Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...
Χορδες για κλασσικη,ακουστικη,ηλεκτρικη και μπασο ( προτασεις )
Fighter:
;)Γεια σας...ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση...
Στην ακουστική μου μέχρι τώρα εβαζα χορδές D' addario 10αρες...
Τώρα μου πρότειναν και σκέφτομαι να βάλω Εarthwood 10αρες...
Την έχετε δοκιμάσει ποτε αυτη τη μάρκα...(earthwood)...μείνατε ικανοποιημένοι...? ::)Αξίζει δηλαδη να τις δοκιμάσω.... ???
Εαν εχετε κατι καλύτερο...προτεινετε το....να το δοκιμάσουμε....
για ακουστικη μιλαμε παντα εε... ::)
stavrakis:
Οι Earthwood είναι πάρα πολύ καλές χορδές και η τιμή τους το ίδιο!! Εγώ τις δουλεύω πολύ καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!! Δοκιμασε καλύτερα τις Earthwood silk steel soft, οι οποίες έχουν εσωτερικά ίνες μεταξιού και κάνουν τις χορδές πολύ πιο μαλακές..συν το ότι κρατάνε αρκετό καιρό με τον κατάλληλο καθαρισμό τους.. Δοκίμασε και πες μου τη γνώμη σου!
Fighter:
:)Φίλε αγορασα τις Ernie Ball Earthwood 80/20 Bronze Allou....έτσι λέγονται...ειναι 10 αρες αλλα δεν τις εχω βάλει ακομα...μολις τις βαλω θα σου πω...πανρως μου ειπαν ως ειναι παρα πολυ καλές...μπορει και καλυτερες απο τις D'addario.... :)
D@ve Murray:
--- Παράθεση από: stavrakis στις 31/05/03, 19:31 ---Οι Earthwood είναι πάρα πολύ καλές χορδές και η τιμή τους το ίδιο!! Εγώ τις δουλεύω πολύ καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!! Δοκιμασε καλύτερα τις Earthwood silk steel soft, οι οποίες έχουν εσωτερικά ίνες μεταξιού και κάνουν τις χορδές πολύ πιο μαλακές..συν το ότι κρατάνε αρκετό καιρό με τον κατάλληλο καθαρισμό τους.. Δοκίμασε και πες μου τη γνώμη σου!
--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνω απολυτα..να τις δοκιμασεις...και κατα την γνωμη μου οι Ερνι ειναι κλασεις ανωτερες απο τις ντανταριο...
ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -:
--- Παράθεση από: Dave Murray στις 01/06/03, 13:30 ---
--- Παράθεση από: stavrakis στις 31/05/03, 19:31 ---Συμφωνω απολυτα..να τις δοκιμασεις...και κατα την γνωμη μου οι Ερνι ειναι κλασεις ανωτερες απο τις ντανταριο...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ειναι τυχαιο που η Ernie Ball κατεχει το 69% των πωλησεων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Το υπολοιπο 31% το "μοιραζονται" ολες οι υπολοιπες μαρκες!!!!!!!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση