Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Νέος χώρος αγγελιών

(1/3) > >>

Βραζίλης:
Ενεργοποιήθηκε ο νέος χώρος για τις αγγελίες σας, και βρίσκεται στο οριζόντιο μενού του φόρουμ, στον σύνδεσμο "Αγγελίες".

Η λειτουργία του από σήμερα είναι κανονική (δεν είναι δοκιμαστική όπως στον άλλον σύνδεσμο που είχα δώσει σε σχετική συζήτηση), και μπορείτε να καταχωρήσετε τις αγγελίες σας σχεδόν όπως θα τις καταχωρούσατε στον πίνακα αγγελιών του φόρουμ.

Ο πίνακας αγγελιών του φόρουμ καταργήθηκε!. Όλες οι αγγελίες που υπάρχουν στον πίνακα αγγελιών μεταφέρθηκαν στον νέο χώρο αγγελιών σε δύο προσωρινές κατηγορίες ("Αντίγραφο από ..."), οι οποίες θα καταργηθούν μόλις λήξουν όλες οι αγγελίες που περιέχουν. Μην δημιουργείτε νέες αγγελίες σε αυτές τις προσωρινές κατηγορίες!

Για τυχόν απορίες, προβλήματα, παρατηρήσεις, προτάσεις, γράψτε στην συζήτηση: http://forum.kithara.gr/index.php?topic=66820

Βραζίλης:
Άρχισα να γράφω συνοπτικές οδηγίες χρήσης, οι οποίες θα συμπληρωθούν/διορθωθούν τις επόμενες ημέρες...:

Οδηγίες χρήσης χώρου αγγελιών
Ο χώρος των αγγελιών χωρίζεται σε κατηγορίες και κάθε κατηγορία μπορεί να περιέχει υποκατηγορίες. Οι καταχωρήσεις μπορούν να είναι αγγελίες πώλησης (με συγκεκριμένη τιμή), ή δημοπρασίες (με τιμή εκκίνησης, προσφορές, κλπ). Σιγουρευτείτε ότι βάζετε την καταχώρησή σας στην κατάλληλη κατηγορία ή υποκατηγορία. Οι συντονιστές μπορούν να μετακινήσουν κάποια καταχώρηση σε μια πιο κατάλληλη κατηγορία αν το κρίνουν σκόπιμο.

Αρχική σελίδα αγγελιών
Στην αρχική σελίδα αγγελιών βλέπετε τις κατηγορίες αγγελιών και στο τέλος της τις πρόσφατες αγγελίες. Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πρόσφατες αγγελίες, Πατήστε το "(Εμφάνιση όλων)"

Σελίδα λίστας αγγελιών κατηγορίας
Η λίστα αγγελιών κάθε κατηγορίας μπορεί να ταξινομηθεί με βάση όποια στήλη θέλετε, κάνοντας κλικ στον τίτλο της. Για να αλλάξετε την ταξινόμηση από αύξουσα σε φθίνουσα, κάντε κλικ για δεύτερη φορά στον ίδιο τίτλο στήλης.
Σε αυτήν την σελίδα θα βρείτε επίσης το κουμπί "Ειδοποίηση". Αν ενεργοποιήσετε αυτήν την λειτουργία, θα ειδοποιείστε με email κάθε φορά που εμφανίζεται νέα αγγελία στην συγκεκριμένη κατηγορία

Σελίδα εμφάνισης αγγελίας
Εδώ εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες της αγγελίας. Αν η αγγελία έχει φωτογραφίες, για να τις μεγεθύνετε κάντε κλικ επάνω της. Θα εμφανιστεί η φωτογραφία σε νέο παράθυρο, το οποίο κλείνει κάνοντας κλικ στο Close κάτω δεξιά ή κάνοντας κλικ στο χώρο έξω από το νέο παράθυρο (στο σκοτεινιασμένο φόντο). Αν υπάρχουν πάνω από μία φωτογραφίες, θα τις βρείτε στον σύνδεσμο "Περισσότερες φωτογραφίες" κάτω από την κύρια εικόνα της αγγελίας.

Προσθήκη καταχώρησης
Για να προσθέσετε μια καταχώρηση πρέπει πρώτα να διαλέξετε την κατάλληλη κατηγορία/υποκατηγορία.
Συμπληρώνετε τα παρακάτω πεδία:

* Τίτλος καταχώρησης: (Υποχρεωτικό πεδίο. Παρακαλούμε να διαλέγετε έναν κατάλληλο τίτλο, χαρακτηριστικό του περιεχομένου της καταχώρησης)
* Λέξεις-κλειδιά: (Προαιρετικό πεδίο. Γράψτε τυχόν λέξεις-κλειδιά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην αναζήτηση, αν το επιλέξει ο χρήστης. Χωρίστε κάθε λέξη-κλειδί με ένα κόμμα)
* Περιγραφή: (Υποχρεωτικό πεδίο. Αναλυτική περιγραφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικες BBC όπως στο φόρουμ)
* Νόμισμα: (Προεπιλογή: ευρώ. Αλλάξτε το μόνο αν επιθυμείτε να πληρωθείτε σε άλλο νόμισμα.)
* Τιμή: (Υποχρεωτικό πεδίο για αγγελίες πώλησης)
* Διεύθυνση PayPal για την λήψη πληρωμών: (Προαιρετικό πεδίο. Αν έχετε λογαριασμό paypal μπορείτε να δώσετε την επιλογή στον αγοραστή να πληρώσει σε αυτόν)
* Ειδοποίηση για σχόλια σε αυτήν την καταχώρηση: Είναι ενεργοποιημένο εξ ορισμού και σας στέλνει email όταν κάποιος γράφει σχόλιο στην αγγελία σας.
Προσθήκη δημοπρασίας
Ισχύουν τα ίδια με την "Προσθήκη καταχώρησης" εκτός από το πεδίο Τιμή, συγκεκριμένα έχουμε:

* Τιμή εκκίνησης: (Υποχρεωτικό πεδίο. Είναι η τιμή από την οποία θα ξεκινούν οι προσφορές των υποψήφιων αγοραστών)
* Επιθυμητή τιμή: (Προαιρετικό πεδίο. Είναι η τιμή στην οποία ή πάνω από την οποία ο πωλητής επιθυμεί να φτάσουν οι προσφορές, για να πουλήσει. Αν η υψηλότερη προσφορά είναι κάτω από αυτήν την τιμή, ο πωλητής δεν είναι υποχρεωμένος να πουλήσει. Αν δεν υπάρχει επιθυμητή τιμή, η υψηλότερη προσφορά πάνω από την τιμή εκκίνησης κερδίζει την δημοπρασία, ανεξάρτητα από το ποσό)
* Τιμή άμεσης αγοράς: (Προαιρετικό πεδίο. Είναι η τιμή στην οποία ο πωλητής επιθυμεί να πουλήσει αμέσως, χωρίς να περιμένει την συλλογή προσφορών και την λήξη της δημοπρασίας. Άμεση αγορά μπορεί να γίνει από τον αγοραστή μόνο όταν η δημοπρασία δεν έχει δεχθεί προσφορές)
Κουμπιά διάφορων λειτουργιών

* Αναζήτηση
Αναζητήστε μέσα στις αγγελίες, με τις παραμέτρους που θα επιλέξετε.
* Οι καταχωρήσεις μου
Δείτε τις αγγελίες που έχετε δημοσιεύσει.
...

Βραζίλης:
Από σήμερα οι πίνακες αγγελιών στο φόρουμ έκλεισαν και πλέον οι αγγελίες θα βρίσκονται στον νέο τους χώρο :)

Βραζίλης:
Για να φανεί ότι έγινε η δοσοληψία και να χαρακτηριστεί η αγγελία "ολοκληρωμένη", θα πρέπει ο αγοραστής/ενδιαφερόμενος να χρησιμοποιήσει το κουμπί "Άμεση αγορά" ή αν πρόκειται για δημοπρασία, να την κερδίσει με την υψηλότερη προσφορά του.

Με αυτόν τον τρόπο:
- δεν θα ανταλλάσσονται πια άσκοπα ΠΜ και σχόλια για το αντικείμενο πώλησης.
- δεν θα χρειάζεται ο πωλητής να στέλνει ΠΜ σε συντονιστή ή σχόλιο στην αγγελία ή να τροποποιεί την αγγελία για να ενημερώνει ότι η δοσοληψία ολοκληρώθηκε.
- δεν θα χρειάζεται οι συντονιστές να παρακολουθούν την κάθε αγγελία μήπως τυχόν κάποιος έχει ενημερώσει ότι ολοκληρωθεί.
- δεν θα βλέπουν άσκοπα χιλιάδες μάτια μια αγγελία που δεν ισχύει πια, μέχρι την ημ/νία λήξης.

Βραζίλης:
Δύο νέες λειτουργίες προστέθηκαν:

1) Μπορείτε να βλέπετε τις μη αναγνωσμένες καταχωρήσεις.
Θα βρείτε το κουμπί "Μη αναγνωσμένες" ανάμεσα στα "Αναζήτηση" και "Οι καταχωρήσεις μου"

2) Μπορείτε να βλέπετε ποιοι χρήστες έχουν επισκεφθεί την κάθε αγγελία (δική σας ή άλλου).
Θα βρείτε έναν σύνδεσμο "(εμφάνιση επισκεπτών)" δεξιά από τον αριθμό Εμφανίσεων, στην σελίδα της καταχώρησής σας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View