Περι μουσικής > Μουσική και διαδίκτυο

Practice and training βιντεάκια και υλικό στο internet

(1/3) > >>

StavrosKan:
Γεια σας κιθαρίστες,
                          Για όσους ενδιαφέρονται για τη συνεχή βελτίωση της τεχνικής τους, θα ήθελα να ανοίξουμε ένα θέμα σχετικά με το που μπορούμε να βρούμε καλό υλικό (είτε βιντεάκια είτε όχι) σχετικά με τεχνικές, με θεωρία κτλ.

Το παρακάτω site έχει πολλά βιντεάκια (ολιγόλεπτα). Μερικά, τα βρήκα ενδιαφέροντα και για αρχάριους και για προχωρημένους

http://youtube.com/watch?v=K_qw03-3gFg   (Το site παραπέμπει σε ένα βιντεάκι με διάφορα κόλπα στις θέσεις της πεντατονικής).

Επίσης, υπάρχουν πάντα και τα peer-to-peer, από τα οποία έχω κατεβάσει αρκετά ολόκληρα αξιόλογα βίντεο (πχ/ Paul Gilbert, Petruzzi κτλ).

Εσείς τι έχετε βρει??

skipper37:
το youtube είναι γνωστό site απο το οποίο έχω βρει κι εγώ παρα πολλά βίντεο κυρίως μικρών(σε ηλικία)παιχτών οι οποίοι κάνουν ώρες ώρες κάτι ωραία σχήματα. Επίσης παρόμοια βίντεο έχω βρει και σε αλλα πολλα site αλλά δεν έχω βρει πολλές φορές κατι σαν αυτό που ανέφερες ή τουλάχιστον δεν έχω ψάξει για να βρώ. Όταν λες τεχνική εννοείς απλά guitar lesson η κατι πιο προχωρημένο?? ??? ???

StavrosKan:
Κάτι πιο προχωρημένο ίσως....ξέρεις όχι τα modes ή οι θέσεις της πεντατονικής.

Βέβαια, υπάρχουν και μερικά βίντεο που είναι για τεχνικές γρήγορου παιξίματος που πιστεύω οφελούν όλους ανεξαιρέτως (εκτός αν είσαι ο Malmsteen ή ο Petruzzi).
Έχω κατεβάσει και κάποια pdf τα οποία έχουν βιβλία (πχ Troy Stetina). Και εκεί κανείς μπορεί να βρει πάρα πολύ καλά πράγματα.

profsokin:
Koρυφαία πράγματα έχω βρει στο limewire.. Κάνεις ένα search και βρίσκεις από live μέχρι μαθήματα..

Poseras:
εγω παντος παιδια εχω βρει απο peer-to-peer Βιντεακια με μαθηματα του malmsteen...η μαλλον οχι βιντεακια αλλα ολοκληρα βιντεος 45λεπτα..... ;D
και απο βιβλια εχω βρει και εγω pdf με τεχνικες του Troy Stetina....γενικος  εχει πολυ πραμα στο
Internet απ' αυτα....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View