Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Διαγωνισμός kithara.gr - Κερδίστε ένα flight case!

(1/10) > >>

Βραζίλης:To kithara.gr διοργανώνει διαγωνισμό με πρώτο έπαθλο ένα custom flight case, δηλαδή μια σκληρή ανθεκτική θήκη μεταφοράς κατασκευασμένη ειδικά για το μουσικό όργανό σας ή τον μουσικό εξοπλισμό σας, προσφορά της εταιρίας POWERCASE.  Το έπαθλο θα είναι σχεδιασμένο και φτιαγμένο ειδικά για τις ανάγκες του νικητή του διαγωνισμού, και με αξία έως 300€!

Δεύτερο έπαθλο που προσφέρεται είναι: μια 3ωρη πρόβα για εσάς ή το συγκρότημα σας, ή μια 2ωρη πρόβα με ηχογράφηση και βασική μίξη, προσφορά του μέλους ((Korgy)) στο project studio του!

Το πρώτο έπαθλο μπορεί να έχει αγοραστική αξία έως 300€, και αυτό αντιστοιχεί σε flight case για όργανα και εξοπλισμό όπως τα παρακάτω:
- Κιθάρα (ηλεκτρική, ακουστική, κλασική), μπάσο, και άλλα έγχορδα.
- Ενισχυτές κιθάρας/μπάσου/κλπ (combo ή κεφαλές)
- Αρμόνια, synthesizer
- Μίκτες ήχου
- Πετάλια εφέ, πεταλιέρες και άλλα σχετικά
- Εξοπλισμός DJ
- Ηχεία κλπ
- Λοιπός εξοπλισμός που σχετίζεται με τη μουσική (δείτε και στο www.powercase.gr στο μενού "Έκθεση - Φωτο Προϊόντων")
Αν έχετε αμφιβολίες για το αν το flight case που ζητάτε (σε περίπτωση που κερδίσετε τον διαγωνισμό) είναι κάτι πολύ εξειδικευμένο ή/και μεγάλο σε όγκο, επικοινωνήστε πρώτα με τον χορηγό του επάθλου στο http://powercase.gr/FlightCase/Επικοινωνία.html.
Στην περίπτωση που η αξία του flight case για τον νικητή υπολογίζεται πάνω από 300€, ο νικητής μπορεί να συμφωνήσει με την εταιρία POWERCASE για να προχωρήσει στην κατασκευή, καταβάλλοντας την αντίστοιχη χρηματική διαφορά, ή να αποσυρθεί οπότε το έπαθλο θα δοθεί στον πρώτο επιλαχόντα.
Καλό θα ήταν ο νικητής -μετά την παραλαβή του επάθλου- να μας δώσει κάποια σχόλια για την ποιότητα και λειτουργικότητα του flight case, καθώς και για την συμπεριφορά της εταιρίας προς τον νικητή-πελάτη.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε μια βιντεοπαρουσίαση του οργάνου ή του εξοπλισμού για το οποίο θέλετε να διεκδικήσετε το έπαθλο. Η παρουσίαση αυτή θα πρέπει να είναι αρκετά λεπτομερής έτσι ώστε να θεωρείται ένα ικανοποιητικό βίντεο γνωριμίας για όποιον δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο όργανο ή εξοπλισμό. Για παράδειγμα, μια πολύ καλή βιντεοπαρουσίαση είναι αυτή του μέλους themos: http://www.youtube.com/watch?v=BoIQV-IzjuQ

Ημερομηνία λήξης για κατάθεση συμμετοχών είναι η Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 23:59.

Οι συμμετοχές θα κριθούν από μια κριτική επιτροπή που θα οριστεί σύντομα και θα αποτελείται από τουλάχιστον έναν συντονιστή, και τουλάχιστον ένα μέλος με αξιόλογη παρουσία σε μουσικά θέματα στο φόρουμ μας.

Τα κριτήρια με τα οποία θα γίνει η αξιολόγηση των συμμετοχών είναι σε γενικές γραμμές: η συνολική εικόνα της βιντεοπαρουσίασης (η γενική αισθητική), ο ικανοποιητικός όγκος πληροφοριών της για μια πρώτη γνωριμία, η ποιότητα της λήψης (πλάνα και ποιότητα εικόνας και ήχου), αφήγηση, κ.ά. Η παρουσίαση θα πρέπει να περιέχει περιγραφή του οργάνου/εξοπλισμού (με φωνή ή/και κείμενο), διάφορες όψεις/πλάνα, επίδειξη λειτουργιών, και παίξιμο με διάφορους πιθανούς τρόπους/ήχους, κ.ά.
Βίντεο από βιντεοκάμερα καλής ποιότητας και ανάλυσης δίνει ένα προτέρημα σε σχέση με βίντεο από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή κινητό τηλέφωνο, αλλά περισσότερη βαρύτητα θα δοθεί από την κριτική επιτροπή στο περιεχόμενο του βίντεο.

Μπορείτε να συμμετέχετε με πάνω από μία βιντεοπαρουσίαση. Το πλήθος των βίντεο που θα στείλετε δεν παίζει ρόλο στην κρίση για την επιλογή νικητή. Κάθε βίντεο θα κριθεί ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα. Όμως, στέλνοντας πολλά βίντεο αυξάνετε τις πιθανότητες κάποιο από αυτά να αρέσει ιδιαίτερα στην κριτική επιτροπή.

Ανεβάστε τις συμμετοχές σας στην καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας/ήχου στο youtube ή σε κάποιο άλλο site που φιλοξενεί βίντεο, και δώστε τον σύνδεσμο δημοσίως στην παρούσα συζήτηση.

Μπορείτε να τροποποιήσετε την συμμετοχή σας (αλλαγή/προσθήκη/διαγραφή βίντεο) όσες φορές θέλετε μέχρι την λήξη της περιόδου συγκέντρωσης συμμετοχών, τροποποιώντας το αντίστοιχο μήνυμα σας. Θα κριθούν μόνο τα βίντεο που θα βρεθούν δηλωμένα κατά την ημέρα/ώρα λήξης: Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, 23:59.

Αν δεν κερδίσετε, η συμμετοχή σας δεν θα πάει χαμένη. Οι συμμετοχές σας θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενο του kithara.gr: Όλες οι καλές βιντεοπαρουσιάσεις θα αναρτηθούν μόνιμα στον πίνακα του φόρουμ "Δοκιμές και συγκρίσεις μουσικών οργάνων και εξοπλισμού", και στο κανάλι του kithara.gr στο youtube στην λίστα αναπαραγωγής "Παρουσιάσεις".
 
Περιμένουμε τις συμμετοχές σας λοιπόν, για να διεκδικήσετε ένα από τα δύο δώρα για το αγαπημένο σας μουσικό όργανο ή εξοπλισμό! Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που σίγουρα θα το εκτιμήσει :)

themos:
Εξαιρετική ιδέα! Πιστεύω ότι ο διαγωνισμός δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να γίνουν επιτέλους περισσότερες βιντεο-παρουσιάσεις. Θέλω να συμμετάσχω με την παρουσίαση της καινούριας μου κιθάρας, αλλά θα ήθελα μία διευρίνιση, που μπορεί να είναι χρήσιμη και σε άλλους: γίνεται δεκτή συμμετοχή με παρουσίαση discontinued μοντέλου; Φυσικά κυκλοφορεί ακόμα μεταχειρισμένο και σε κάποια ξένα sites.

ΡιχάρδοςΜαυροπερισσότερος:
Μπράβο παιδιά πολύ ωραία κίνηση! :)
Μια ερώτηση κι από εμένα: Αν ένα προϊόν έχει υποστεί βελτιώσεις, με συνέπεια να μην έχει την ίδια απόδοση με το αντίστοιχο καινούριο που μπορεί κάποιος να αγοράσει (πχ κιθάρα με αλλαγμένους μαγνήτες ή/και ηλεκτρικά) γίνεται δεκτή μια παρουσίασή του στο διαγωνισμό;

Βραζίλης:

--- Παράθεση από: themos στις 15/11/11, 13:05 ---γίνεται δεκτή συμμετοχή με παρουσίαση discontinued μοντέλου; Φυσικά κυκλοφορεί ακόμα μεταχειρισμένο και σε κάποια ξένα sites.
--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι. Η παρουσίαση μπορεί να αφορά σε οτιδήποτε κυκλοφορεί ή έχει κυκλοφορήσει στην αγορά, και επίσης custom όργανα.


--- Παράθεση από: ΡιχάρδοςΜαυροπερισσότερος στις 15/11/11, 13:36 ---Μια ερώτηση κι από εμένα: Αν ένα προϊόν έχει υποστεί βελτιώσεις, με συνέπεια να μην έχει την ίδια απόδοση με το αντίστοιχο καινούριο που μπορεί κάποιος να αγοράσει (πχ κιθάρα με αλλαγμένους μαγνήτες ή/και ηλεκτρικά) γίνεται δεκτή μια παρουσίασή του στο διαγωνισμό;
--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι. Βέβαια, καλό είναι να αναφέρεις τι εξαρτήματα είχε το εργοστασιακό μοντέλο όταν το αγόρασες και τι εξαρτήματα έβαλες μετά, καθώς και το αποτέλεσμα (στον ήχο, στο παίξιμο, κλπ)

themos:
Η κάμερα έχει στηθεί ήδη  ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View