάτων
- Δυνατότητα βιβλίου επισκεπτών
- Δυνατότητα ραδιοσταθμών
- Δυνατότητα μαγαζιού (ειδών προς πώληση)
- Δυνατότητα εμφάνισης στο ημερολόγιο
- Δυνατότητα φωτογραφιών
- Δυνατότητα εμφάνισης στο "φως του προβολέα" (δηλ. στην πρώτη σελίδα)
- Δυνατότητα εμφάνισης στα Tops
- Δυνατότητα βαθμολόγησης
- Δυνατότητα Στατιστικών
- Δυνατότητα επιλογής ή όχι κάποιων διαφορετικών εμφανίσεων
- Διεύθυνση της μορφης music.kithara.gr/onoma

parlats:
Τα συγχαρητήρια μου Κιθαρωδέ σε σένα και τους υπόλοιπους αντμινς γι'αυτή την ιδέα. Πολύ καλή και ταυτόχρονα θα βοηθήσει πολλά παιδιά να δείξουν τη δουλειά τους καλύτερα σε όλους μας. Επίσης θα είναι πιο εύκολο και για μας να έχουμε τα κομμάτια του κάθε παιδιού κατηγοριοποιημένα κάτι που ήταν λίγο δύσκολο να γίνει πριν αφού δεν ήταν μαζεμένα κατά άτομο.

Εύγε  :)

Symeon:
Πάρα πολύ καλη ιδέα...μπραβο στα παιδια!

Σιδηρόπουλος:
οντως παρα πολυ καλη ιδέα.. μπράβο

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View