Ειδικά θέματα > Εκμάθηση – Πρώτα βήματα

Μάθετε εύκολα τα Ακόρντα Barre

<< < (2/4) > >>

Stelios34:
Πάρα πάρα πολύ κατανοητό
thanks

STEFANOS604:
Ευχαριστώ stelios34
Ζήτησα απο τον administrator αντί των links των φωτογραφιών που παραθ'έτω να τα αντικαταστήσει με τις φωτογραφίες που αντιστοιχούν αυτά για καλύτερη κατανόηση από τους χρήστες (μέχρι χθες δεν ήξερα τον τροπο εισαγωγής φωτογραφιών)
Καλή Χρονιά

STEFANOS604:
…με αυτό το software εισάγεις το ακόρντο που θέλεις και βλέπεις κάθε φορά έναν από τους 3 διαφορετικούς δακτυλισμούς και ακούς τον ήχο του ακόρντου…
http://www.greenmonstermusic.com/dictionary.php
το είχα κάνει υπερσύνδεση στα κόκκινα γράμματα του άρθρου και δυστυχώς δεν φαίνεται ενεργοποιημένο. Αν κάποιος συντονιστής μπορεί – αφού δεν έχω το δικαίωμα τροποποίησης ας το κάνει γιατί είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα

adr1anos:

--- Παράθεση από: STEFANOS604 στις 13/01/13, 18:39 ---.. αντί των links των φωτογραφιών που παραθ'έτω να τα αντικαταστήσει με τις φωτογραφίες που αντιστοιχούν..

--- Τέλος παράθεσης ---

Στέφανε μπορείς να το κάνεις μόνος σου, πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας κατά την εισαγωγή αυτό το κουμπί:

..και εισάγοντας στο παράθυρο που εμφανίζεται, το link από την φωτογραφία που θέλεις να απεικονίσεις.
Πλέον θα εμφανίζεται αυτόματα η φωτο και όχι το Link.


--- Παράθεση από: STEFANOS604 στις 14/01/13, 13:40 ---το είχα κάνει υπερσύνδεση στα κόκκινα γράμματα του άρθρου και δυστυχώς δεν φαίνεται ενεργοποιημένο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Για την υπερσύνδεση, αφού έχεις τελειώσει με το formating, τότε μαρκάρεις το κείμενο που θέλεις να περιλάβεις στο hyperlink και με το κείμενο μαρκαρισμένο πατάς το επόμενο κουμπί:

..και εισάγοντας στο παράθυρο που εμφανίζεται, το link που θέλεις δημιουργείται ένα υπογραμισμένο hyperlink ( το οποίο όμως είναι μπλέ και θέλει λίγο παραπάνω παίδεμα να γίνει άλλο χρώμα).

Απόλλων:
Το διόρθωσα εγώ. Τώρα ο σύνδεσμος είναι ενεργοποιημένος με μπλέ γράμματα (για να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα κόκκινα).

Με την ευκαιρία να πω ότι υπάρχουν πολλά προγράμματα και ιστοσελίδες που δείχνουν εναλλακτικούς δακτυλισμούς συγχορδιών. Ένα που έχω υπόψη μου είναι το Chordfind, στο οποίο επιπλέον μπορεί κανείς να βρει ακκόρντα όχι μόνο για κιθάρα, αλλά και για πιάνο, μπάσο ή άλλα όργανα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View