Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Συνεργασίες μελών
example for a fantastic jam (για ακουστε εντος )
hot_sauce (φλουτσ):
μέεεσα.......
εννοείτε οι ηχογραφήσεις να γίνουν ξεχωριστά εντελώς ή μπορούμε να γράφουμε και ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο πχ?
delus:
--- Παράθεση από: hot_sauce στις 10/05/11, 16:09 ---εννοείτε οι ηχογραφήσεις να γίνουν ξεχωριστά εντελώς ή μπορούμε να γράφουμε και ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο πχ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Αμα μπορείς να γράψεις με κάποιον την ίδια στιγμή, πιστεύω θα είναι ακόμα καλύτερα.
TheVrachnoprofiter:
--- Παράθεση από: Υπνοβάτης... στις 10/05/11, 14:12 ---Δηλώνω οτι θα πέθαινα για τριπλέτα με τους έρωτες μου, masterkafrer & theVrachnoprof αλλά δυστυχώς έσπασα το χέρι μου κ θα μαι εκτός για πολύύύύ καιρό... :(
--- Τέλος παράθεσης ---
Booh... :(
Μέσα, έστω και χωρίς τον χημικό της καρδιάς μας.
hot_sauce (φλουτσ):
--- Παράθεση από: Υπνοβάτης... στις 10/05/11, 14:12 ---Δηλώνω οτι θα πέθαινα για τριπλέτα με τους έρωτες μου, masterkafrer & theVrachnoprof αλλά δυστυχώς έσπασα το χέρι μου κ θα μαι εκτός για πολύύύύ καιρό... :(
--- Τέλος παράθεσης ---
δικαιολογίεεεεεεεεεεεεεεεεες.....
αφού με τα δάχτυλα παίζουμε! γύρνα το λίγο....ναι...έτσι κάπως!!....και έτοιμος για ένα ακόμα shred! ;D
let me know 796:
--- Παράθεση από: no slave στις 10/05/11, 15:52 ---ρε παιδια,στο example ποιοι παιζουν?
τι vibrato ειναι αυτο που εχει ο δευτερος κιθαριστας!!!!!!
οχι οτι ο πρωτος υστερει καπου δηλαδη :)
--- Τέλος παράθεσης ---
για σκεφτειται λιγο ποιοι ειναι ! ειναι μια ασκηση και αυτο ;)
οποτε αμα μαζευτουμε αρκετα ατομα βλεπουμε τι θα κανουμε μετα και πως θα ''ζευγαρωσουμε'' (ξηγημενοι ε! σας αρεσουν οι γυναικες ! ;D ;D ;D )
το πρωτο προβλημα ειναι οτι καποιος πρεπει να βοηθησει με το backing track γιατι εγω δεν εχω κατι σε τετοιο στυλ. :-\
δηλ. το μπασακι του και τα τυμπανα σε αυτη την φαση.
πρεπει να σε προδιαθετει να τα χωσεις .
--- Παράθεση από: hot_sauce στις 10/05/11, 16:09 ---μέεεσα.......
εννοείτε οι ηχογραφήσεις να γίνουν ξεχωριστά εντελώς ή μπορούμε να γράφουμε και ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο πχ?
--- Τέλος παράθεσης ---
αυτο ειναι το καλυτερο αλλα μπορει να σε κοψουμε απο το ζευγαρι σου και να μην μπορεις ;) ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση