Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επαιξα σημερα τον marshall ma50c και ma100h.υποροχο discontinued μοντελο με 2 eq + boost, πολυ ευελικτα καθαρα και gain μεχρι hard rock. για ποιο μεταλοκαταστασεις θελει σιγουρα od μπροστα, τα οποια καταπινει ομως ευκολα!Γενικα τον βρηκα πολυ σουπερ ενισχυτη (πηρε τον combo ο συνκιθαριστας της μπαντας)εχει τον ma100h στο guitar store στα εξαρχια στα 550euro
Έχει power amp damping (περισσότερη ευελιξία από πλευράς ήχου και έντασης)
Με εντυπωσιασε που σε αρκετους αρεσει ο marshall MA. Απο τα λιγα που ακουσα σε ενα live κατι φιλων μου φανηκε ...κακος. Εδω η ιδια η marshall αλλαξε το κυκλωμα πριν τον καταργησει τελικα...Θεωρειται απο τους λιγοτερο καλους. Στα ιδια λεφτα, χτυπας ανετα JCM 900...
Γιατι δεν λενε τα γκαζια του Παιζει φοβερα crunch και ακουμπαει 80ς μεταλ...για ποιο hard θελει σιγουρα ενα od μπροστα αλλα και παλι το υποστηριζει αψογα....επισης εχει πολυ λιγοτερα χρηματα απο τον jcm. Εγω παντως αφου επαιξα με τον combo του συνκιθαριστα παραγγηλα ενα κεφαλι για 330 ευρα(τον πετυχα b-stock). Για ποιο μεταλοενισχυτη θα επαιρνα 333....αλλα στη φαση μου αυτος ειναι ο ιδανικος. Ελαφρης για μεταφορα,ποιο νορμαλ watt, fx loop, και λιγοτεεες λαμπες για συντηρηση
Ξεκίνησε από Corky Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από vaggelis140 Εφέ
Ξεκίνησε από detroit « 1 2 » Μπάσο
Ξεκίνησε από Rosstrobon « 1 2 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από manosopeth Ενισχυτές
Ξεκίνησε από kounes Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από master of puppets Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από zeoy Ενισχυτές
Ξεκίνησε από dim_gero Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Nirvana_89 Ενισχυτές