Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Συνεργασίες μελών

Support: μας κάνετε, σας κάνουμε, ότι νάναι για το FUN!..

(1/1)

adr1anos:
Παιδιά χαιρετώ όλους σας,

Το γκρούπ μου, οι Once Upon A Week (κλείνει 10 χρόνια αυτο τον μήνα) γυρίσαμε από τις απουσίες του καλοκαιριού με μεγάλη εξωστρέφεια και διάθεση για εμφανίσεις, και ψάχνουμε συνεργασίες.

ΔΕΝ μας ενδιαφέρει να βιοποριστούμε κάνοντας πολλά live, μας ενδιαφέρει απλά να συνεργαστούμε με συμβατά ή (ακόμα καλύτερα) με αλληλοσυμπληρούμενα σε είδη άλλα σχήματα, με στόχο την συννένωση δυνάμεων και ακροατηρίων, την αλληλο-υποστήριξη, και κυρίως την καλή απλή μουσικά ενεργή διασκέδαση και δημιουργία.

Θα δώσω προτεραιότητα σε ώριμα ερασιτεχνικά σχήματα, με σταθερότητα και αξιοπιστία, με εμπειρία εμφανίσεων, με συμπαθείς ανθρώπους χωρίς άγχη ή ατζέντες, που παίζουν συμπληρωματική προς εμάς μουσική, όπως ανθρώπους που από εδώ μέσα έχω γνωρίσει και εκτιμήσει, αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται και πληροί τις απλές αυτές προυποθέσεις.

Παίζουμε covers, πλέον κυρίως Pop/Rock και Hard Rock, ενδεικτικά από Muse, Placebo, Kassabian, Anouk, έως Foo Fighters, Guano Apes, Shinedown.

Αναλυτικότερο υλικό, βιογραφία, μέλη, ρεπερτόριο υπάρχουν στο κανάλι μας στο ΥΤ μαζί και με videos από κάποιες εμφανίσεις μας:
http://www.youtube.com/user/OnceUponAWeek
..και στο Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Once-Upon-A-Week-OUAW/1548023675424463

Επικοινωνήστε μαζί μου με πμ κατά το δοκούν με τις προτάσεις και τις ιδέες σας.

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους,
Αδριανός
 

Καθόδιος (φλουτσ):
Μήπως ήρθε η ώρα για χειμερινό kitharoφεστιβαλ;  ;)

adr1anos:
Καλημέρα σε όλους, επαναφέρω αυτό το θέμα, καθώς ψάχνουμε για συνεργασίες αυτού του τύπου από τώρα μέχρι και τον Δεκέμβριο.

Άν έχετε κλείσει κάποιο Live και θέλετε support, ή έχετε όρεξη και ιδέες για να κλείσουμε μαζί κάτι, επικοινωνήστε μαζί μου.

Το επόμενο δικό μας προγραμματισμένο Live είναι Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, οπότε ότι προτάσεις έχετε παρακαλώ να είναι από τώρα μέχρι τότε, και για μετά, βλέπουμε επίσης.

Χαιρετώ όλους και περιμένω προτάσεις/ιδέες!  :up

sfanfan:
Ωραία η ιδέα @adr1anos εύχομαι να υπάρξει ανταπόκριση και να βγουν τέτοιες ωραίες συνεργασίες! Αν ήμασταν πιο κοντά θα είχες ήδη ένα support για το Δεκέμβριο :)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View