Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μπάσο

kourdisma mpasoy

<< < (2/3) > >>

Tempus:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.Μπορώ για κάποια τραγούδια να κουρδίζω την Ε σε D ; Γιατί όταν το έκανα άρχισε να τρίζει όταν έπαιζα...

Jezus:
Προφανως ειναι πολυ χαλαρη η χορδη ετσι... με ρυθμιση για κουρδισμα σε D και ισως και νεα χορδη θα εισαι οκ, αλλα μετα ισως να ξερυθμιζεται οταν κανεις το συνηθισμενο κουρδισμα

GreekDudeCovers:

--- Παράθεση από: Tempus στις 24/03/08, 16:45 ---Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.Μπορώ για κάποια τραγούδια να κουρδίζω την Ε σε D ; Γιατί όταν το έκανα άρχισε να τρίζει όταν έπαιζα...

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπάρχει και το d-tuner της hipshot. Μ'ένα διακοπτάκι (περίπου) κατευθείαν αλλάζεις κούρδισμα. Μια χαρά! Χρήσιμο μαραφετάκι για 4χορδα.

BilliSsS:

--- Παράθεση από: G o t h i c στις 26/03/08, 03:32 ---
--- Παράθεση από: Tempus στις 24/03/08, 16:45 ---Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.Μπορώ για κάποια τραγούδια να κουρδίζω την Ε σε D ; Γιατί όταν το έκανα άρχισε να τρίζει όταν έπαιζα...

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπάρχει και το d-tuner της hipshot. Μ'ένα διακοπτάκι (περίπου) κατευθείαν αλλάζεις κούρδισμα. Μια χαρά! Χρήσιμο μαραφετάκι για 4χορδα.

--- Τέλος παράθεσης ---

mipow mporeis na pis liges plirogories gi afto to mpragmataki???
sto google den mporesa na bro.
thanks

GreekDudeCovers:
Ένα κλειδί είναι ουσιαστικά, απλά έχει ένα μικρό μοχλό/διακόπτη, το οποίο ουσιαστικά ξεκουρδίζει τη χορδή ακριβώς σε διάστημα ενός τόνου, οπότε είσαι σε Μι, με το που το κατεβάσεις πάει σε Ρε, το ξανανεβάζεις, πάει ξανά σε Μι.

http://www.thomann.de/gr/warwick_hipshot_d_tuner.htm

Αυτό εδώ είναι. Βγαίνει και σε άλλες εκδόσεις απ'ότι ξέρω. Είναι λίγο ακριβούτσικο βέβαια, αλλά αν το χρειάζεσαι...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση