Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Συνεργασίες μελών
Ελάτε να jamάρουμε!
Υπνοβάτης...:
Kαλησπέρα σε όλους!
Μετά από ένα μικρό σπρώξιμο του let me know 796 είπα να ανοίξω το θέμα για το επόμενο μας jam!
Από backing tracks θα βρούμε σίγουρα κάτι που να μας ικανοποιεί.
Είμαστε για funkoκατάσταση ή για κάτι πιο heavy;
Κάπου είχα βρει το backing του Sunny (ναι εκείνο από το θεϊκό videάκι που τα χώνει o Howe)
και μετά από μια συζήτηση με Fourier, είχε φτιάξει μικρές λούπες. Αν θέλετε, με την άδεια του φυσικά (γιατί δε νομίζω να το χάσει το jam!)
μπορούμε να κινηθούμε εκει!
Anywayz, ακούω!
(Μπορώ να αναλάβω μίξεις και τα σχετικά αν είστε υπομονετικοί όσον αφορά το χρόνο :P )
Fourier:
Το backing που αναφέρεται ο Υπνοβάτης είναι αυτό. Νομίζω είναι καλό για jam, δίνει πολλές δυνατότητες για σόλο, από την κλασσική Am πεντατονική έως ότι πιο jazzy μπορεί να φανταστεί κανείς, και κάνει κύκλο κάθε 30sec, δίνοντας ευελιξία στον χρόνο του σόλο (π.χ., κάποιος θέλει να σολάρει μόνο για ένα κύκλο κάποιος άλλος για τρεις).
Σηκωθείτε λοιπόν από καρέκλες, πολυθρόνες, ντιβάνια, κρεβάτια, κ.τ.λ.π. και δηλώστε συμμετοχή μαζί με τυχόν προτάσεις για διαφορετικό backing!
TheVrachnoprofiter:
Πιο μέσα δε γίνεται. Φοβερό το backing. 8)
let me know 796:
πφουφ με αυτα τα funky ! :P
ειμαι γνωστος αντιφαν τετοιου ειδους backing.
αν πατε σε κατι πιο heavy .
κατι τετοιο σας λεει τιποτα ? ενα δειγμα ειναι : http://www.box.net/shared/juisdrfmm9y0lh69gcvd
μπορω να το μονταρω και να γινει jam area .
ειναι απο τουτο :
http://youtu.be/9-0AiRqvpMw
α! επειδη θα την κανω απο Τριτη θα δω την συνεχεια μολις επανελθω.
Υπνοβάτης...:
Let me know, είναι τετριμμένα ρε συ αυτά...
Νομίζω υπάρχει διάθεση για κάτι πιο προχωρημένο... Βέβαια εντάξει, αν δεν έχει κοινό προφανώς και θα επιλέξουμε κάτι άλλο...
Για να είμαι πιο ξεκάθαρος, όχι ότι εγώ είμαι ο γ**άουα που θέλει ζόρικα πράματα
απλά για το sunny συγκεκριμένα παίζεις άνετα σε μια Αm pent που μπορεί να πάιξει όποιος θέλει και παράλληλα σε βελτιώνει σαν παίχτη
γιατί μπορείς να χώσεις κερατιάτικα από modes κ κλίμακες κλπ κλπ κλπ.
Αλλά όπως είπα, αν δε θέλουμε πάμε παρακάτω.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση