Περι μουσικής > Μουσική και διαδίκτυο

PANDORA.COM

(1/4) > >>

GarvinFromBlackout:
Είναι το καλύτερο site που έχω συναντήσει στη surf-ατζίδικη καρριέρα μου. Πρόκειτε για ένα site στο οποίο υποτίθεται πως φτιάχνεις τους δικούς σου ραδιοφωνικούς σταθμούς. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι ότι πληκτρολογείς ένα καλλιτέχνη,ένα συγκρότημα ή ακόμα και ένα τραγούδι που σου αρέσει και η μηχανή του pandora.com βρίσκει καλλιτέχνες,συγκροτήματα και τραγούδια τα οποία μοιάζουν με αυτό που πληκτρολόγησες!!! Έτσι μπορείς επιτέλους να καταλάβεις τι μουσική σου αρέσει περισσότερο.
Free music,free login.

Μπείτε στο www.pandora.com πληκτρολογήστε την επιλογή create a new station,και όλα τα υπόλοιπα θα είναι ένα παιχνίδι! Θα μείνετε speechless!!!!!! 

panos4657:
Φιλε ειναι κορυφαιο... δεν εχω adsl ρε γμτ ομως και σερνεται... κορυφη!

oulintess:
Κι εγώ είχα μπεί σ'αυτό το site και είναι τέλειο! μόνο που χωρίς γρήγορη σύνδεση είναι σπάσιμο....

Απόλλων:
Έξοχο σαν ιδέα και όντως φαίνεται να λειτουργεί πολύ καλά. Θα πρέπει να έχει πίσω του ένα τεράστιο database από καλλιτέχνες και τραγούδια κατηγοριοποιημένα ανάλογα με διάφορες παραμέτρους. Πάντως αν χρησιμοποιηθούν ως σημείο αναφοράς κάποια λιγότερο γνωστά, όχι mainstream συγκροτήματα, δεν τα αναγνωρίζει. Όχι ότι δεν περίμενα κάτι τέτοιο βέβαια. Ακόμα κι έτσι όμως αποτελεί μια πολύ καλή πηγή για όσους ψάχνονται λίγο.

Βραζίλης:
Ναι, είναι πολύ ενδιαφέρον! Αλλά όπως είπε και ο Απόλλων πρέπει να υπάρχει μια καλά δομημένη και κατηγοριοποιημένη βάση από πίσω, με συσχετισμούς, κλπ.
Υπήρξε/υπάρχει η ιδέα να κατηγοριοποιηθούν τα τραγούδια της βάσης του kithara.gr, για να διευκολυνθεί η αναζήτηση... Ελπίζουμε οτι κάποτε θα γίνει (με αρκετό κόπο βέβαια)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View