Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Συνεργασίες μελών

Kithara.gr JAM: (drum track περιμένει bass/keys)

(1/24) > >>

zeoy:
Μετά την ωραία εμπειρία από τα τελυταία συλλογικά jams προέκυψε ένας προβληματισμός για τη συνέχεια, μήπως να ξεφύγουμε από τα 12μετρα, μήπως να μπουν κάποιες οδηγίες/απαιτήσεις κλπ.


Συνυπογράφω τους προβληματισμούς αυτούς και προτείνω την εξής κατεύθυνση:
Γιατί να βασιστούμε σε έτοιμα backing tracks και να μη φτιάξουμε κάτι που να είναι 100% kithara.gr made; Εξηγώ πώς το σκέφτομαι: κάτι μπασίστες και πληκτράδες έχει πάρει το μάτι μου εδώ μέσα, προγραμματισμό σε τύμπανα κάποιοι ξέρουμε εδώ μέσα (στην καλύτερη γράφει κάποιος φυσικά, στη χειρότερη παίζουν και loops). Ξεκινάμε λοιπόν με ένα drum track και το γεμίζουμε και στο τέλος πέφτει και το κλασικό κιθαροjamάρισμα.


Το πράμα μπορεί να είναι μόνο αυτό που περιέγραψα αλλά μπορεί να γίνει και σε ομάδες 2-5 ατόμων η καθεμιά. Προφανώς χρειάζεται παραπάνω οργάνωση και επικοινωνία αλλά νομίζω ότι με καλή θέληση και λίγο εθελοντισμό όλα είναι εφικτά.


Εγώ προθυμοποιούμαι να δουλέψω σε drum tracks και μίξη (+ ότι άλλο προκύψει. Και λίγο μπασάκι παίζω και ένα keyboard έχω και φυσικά κιθάρες). Προσωπικά θα μου άρεσε να γινόταν με ομάδες που να παίζανε και φωνητικά μέσα για να φύγουμε από τα jam tracks και να πάμε στα tracks αλλά κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.


Edit: βλέπε σελίδα 2 , 3ο post

vagtanplan:
Συμφωνω απολυτα και μπορω να διαθεσω την αγριοφωναρα μου και στιχακια κομμενα και ραμενα για το τελικο προϊον !!!

zeoy:

--- Παράθεση από: vagtanplan στις 23/05/11, 13:22 ---Συμφωνω απολυτα και μπορω να διαθεσω την αγριοφωναρα μου και στιχακια κομμενα και ραμενα για το τελικο προϊον !!!

--- Τέλος παράθεσης ---


άμα παίξει αυτό με ομάδες σε κλείνω από τώρα? ;D

elrich:
Ποοολύ καλή ιδέα... δίνει χώρο και σε μας τους rythm guitarists να εκφραστούμε....

zeoy:

--- Παράθεση από: elrich στις 23/05/11, 14:52 ---Ποοολύ καλή ιδέα... δίνει χώρο και σε μας τους rythm guitarists να εκφραστούμε....

--- Τέλος παράθεσης ---


όλοι οι καλοί χωράνε. Μήπως να το κάναμε αργό 9άρι, ουσάκ, αμανο-σερφο-γκαραζο-ψυχεδέλεια να γίνει της κολάσεως; ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View