ωραία πράματα έλυσες το πρόβλημα με τον θόρυβο? το σαστειν μου φαίνεται καλύτερο τώρα.Επίσης, άσχετο, με τι χορδές παίζεις?
Παράθεση από: panixgr στις 12/02/19, 20:15ωραία πράματα έλυσες το πρόβλημα με τον θόρυβο? το σαστειν μου φαίνεται καλύτερο τώρα.Επίσης, άσχετο, με τι χορδές παίζεις?Thank you mate! Ναι το ελυσα! Πηγα στον Γιαννη Παπαδαντωνακη και το φτιαξαμε. Το sustain εφτιαξε γιατι την σεταρα καλυτερα στο λαιμο. Χορδες παιζω με τις Ernie Ball 9s.
Παράθεση από: Stel Andre στις 12/02/19, 20:49Παράθεση από: panixgr στις 12/02/19, 20:15ωραία πράματα έλυσες το πρόβλημα με τον θόρυβο? το σαστειν μου φαίνεται καλύτερο τώρα.Επίσης, άσχετο, με τι χορδές παίζεις?Thank you mate! Ναι το ελυσα! Πηγα στον Γιαννη Παπαδαντωνακη και το φτιαξαμε. Το sustain εφτιαξε γιατι την σεταρα καλυτερα στο λαιμο. Χορδες παιζω με τις Ernie Ball 9s.στο neck joint έγινε καμια βελτίωση? εκεί είναι που πονάνε οι bolt-on. Και κατεμέ στις "προχώ" κιθάρες εκεί χρειάζεται βελτίωση.
οπότε το σαστειν έστρωσε μόνο με ρυθμιση truss rod / action? επίσης είχε buzz/θόρυβο, το οποίο σε ανάγκαζε να ανεβάσεις το noise gate, έφτιαξε ο τεχνικός καμιά γείωση?
Πάντα μου αρέσει να ακούω τα σόλο σου, την τεχνική σου, και τον ήχο που έχεις φτιάξει. Σαν παλιός καλός Satriani. Τα έχω ξαναπεί αυτά, αλλά δεν είναι κόπος να τα ξαναπώ...