Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

2η Φωνή

(1/4) > >>

mleo:
Πως κάνεις 2η φωνή?

parlats:
Θα σου πω μόνο όσα γνωρίζω.

Ή δεύτερη φωνή ουσιαστικά γίνεται με πολλούς τρόπους. Οι πιο "απλοί" είναι να τραγουδάς μια οκτάβα ψηλότερα από ότι τραγουδάει ο άλλος και να τραγουδάς στην τρίτη νότα απ'ότι τραγουδάει ο άλλος.

Δηλαδή αν τραγουδά σε Εm εσύ είτε θα τραγουδάς Εm σε πιο ψηλή ή πιο χαμηλή οκτάβα ή θα τραγουδάς στην τρίτη νότα της Εm δηλαδή στη G.
Βέβαια υπάρχουν και άλλοι τρόποι που δυστυχώς τους γνωρίζω μόνο εμπειρικά και δεν μπορώ να τους εξηγήσω με λόγια. Ας σου πουν καλύτερα άλλα παιδιά που γνωρίζουν την θεωρία του πράγματος.  8)

mafiozos:
Οι δεύτερες γίνονται με τρίτες ή με πέμπτες. (μερικές φορές χρειάζεται και εναλλαγή αυτών). Αν έχεις καλή φωνή, αυτί και ταλέντο τραγουδάς δεύτερες αφού βγαίνει απο μέσα σου, χωρίς να ξέρεις αυτό πως γίνεται. Αν δεν έχεις φωνητικές ικανότητες και αυτί, ή αν θές να το κάνεις αυτό με κάποιο όργανο, τότε θέλει πολύ μα πολύ μελέτη. ΑΑΑΑΧ ΑΤΙΜΗ ΦΥΣΗ, ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΤΙΜΑΝΕ!!!!

mleo:
Μπορεί δηλαδή η 2η φωνή να γίνεται διαφορετικά από ένα άτομο και διαφορετικά από κάποιο άλλο? Εαν καποιος τραγουδά σε διαφορετικό τόνο και απλός "πηγαίνει" με τη 1η φωνή. Αυτό θεωρείται ότι είναι 2η?  ???

parlats:

--- Παράθεση από: mafiozos στις 11/08/04, 02:34 --- Αν έχεις καλή φωνή, αυτί και ταλέντο τραγουδάς δεύτερες αφού βγαίνει απο μέσα σου, χωρίς να ξέρεις αυτό πως γίνεται.
--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ φίλε κάνω καλές δεύτερες αλλά ούτε σπουδαία φωνή έχω και πίστεψε με ούτε ξέρω πώς γίνεται.  ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View