Περι μουσικής > Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
GUS G. + Theodore Ziras Live-Guitar Clinic ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ 12-01-07
Stelios Sovolos:
Spell!!!!
Big day tomorrow!!!!!
Vicarious:
Το σεμινάριο ήταν super!
πέρασα πολύ καλά και έκανα και γνωριμίες.
Ο θοδωρής φανταστικός, και το καινούργιο του cd θα σκίσει πιστεύω.
Ο Gus G. πολύ καλός μουσικός, με ωραίες απόψεις, και αν και μικρός έχει από τώρα πολλές εμπειρίες.
Μου φάνηκε λίγο απόμακρος όμως... :-\
Ο Bob όλα τα λεφτά!!!
Φοβερός μουσικός και χαρακτήρας, με πολύ χιούμορ και βοήθησε πολύ, και με κάποιες ερωτήσεις που έκανε για τα νέα συγκροτήματα..
Ένα μεγάλο μπράβο και στον Στέλιο,
κι ένα ευχαριστώ που μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τέτοιους μουσικούς από κοντά.
keep up man...!
Spell@lchemist!:
οντως οτι καλυτερο εχω δει ποτε στη ζωη μου!οι καλυτερες 3 ωρες της ζωης μου!
ο Gus ηταν BY FAR και θα ΕΠΙΜΕΙΝΩ ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!μπορει οντως να ηταν λιγο απομακρος,μικρος ειναι ακομα,ψιλοντροπαλος μου φανηκε,αλλα ειχε τον πιο τελειο ηχο στην esp απ οτι ακουσα χθες και με εντυπωσιασε γιατι ηταν σχεδον flawless παιξιμο πανω σ αυτα που επαιζε!ο ζιρας τωρα,εδωσε ρεστα!θα το παρω το καινουργιο album του μιας και ακουσα τραγουδαρες!δεν περιμενα να εντυπωσιαστω υστερα απο καποια πραγματα που ειχα ακουσει και ειχα πει για Ζιρα...με εντυπωσιασε ομως!μπραβο Στελαρα,μας εφτιαξες! ;D ;D ;D ;D ;D
Symeon:
κριμα που δεν μπορεσα να ερθω και εγω...κριμα...θα πρεπει αν ηταν καλα...κριμα....μπραβο στελιο και αντε και στα επομενα...αναμενουμε...και ελπιζουμε να μπορουμε...
Spell@lchemist!:
--- Παράθεση από: Stelios Sovolos στις 11/01/07, 13:39 ---Spell!!!!
Big day tomorrow!!!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
παιδια ενταξει..το ατομο ειναι απιστευτο!(ο Στελιος)..
θα φερει σε λιγο καιρο Michael Angelo Batio και μετα τον Kiko Loureiro απο τους angra(ΘΕΟΣ)! :o
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση