Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Νέες λειτουργίες του φόρουμ

<< < (2/5) > >>

Βραζίλης:
Fteo,

Μπορείς να μεταβείς στο πρώτο μη αναγνωσμένο μήνυμα κάποιας συζήτησης πατώντας το δεξιά από τον τίτλο της.

Αλλαγή χρώματος συνδέσμου μετά από την επίσκεψη δεν έχει πολύ νόημα γιατί άλλο σύνδεσμο έχει η συζήτηση ξεκινώντας από το αρχικό μήνυμα, άλλον η κάθε σελίδα μηνυμάτων της συζήτησης, άλλον το κάθε μήνυμα μέσα στη συζήτηση, άλλον το πρώτο μη αναγνωσμένο μήνυμα, άλλον το τελευταίο μήνυμα της συζήτησης. Με την επίσκεψη σε οποιονδήποτε από αυτούς τους συνδέσμους μπορείς να διαβάσεις πολλά ή όλα από τα μηνύματα (πηγαίνοντας πάνω-κάτω στη σελίδα). Οι υπόλοιποι σύνδεσμοι όμως θα φαίνονται χωρίς επίσκεψη.

Κατά την πρόσβαση από κινητά τηλέφωνα, ανάλογα με τις δυνατότητες του τηλεφώνου και του browser του, μπορεί να ενεργοποιείται αυτόματα η λιτή εμφάνιση του φόρουμ. Αν σας ανοίγει η πλήρης εμφάνιση του φόρουμ ενώ θα σας βόλευε η λιτή, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο:
http://forum.kithara.gr/?wap2 ή
http://forum.kithara.gr/?imode ή
http://forum.kithara.gr/?wap

(Ενδιάμεση επιλογή για την εμφάνιση του φόρουμ δεν την εξετάζουμε αυτήν την στιγμή, λόγω τεχνικών θεμάτων και άλλων προτεραιοτήτων για εργασίες στο site)

Fteo:

--- Παράθεση από: Βραζίλης στις 28/04/10, 17:37 ---Αλλαγή χρώματος συνδέσμου μετά από την επίσκεψη δεν έχει πολύ νόημα γιατί άλλο σύνδεσμο έχει η συζήτηση ξεκινώντας από το αρχικό μήνυμα, άλλον η κάθε σελίδα μηνυμάτων της συζήτησης, άλλον το κάθε μήνυμα μέσα στη συζήτηση, άλλον το πρώτο μη αναγνωσμένο μήνυμα, άλλον το τελευταίο μήνυμα της συζήτησης.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πέρα από τα Links για την πλοήγηση στο forum, αναφερόμουν και στα links που παραθέτουμε στα μηνύματά μας και οδηγούν σε άλλα site (όπως αυτά στο προηγούμενο μου μήνυμα). Αυτά δεν αλλάζει χρώμα ασχέτως αν τα έχουμε επισκεφτεί ή όχι. Πρόκειται καθαρά για στυλιστικό κομμάτι και από τη λιγοστή html που ξέρω είναι tag στο <body>.--- Κώδικας: ---<body link="blue" alink="blue" vlink="violet">
--- Τέλος κώδικα ---
Εδώ αναφέρομαι στο vlink.--- Παράθεση από: Βραζίλης στις 28/04/10, 17:37 ---Κατά την πρόσβαση από κινητά τηλέφωνα, ανάλογα με τις δυνατότητες του τηλεφώνου και του browser του, μπορεί να ενεργοποιείται αυτόματα η λιτή εμφάνιση του φόρουμ. Αν σας ανοίγει η πλήρης εμφάνιση του φόρουμ ενώ θα σας βόλευε η λιτή, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο:
http://forum.kithara.gr/?wap2 ή
http://forum.kithara.gr/?imode ή
http://forum.kithara.gr/?wap

(Ενδιάμεση επιλογή για την εμφάνιση του φόρουμ δεν την εξετάζουμε αυτήν την στιγμή, λόγω τεχνικών θεμάτων και άλλων προτεραιοτήτων για εργασίες στο site)

--- Τέλος παράθεσης ---

Καταλαβαίνω ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και γιαυτό σας πρότεινα μια λύση σχετικά απλή και γρήγορη, η οποία εκτός των άλλων παρουσιάζει περισσότερο περιεχόμενο σε σχέση με αυτά που παρέθεσες. Τα οποία είναι οκ για wap-3g λόγω ογκοχρέωσης στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά το ενδιάμεσο κομμάτι που αφορά smartphones-idevices κλπ φαίνεται να λείπει. Με αυτό τον τρόπο ή θα στριμώχνουμε το περιεχόμενο σε μια οθόνη που δεν προβλέπει ή θα χάνουμε φωτογραφίες, μορφοποίηση κλπ.


Δε θέλω να σας πιέσω απλά τα αναφέρω σε μορφή προτάσεων. Στο κάτω-κάτω συζήτηση κάνουμε δε θέλω να γίνομαι κουραστικός!  :)

Βραζίλης:
Σχετικά θέματα

Από σήμερα, σε κάθε συζήτηση που διαβάζετε στο φόρουμ, θα βλέπετε στο τέλος της κάθε σελίδας μια λίστα με τα 10 πιο σχετικά θέματα, έτσι ώστε να βρίσκετε με μία ματιά περισσότερες συζητήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Η λίστα των σχετικών θεμάτων δημιουργείται αυτόματα με βάση τις λέξεις που έχουν γραφτεί στο θέμα που διαβάζετε εκείνη τη στιγμή.

Βραζίλης:
Τώρα πια, όταν δημοσιεύετε ένα σύνδεσμο για βίντεο του youtube, μετά την αποστολή του μηνύματός σας θα εμφανίζεται ενσωματωμένος ο player.  Όχι πια κλικ και άνοιγμα σε νέα σελίδα! ;)

KorakidisN:
Επιτέλους :)
Ας το εγκαινιάσω λοιπόν με κάτι κλασικό!!!
Pink Floyd - Comfortably Numb

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View