Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Κιθαρα η ενισχυτης; (Με 500€)
GVen:
Για prs συμφωνώ κι εγω. Ειναι πολύ καλές κιθάρες και βλέπω ότι για σας τους δεξιοχειρες η τιμή είναι ΠΟΟΟΟΟΛΥ ελκυστική. Παίρνεις κιθαρα που παίζει τα πάντα, ΜΕ ΤΡΕΜΟΛΟ, 2 σχήματα για να διαλέξεις και θα την κρατήσεις για πάντα. Μη το σκέφτεσαι καν. Ο kosthrash έπεσε διάνα. Δες στον σύνδεσμο που σου έβαλε πιο πριν( στον παραθέτω κι εδω). Κι αργότερα αλλάζεις τον ενισχυτή σου με κάποιον καλύτερο.
https://www.skroutz.gr/c/454/hlektrikes-kithares.html?keyphrase=prs+se&order_by=pricevat&order_dir=asc
savvito16:
Οποτε απο prs προτεινετε την τρεμοντι συγκεκριμενα;
GVen:
--- Παράθεση από: savvito16 στις 14/01/21, 13:34 ---Οποτε απο prs προτεινετε την τρεμοντι συγκεκριμενα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλά αν θες να δώσεις και παραπάνω δώσε....αλλα εγω στη θέση σου θα έβαζα για ενισχυτή...πουλα τον παλιό εξοπλισμό και τσόνταρε για ένα καλό ενισχυτή....λαμπα κατά προτίμηση...its up to you
EDIT:
Καλό 6α είναι, τώρα που Θ ανοίξουν τα μαγαζιά...ή όταν ανοίξουν, κατέβα μια βόλτα στον καγμακη, που τις έχει και δοκίμασε τις. Η τιμή για PRS είναι πολύ τρελή. Δοκίμασε ποια κιθαρα Σ αρέσει και πάρτη. Ίσως σου κάνει και η standard με το τρεμολο. Δεν ξέρω. Πρόταση κάνω. Αλλιώς παρτους ένα τηλέφωνο και ρώτα τους τι ειναι καλύτερο για σένα. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και θα σε κατατοπισουν στο έπακρο.
Kosthrash:
--- Παράθεση από: savvito16 στις 14/01/21, 13:34 ---Οποτε απο prs προτεινετε την τρεμοντι συγκεκριμενα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Σχεδόν όλες οι PRS SE θα σε ικανοποιήσουν σε αυτά που παίζεις (έχω την SE singlecut και παίζει άνετα thrash με... άπειρο sustain), απλά η TREMONTI έχει ακόμα πιο hot μαγνήτες...
https://www.prsguitars.com/index.php/electrics/model/se_mark_tremonti_2020
Για να μην απογοητευτεις απο πιθανον λανθανουσες προσδοκιες, θα σε συμβουλευα να αναβαθμιζες πρώτα τον Line6 spyder 15 με εναν μικρο λαμπατο απο αυτους που σου προταθηκαν, και μετα να αντικαθιστουσες την κιθαρα σου, μιας και ετσι θα δεις αμεση και μεγαλη αναβαθμιση στο tone σου... (με αλλα λογια, οποιαδηποτε κιθαρα ακομα και των 3000 ευρω να κουμπωσεις στον ενισχυτη σου, ελαχιστη διαφορα θα ακουσεις...)
savvito16:
Παιδια εν τελει αγορασα μια ibanez SA260fm. Δοκιμασα καποιες και την αισθανθηκα ωραια. Καλη, κακη, η μετρια επιλογη; Εψαχνα την τρεμοντι να τη δοκιμασω αλλα δεν την εβρισκα πουθενα και δε μπορεσα να περιμενω. Επισης δυο μερες που παιζω η κιθαρα ξεκουρδιζεται σαν τρελη.. ειναι φυσιολογικο αυτο η υπαρχει θεμα; Πρεπει να κανω κατι με τα κλειδια; Νομιζω lock αν και δε το ηξερα οταν την αγοραζα αλλα εχουν αυτο το στρογγυλο σχημα με τη βιδα
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση