Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

Πρόβλημα στις ψηλές της φωνής.

<< < (10/10)

Βραζίλης:
Δεν μου αρέσουν οι κόντρες για το ποιος την έχει πιο ψηλά (τη φωνή), ούτε πιστεύω ότι έχει μεγάλη πρακτική αξία, αλλά προς ενημέρωσή σας παραθέτω το βίντεο για το ρεκόρ υψηλότερης νότας από άντρα: http://www.youtube.com/watch?v=mdMm8chTXSc

Baphomet (Πέτρος):
τα έχω δει και τα 2 βίντεο... τέτοιες νότες είναι μόνο για χαβαλέ και διαγωνισμούς, δεν νομίζω ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τραγούδια με αισθητική (σε άντρες). Άλλωστε ο Lopez, έχει προσπαθήσει επανηλλημένα να κάνει καριέρα τραγουδιστή (Χωρίς να χρησιμοποιεί τις ακρότητες του ρεκόρ, αλλά με την κανονική του φωνή) και έχει κάνει μια τρύπα στο νερό.
Εννοείται φυσικά, πως το να πιάνεις μία νότα στον θεό χωρίς να έχεις γεφυρωμένα περάσματα είναι λίγο τραγικό. Πάντως η whistle voice για μένα είναι μια ξεχωριστή ικανότητα κάποιου και ορισμένες γυναίκες την έχουν εντάξει πολύ όμορφα στο φωνητικό τους σύνολο, όπως η mariah carey. Γενικά δεν είμαι από αυτούς που θα πουν ποτε "δεν είναι αληθινή φωνή". Τα πάντα είναι αληθινή φωνή, είναι διαφορετικές τεχνικές και διαφορετικές ικανότητες, είτε πρόκειται για whistle, είτε για falsetto, είτε για brutal είτε δε ξέρω κι εγώ τι άλλο. Το να κατακρίνουμε ή να απορρίπτουμε κάθετι που δεν είναι full voice κατ'εμέ είναι σαν να λέμε ότι π.χ. το slap δεν είναι αληθινό μπάσο και εμποδίζουμε την πρόοδο και περαιτέρω εξερεύνηση της φωνής σαν φυσικό όργανο.

Stergios Kourou:

--- Παράθεση από: Baphomet (Πέτρος) στις 17/08/08, 13:34 ---τα έχω δει και τα 2 βίντεο... τέτοιες νότες είναι μόνο για χαβαλέ και διαγωνισμούς, δεν νομίζω ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τραγούδια με αισθητική (σε άντρες).
--- Τέλος παράθεσης ---

Συγνώμη, αλλά αυτός δεν ήταν άντρας!!!

Αυτός παίρνει το πτι μπερ παπαδοπούλου, και το βουτάει μεχρι τη δεύτερη φάλαγγα του αντίχειρα του....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View