Η σελίδα της Κιθάρας > F.A.Q. αυτών των σελίδων

Γενικές Ερωτήσεις-Απαντήσεις που πρέπει να γνωρίζουν όλοι.

<< < (2/3) > >>

Ιανός:
Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Χάρης(DJ Ha) και τον Πάρη.
Δώστε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή εξουσιοδοτείστε κάποιον,ας πούμε τον Βασίλη, κι όποιος θέλει ας καταβάλει ένα συμβολικό πόσον κάθε χρόνο, λόγου χάριν 5 ευρώ. Με το περίσσευμα, μπορούμε να οργανώνουμε εκδηλώσεις ή εκδρομές, να φτιάχνουμε μπλουζάκια για τα μέλη - συνδρομητές ή ό,τι άλλο σκεφτείτε.

Βραζίλης:
Σχετικά με την ΑΕΠΙ, συνεχίστε στις αντίστοιχες συζητήσεις. Θα'ναι όμως εκ του περισσού καθώς είναι αδύνατον να πληρωθεί σύμφωνα με τις τελευταίες της οικονομικές απαιτήσεις. Αν τυχόν έχουμε νεότερα από επαφές μαζί της, θα ενημερώσουμε.

Σχετικά με τη δημιουργία κάποιου αποθεματικού που θα χρησιμοποιηθεί για δραστηριότητες, κλπ του kithara.gr, συνεχίστε στη συζήτηση http://forum.kithara.gr/index.php?topic=31716

sun:
Φίλε Βραζίλη διάβασα όλα τα σχετικά,ακόμη και τα έγγραφα που αποστείλατε στον κ.Αλευρά.Τώρα μόλις προτείνω το άλλο:Λογαριασμό στην τράπεζα με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την πληρωμή δικηγόρου που γνωρίζει τα ανάλογα κατατόπια περι πνευματικών δικαιωμάτων και επωνυμία συμμετεχόντων σε ειδικό συμβόλαιο που θα συντάξουμε σε συμβολαιογράφο για τη διεκδίκηση του λογικού έναντι τς βλακείας που ζητάνε οι λεγόμενοι.Πίστεψέ με όλα θα είναι εύκολα και το τοπίο ''κιθάρα'' θα ξεκαθαρίσει ολοκληρωτικά.
Ιανέ εάν είμαι εγώ ο Πάρης δεν είμαι αυτός...Θάνος λέγομαι

Βραζίλης:
Η συζήτηση για την ΑΕΠΙ είναι εδώ: http://forum.kithara.gr/index.php?topic=2991
Παρακαλώ συνεχίστε εκεί.

Bachante:
Υπαρχει πουθενα οπου θα μπορουσαμε να διαβαζουμε και να γραφουμε reviews για δισκους?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View