Η σελίδα της Κιθάρας > F.A.Q. αυτών των σελίδων

Ιεραρχία του Φόρουμ

(1/3) > >>

profsokin:
Επειδή τώρα τελευταία είναι της μόδας συζητήσεις σχετικά με mods, admins κλπ μου έχουν γενηθεί ορισμένες απορίες.. 3-4 χρόνια που είμαι στο φόρουμ δεν κατάλαβα ακριβώς ποια η διαφορά mod και admin, ποια τα καθήκοντα, ευθύνες κλπ του καθενός, πώς "χειροτονούνται" κλπ.. Ακόμη πως καταλαβαίνουμε ποιος είναι admin και ποιος mod. Εμείς βλέπουμε απλά κάποιοι να λέγονται συντονιστές,

Arg0:
Βασικά να λύσουμε το γλωσσικό πρώτα...

Τα Mod και Admin βγαίνουνε από τις λέξεις Moderator και Administrator που στα ελληνικά μεταφράζονται σε Συντονιστής και Διαχειριστής.

Περνάμε στο θέμα εμφάνισης...

Οι συντονιστές σε αυτό το φόρουμ έχουμε πράσινα αστεράκια και την λέξη Συντονιστής ή Κιθαροσυντονιστής κάτω από το nick τους. Οι διαχειριστές έχουν κόκκινα αστεράκια και την λέξη Administrator.

Από 'κει πάμε για τα δύσκολα...

Οι ευθύνες των συντονιστών είναι εν ολοίγις να φροντίζουν οτι το φόρουμ λειτουργεί σωστά όσο αφορά την τήρηση των κανόνων από τα μέλη και την γενική ευταξία του φόρουμ.

Τα καθήκοντα τους περιλαμβάνουν την μετακίνηση θεμάτων που τοποθετηθήκαν σε λάθος κατηγορίες, την διαγραφή των θεμάτων/μηνυμάτων που παραβιάζουν τους όρους χρήσης του site και να αποστέλλουν ΠΜ ενημερώνοντας τους χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες για τις κυρώσεις.

Με τους διαχειριστές τα καθήκοντα είναι τα ίδια, μόνο που οι διαχειριστές έχουν και την ευθύνη της ομαλής λειτουργίας του site από τεχνικής πλευράς καθώς και την τεχνική ανάπτυξη νέων κατηγοριών του site (πχ. music.kithara.gr, wiki.kithara.gr, palia.kithara.gr και άλλα).

Όσο για την "χειροτόνηση" οι συντονιστές επιλέγονται από τους διαχειριστές εφ' όσων υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων συντονιστών και με βάση τις ανάγκες του forum.

Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood:
Και αν δεν κάνω λάθος οι Διαχειριστές στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι "ιδιοκτήτες" και ιδρυτές του site...

Επίσης οι Συντονιστές έχουν τις παραπάνω δυνατότητες σε συγκεκριμένους πίνακες του forum. Δεν έχουν δηλαδή τις ίδιες δυνατότητες σε όλους τους πίνακες, παρά σε αυτούς που τους έχουν ανατεθεί.

delfinaki:
Καθώς επίσης, οι συντονιστές βάζουν και μια τάξη στο τσατ (να διώξουν για παράδειγμα κάποιον που δεν είναι "καλό" παιδί)

freemind:

--- Παράθεση από: delfinaki στις 03/01/08, 13:48 ---Καθώς επίσης, οι συντονιστές βάζουν και μια τάξη στο τσατ (να διώξουν για παράδειγμα κάποιον που δεν είναι "καλό" παιδί)

--- Τέλος παράθεσης ---
Οι διαχειριστες εχουν το δικαιωμα να διωξουν καποιον ή να του απαγορευσουν την εισοδο για καποιο διαστημα. Οχι οι συντονιστες ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View