Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Tι ηλεκτρακουστική να αγοράσω μέχρι 850€ ?

<< < (4/4)

rania_roxx:
θα συμφωνήσω με τον Spio, μια yamaha APX 7A είναι πολύ καλή, και ειδικά σε μαύρο είναι πολύ ωραία! Τώρα για τιμές κλπ δεν είμαι κατάλληλα ενημερωμένη...

Διάφανοςςς highway 2.000.000:
Καλησπέρα!!!

Γνωρίζει κανείς για τις Faith κιθάρες που φέρνει ο Διαμαντόπουλος;;; ??? ??? ??? ??? ??? ???
 

Salinas:
 Σ'αυτή την τιμή, ακόμα και οι Larivee είναι κάπως "φτωχές"... Για Martin και Taylor ούτε που θα το σκεφτόμουν (έστω κι αν έχουν κάποιοα αξιόλογα μοντέλα) γιατί μου φαίνεται πιο πολύ θέμα marketing, δηλαδή να πιάσουν μεγαλύτερο εύρος αγοραστών. Όσο για τις Takamine, ενώ τις γουστάρω τρελλά, δε μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι για να είναι σωστές πρέπει να ξεπερνάν συνήθως το διχίλιαρο. Κατά τη γνώμη μου οι καλύτερες επιλογές σ'αυτή την κατηγορία είναι οι αγγλικές Tanglewood και οι Epiphone Masterbilt, οι οποίες αν είχαν άλλα γραμματάκια στο headstock θα μετρούσαν την τιμή τους σε χιλιάρικα!

Διάφανοςςς highway 2.000.000:
Λοιπόν όσο αναφορά τις Faith είναι ωραίες κιθάρες για τα χρήματα τους και ειδικά η σειρά Eclipse (Μαύρες) έχουν καλύτερα ηλεκτρικά απ τις άλλες που τις κάνει καλύτερες στα live..Εμένα προσωπικά μου άρεσε ο ήχος της Jumbo της σειράς Eclipse(Μάυρες) http://www.faithguitars.com/specification.aspx?GUID=5ef785fd-2952-4da8-84ae-1ac7ea2f8005     ενώ και οι άλλες δεν υστερούν,πάντα ανάλογα μ'αυτό που αρέσει στο καθένα.

Αυτά  8) ;D 8)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View