Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Tι ηλεκτρική να αγοράσω μέχρι 300€?

<< < (2/62) > >>

ron-t:
Φιλε pontifika do it now... ;)Αφου δεν εχεις προβλημα με τα χρηματα(αληθεια υπαρχουν ανθρωποι που κερδιζουν απο το στοιχημα?εγω ηξερα μεχρι τωρα μονο το "κουβα"...αν και δεν παιζω) τρεξε να παρεις μια κιθαριτσα...και καλες κιθαριες... 8)
:)Εγω θα ελεγα οτι μαλλον εισαι στη καλυτερη ηλικια γιατι το κανεις επειδη σου αρεσει και οχι επειδη σε "εσπρωξε" καποιος...
Αν εχεις ορεξη για μελετη και αφιερωσεις πολυ χρονο στο οργανο μη  φοβασαι τιποτα...Οσο για το στρατο θα τη παρεις μαζι σου(αν οχι την ηλεκτρικη τουλ. μια ακουστικη) και θα γεμισεις τις ελευθερες ωρες σου...καλη αρχη :D :) ;) 8)

Pontifikas:
 Ρε παιδια εγώ μένω στα Ιωάννινα.Εδώ έχει μόνο ένα μαγαζί του Νάκα και ένα άλλο (για όποιον ξέρει στη Ν.Ζέρβα).Στον νάκα έχει μόνο Yamaha στην τιμή που ζητάω(250 ευρώ περίπου.Έχει πέσει πολύ κουβάς τελευταία :P).Για αρχάριο δεν είναι καλή η Yamaha?Έχω σταμπάρει μια με 2 διπλούς και ένα μονο.Στο άλλο μαγαζί βρήκα κάτι ακριβά κομματια.Βασικά θέλω να ΄παίζω μεν metal αλλά με νοιάζει να βγάζω και μελωδία(Ας πούμε το "The Storm" των Savatage).Μήπως να μειώσω τους διπλούς να πέσει η τιμή?Αν πάρω made in china feder ή Ιbanez είναι κακό?Ας ΄μην ξεχνάμε ότι είμαι αρχάριος.
Βοήθειαααααα!!!  

Lord-George:
Σε μια πόλη όπως τα Γιάννενα δεν μπορεί να έχει μόνο 2 μαγαζιά.. Είχα έρθει 3ήμερη προχτές Γιάννενα, είχε πολύ κρύο. Έχετε και ωραία κορίτσια εσείς εκεί στα Γιάννενα.

Τέσπα, μη πας στο Νάκα, θα δώσεις τσάμπα λευτά.
Τράβα στο άλλο, και δες τι έχει εκει και πάρε. Μην παραγγείλεις όμως γιατί θα σου έρθει μετά από βδομάδες.
Δες τι κιθάρα παίζει το αγαπημένο σου συγκρότημα και ανάλογα διάλεξε μια παρόμοια.

Αλλά και εσύ ρε φίλε τι περιμένεις να πάρεις με 300 Ευρώ??
Κάτσε λίγο καιρό, κάνε καμμιά οικονομία και δώσε 600-700 ευρώ να πάρεις καμμια καλή..

China Strat και μαλ***ες..........

ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -:
   Τι λες ρε γιωργο τωρα???????? Οι yamaha τι ειναι, καλες? και με 600-700€ τι θα παρει? Αμερικανικη??? ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!

Lord-George:
Eγώ δεν είπα ότι οι Υamaha είναι καλές, ούτε του προτείνω να πάρει Yamaha. Aλλά σίγουρα με 600-700 eyro παίρνει πολύ καλύτερη μή-yamaha κιθάρα.

Εσύ τι κατάλαβες?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View