Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Νέος χώρος αγγελιών

<< < (2/3) > >>

Βραζίλης:
Όταν κάνετε κλικ στους πινακες "Αγοραπωλησίες μουσικών όργανων και εξοπλισμού" & "Μουσικοί, συγκροτήματα, μαθήματα, συναυλιακοί χώροι" θα γίνεται ανακατεύθυνση προς τον νέο χώρο αγγελιών.

Υπενθυμίζω ότι όλες οι αγγελίες των παραπάνω πινάκων του φόρουμ έχουν μεταφερθεί μαζί με τα σχόλιά τους στις προσωρινές κατηγορίες αγγελιών με τον αντίστοιχο τίτλο ("Αντίγραφο από .... ") και ότι δεν υπάρχει πια δυνατότητα καταχώρησης νέας αγγελίας ή σχολίου στον παλιό χώρο αγγελιών.

Βραζίλης:
Τώρα πλέον μπορείτε να προσθέτετε στις καταχωρήσεις εικόνες σας φωτογραφίες που φιλοξενούνται σε server εκτός του kithara.gr (πχ. σε κάποιον από τους αμέτρητους image hosting servers)

Στην φόρμα προσθήκης φωτογραφίας, θα βρείτε ένα έξτρα πεδίο με τίτλο "URL εικόνας", δηλαδή συνολικά για κάθε φωτογραφία θα υπάρχουν τα:

Λεζάντα εικόνας: (Προαιρετικό)
Αρχείο εικόνας: (Για αποστολή φωτογραφίας από αρχείο που βρίσκεται στον Η/Υ σας)
URL εικόνας: (Για να δώσετε την διεύθυνση/σύνδεσμο όπου βρίσκεται η φωτογραφία)

Για κάθε φωτογραφία που θέλετε να προσθέσετε θα χρησιμοποιείτε είτε το πεδίο "Αρχείο εικόνας", είτε το πεδίο "URL εικόνας", αλλά ΟΧΙ και τα δύο ταυτόχρονα.

Οι φωτογραφίες που βάζετε με έναν από αυτούς τους δύο τρόπους, μπαίνουν στο άλμπουμ φωτογραφιών της αγγελίας σας, και φαίνονται στην λίστα αγγελιών (αυτή που θα επιλέξετε ως κύρια εικόνα), κάτι που είναι σημαντικό για την αγγελία σας να "τραβήξει τα μάτια" περισσότερων επισκεπτών.

Δεν χρειάζεται πια να βάζετε φωτογραφίες στο σώμα/κείμενο της αγγελίας σας, ούτε ως συνδέσμους, ούτε ενσωματωμένες με BBC κώδικα (κάτι που παρακαλώ να αποφεύγεται, ιδίως αν οι φωτογραφίες είναι πολύ μεγάλες σε διάσταση γιατί καταστρέφουν την σελιδοποίηση της αγγελίας σας)

Βραζίλης:
Προστέθηκε η δυνατότητα στους χρήστες να διαγράφουν την καταχώρησή τους με τον σύνδεσμο "Διαγραφή καταχώρησης" που εμφανίζεται στην σελίδα της καταχώρησης, πάνω-δεξιά.

Η δυνατότητα αυτή υπάρχει μόνο όταν η καταχώρηση δεν είναι δημοπρασία, ή, αν είναι δημοπρασία, μόνο όταν δεν έχει δεχτεί προσφορές.

Έτσι, θα μπορείτε να διαγράφετε μόνοι σας την αγγελία σας όταν δεν χρειάζεται πια, και παρακαλούμε να το κάνετε για να μην σας απασχολούν πλέον για αυτήν οι επισκέπτες, και για να διευκολύνετε το έργο των συντονιστών του χώρου.

Βραζίλης:
Η δυνατότητα εμφάνισης απομακρυσμένων φωτογραφιών στις αγγελίες ενεργοποιήθηκε.
Δηλαδή, μπορείτε να δίνετε απλά το link της εικόνας που υπάρχει σε κάποιον άλλον server (Προσοχή: ΟΧΙ της ιστοσελίδας που περιέχει την εικόνα)
Δείτε οδηγίες στην Απάντηση #6.

Βραζίλης:
Νέες δυνατότητες στον χώρο των αγγελιών:

- Όταν βλέπετε μια αγγελία/καταχώρηση κάποιου μέλους, θα δείτε έναν νέο σύνδεσμο "Εμφάνιση καταχωρήσεων του μέλους" (κάτω από το "Στείλτε μήνυμα στον πωλητή") ο οποίος εμφανίζει όλες τις καταχωρήσεις του εν λόγω μέλους.
- Θα βρείτε ένα κουμπί με την ονομασία "Οι προσφορές μου" (αριστερά από το "Οι καταχωρήσεις μου"), στο οριζόντιο μενού όταν βρίσκεστε μέσα στον χώρο αγγελιών. Εκεί εμφανίζονται οι προσφορές που κάνετε σε δημοπρασίες.
- Εμφάνιση στήλης όπου αναγράφεται η τελευταία καταχωρήση σε κάθε κατηγορία, στην αρχική σελίδα αγγελιών.
- Μερικά άλλα μικρότερα πραγματάκια...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View