Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Νέος χώρος αγγελιών

<< < (3/3)

Βραζίλης:
Προστέθηκε η δυνατότητα αξιολόγησης μελών, για τις συναλλαγές που ολοκληρώνονται μέσα από τον χώρο των αγγελιών. Για λεπτομέρειες και τυχόν παρατηρήσεις ακολουθήστε τον σύνδεσμο: Αξιολόγηση μελών στις αγγελίες

Βραζίλης:
Στην πρώτη σελίδα του χώρου των αγγελιών εμφανίζεται τώρα ένα πλαίσιο με τίτλο Σύννεφο ετικετών (tag cloud) το οποίο σας βοηθάει να βλέπετε με μια ματιά τι είδους αγγελίες έχουν καταχωρηθεί, σύμφωνα με τις λέξεις-κλειδιά (ετικέτες) που έχουν δώσει οι χρήστες για να περιγράψουν τις αγγελίες τους. Οι λέξεις στο Σύννεφο ετικετών έχουν ταξινόμηση και μέγεθος ανάλογα με το πόσες φορές εμφανίζονται συνολικά σε όλες τις αγγελίες.

Γι'αυτό λοιπόν, κάθε φορά που καταχωρείτε νέα αγγελία καλό είναι να συμπληρώνετε το (προαιρετικό) πεδίο Λέξεις-κλειδιά (Χωρίστε κάθε λέξη-κλειδί με ένα κόμμα), που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πεδίο Τίτλος καταχώρησης.

Βραζίλης:
RSS

Δείτε δίπλα στον τίτλο της κατηγορίας αγγελιών, εμφανίζεται το εικονίδιο του RSS:
Με αυτό μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τις νέες αγγελίες στην κατηγορία (ή στις κατηγορίες) που σας ενδιαφέρει, χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεστε από μόνοι σας και τακτικά τις αντίστοιχες σελίδες στον χώρο αγγελιών. Όσοι δεν γνωρίζετε περί RSS, διαβάστε παρακάτω.

Τι είναι το RSS;
Το RSS (Really Simple Syndication) είναι ένα format ανταλλαγής περιεχομένου βασισμένο στη γλώσσα XML. Ενα κανάλι RSS αποτελείται από μία λίστα στοιχείων που περιέχουν ένα τίτλο καθώς και το σύνδεσμο προς την αντίστοιχη ιστοσελίδα. Στην περίπτωση της του χώρου αγγελιών του kithara.gr, περιέχει τις τελευταίες αγγελίες της κατηγορίας.

Για να βλέπετε την τροφοροσία (feed) των τελευταίων αγγελιών μέσω RSS, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) Αναγνώστης RSS του browser σας
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη σχετική λειτουργία του browser σας, (π.χ. Δυναμικοί σελιδοδείκτες (Live bookmarks) στον Mozilla Firefox), ή να εγκαταστήσετε στον browser κάποια σχετική επέκταση (extension/widget/plugin), π.χ. feedly. Αν δεν γνωρίζετε πως να βρείτε/εγκαταστήσετε την σχετική λειτουργία, ψάξτε στο google με λέξεις κλειδιά όπως: rss reader και επίσης προσθέστε το όνομα του browser σας.

2) Online αναγνώστης RSS
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την online υπηρεσία κάποιου site, όπως π.χ. γίνεται στις προσωποποιημένες αρχικές σελίδες της Google και Yahoo. Για περισσότερες πληροφορίες: reader.google.com , my.yahoo.com

3) Λογισμικό ανάγνωσης RSS
Σε περίπτωση που προτιμάτε κάποιο εξειδικευμένο λογισμικό, δοκιμάστε κάποια εφαρμογή ανάγνωσης ειδήσεων, υπάρχουν πολλές που προσφέρονται δωρεάν. Για παράδειγμα, για Windows μερικές προτεινόμενες είναι: Top Free Windows RSS Feed Readers / News Aggregators

Βραζίλης:
Τώρα μπορείτε να κοινοποιείτε την αγγελία σας στο facebook και στο twitter! Μια λειτουργία που έλειπε τόσο καιρό, επιτέλους ενεργοποιήθηκε, για να μπορείτε να κάνετε περισσότερο γνωστή την αγγελία σας :)

Θα βρείτε κάτω από κάθε αγγελία τα αντίστοιχα κουμπιά:    

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View