Η σελίδα της Κιθάρας > F.A.Q. αυτών των σελίδων

Προσωπικά μηνύματα

(1/2) > >>

holliday:
Μεχρι ποσα προσωπικα μηνυματα δεχεται ο χωρος που μας παραχωρει το Kithara?
υπαρχει φοβος να γεμισει και να μη παραλαμβανει αλλα?
ή μηπως να σβησουν καποια απ αυτα?

Ο Νέος Κιθαρωδός:
Προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιος φόβος, αλλά καλό θα είναι να σβήνεις που και που τα παλιότερα, για να ξεκαθαρίζεις και εσύ αυτά που δεν χρειάζεσαι, αλλά και για να ελευθερώνεις τον αντίστοιχο χώρο από εμάς.

Βραζίλης:
Αν θες να κρατήσεις να μηνύματά σου στον υπολογιστή σου πριν τα σβήσεις από εδώ, απλά πήγαινε στη σελίδα με τα μηνύματα και σώσε τη σελίδα... (Αρχειο-Αποθηκευση ως... / File-Save as...)

Βραζίλης:
Να σας επισημάνω οτι πρέπει να σβήνετε τα προσωπικά σας μηνύματα που και που... και τα εισερχόμενα και τα εξερχόμενα. Αν τα θέλετε σε αρχείο, απλά σώστε τη σελίδα με τα μηνύματα.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μέλη που έχουν πάρα πολλά Π.Μ., ας πούμε πάνω από 50, που σαν ιστοσελίδα είναι πάνω από 200ΚΒ. Όσο πιο πολλά Π.Μ. έχετε και όσο πιο συχνά τα ανοίγετε, τόσο πιο πολύ καταναλώνετε το bandwidth και τους πόρους του server μας και βαραίνετε τη βάση δεδομένων (που αυτή τη στιγμή έχει 11500 Π.Μ.!). Όσον αφορά εσάς τους χρήστες, τόσο πιο πολύ θα αργεί να ανοίξει η σελίδα με τα Π.Μ. αφού ο όγκος δεδομένων είναι μεγάλος και οι συνδέσεις σας με το internet είναι χαμηλής ταχύτητας (για τους περισσότερους έστω).

Jo.:
emena ayto mou etyxe 8 mines meta
kai svistikan os dia magias 27 Prosopika minimata
Mipos tha eprepe na ypirxe kapoia anakinosi pio prin oste na praxoume analogos?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View