Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Εφέ

Οδηγός DIY με Φωτο: Decor πεταλιών με Water Slide Decals

<< < (3/7) > >>

hot_sauce (φλουτσ):
αν και δεν προβλέπεται να ασχοληθώ με το αντικείμενο σύντομα...
κάνει μπαμ πως το άρθρο είναι άκρως βοηθητικό...και έχει και καταπληκτική και αναλυτική παρουσίαση...
ευχαριστούμε Αδριανέ

RORY GALLAGHER:
1000 μπράβο Ανδριανέ, ευχαριστούμε πολύ!
Προσωπικά δεν είμαι και πολύ φαν της εικόνας πάνω σε πετάλι, με αυτή την έννοια τουλάχιστον,δηλαδή να πιάνει όλη την επιφάνεια, αλλά για labeling σκοπούς, λίγα γράμματα, ίσως και κανά μικρό σκιτσάκι, ο οδηγός σου θα είναι υπερχρήσιμος!

Λίγο τη φάση με το νιπτήρα δεν πολυκατάλαβα, πως το σηκώνεις σιγά σιγά και όλα αυτά, αλλά όταν έρθει η ώρα θα έχω κάποιον να ρωτήσω :)

Απόλλων:

--- Παράθεση από: adr1anos στις 14/09/11, 14:11 ---Και εδώ, ένα εναλλακτικό σχέδιο για το πετάλι μου, που το βρήκα πιο πετυχημένο αλλά τελικά δεν το επέλεξα για λόγους καθωσπρεπισμού...

--- Τέλος παράθεσης ---

Eννοείται ότι το πετάλι με αυτό το decal θα είχε γίνει all time classic. Έχω την εντύπωση ότι έχασες μεγάλη ευκαιρία για διεθνή πατέντα. Τι tubescreamer και πίτσες μπλε... θα είχες δώσει στον κόσμο το φοβερό και τρομερό ice creamer!!!

ΥΓ: Τώρα τι σχόλιο να κάνω για το όλο post; Zωγράφισες πάλι... (κυριολεκτικά... ;D)

adr1anos:
Ευχαριστώ παιδιά όλους για τα καλά σας λόγια.

--- Παράθεση από: Απόλλων στις 16/09/11, 03:11 --- Τι tubescreamer και πίτσες μπλε... θα είχες δώσει στον κόσμο το φοβερό και τρομερό ice creamer!!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Χαααχαααχααααα!!!!..  :roll
Με κάνεις και κλαίω, γιατί έβαλες το κερασάκι στην τούρτα που δεν έφαγα!.. τέλειο slogan!!..  :clap

Να η ευκαιρία όμως, για όλους τους φίλους, με τις οδηγίες αυτές, μπορούν να εκμεταλευθούν την χαμένη μου ευκαιρία.

H Φωτο είναι από την σειρά Gossip Girl (Blake Lively & Leighton Meester):

..και αν googlάρετε λίγο στις εικόνες το "ice cream lick gossip girl", θα βρείτε υλικό για πολλά πετάλια!!!.  :up
 :roll

billonious:
 :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint :faint

:hug

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση