Ειδικά θέματα > Καταστήματα, αγορά

Αγορές κιθάρας από Αμερική - Εκτελωνισμός

<< < (2/4) > >>

AnimaPura:
Ok, αυτό ξεκαθαρίζει πολλά, τα είχαμε πει μαζί κιόλας. Ευχαριστώ πολύ, ίσως να αξίζει μια JP157 από Ευρώπη όταν κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες. Θα δώσω πάνω από χιλιάρικο, αλλά η πολύ μικρή διαφορά με την 6χορδη δεν δικαιολογεί άλλη κίνηση.

saved:
Πριν 2 εβδομαδες η αρραβωνιαστικια μου εκανε αγορα απο κινα και εκανε αυτο με την εγκυηση τελωνειου.Την πηραν τηλ απο τελωνειο και ζητησαν το λινκ για να δουν ποσο κοστιζει αυτο που αγορασε,το εκτελωνισαν,πληρωσε τους δασμους και εστειλε την αποδηξη στον κινεζο.Δεν ξερω τι εγινε μετα γιατι δεν το συζητησαμε ξανα

panixgr:

--- Παράθεση από: animapura στις 03/05/16, 14:45 ---Ok, αυτό ξεκαθαρίζει πολλά, τα είχαμε πει μαζί κιόλας. Ευχαριστώ πολύ, ίσως να αξίζει μια JP157 από Ευρώπη όταν κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες. Θα δώσω πάνω από χιλιάρικο, αλλά η πολύ μικρή διαφορά με την 6χορδη δεν δικαιολογεί άλλη κίνηση.

--- Τέλος παράθεσης ---

έχε υπόψην σου και το θέμα εγγύησης. Αν δεν σου κάτσει το συγκεκριμένο όργανο θα υποστείς μεγάλη ταλαιπωρία πήγαινε έλα με αμερική, όχι εδώ την άγγιξες, όχι ήταν γρατσουνισμένη, κτλ κτλ κτλ.
Στην Ελλάδα την φέρνει κανένας αυτή?

AnimaPura:
Ναι, το έχω σκεφτεί και αυτό που λες και όσο το σκέφτομαι, τόσο απομακρύνομαι από την ιδέα. Δυστυχώς δεν νομίζω ότι εισάγει κανένας αυτή την στιγμή, γενικότερα κοιτάω και άλλες κιθάρες που μπορούν να βρεθούν στην Ελλάδα, οπότε επιλογές υπάρχουν.

panixgr:

--- Παράθεση από: animapura στις 03/05/16, 19:45 ---Ναι, το έχω σκεφτεί και αυτό που λες και όσο το σκέφτομαι, τόσο απομακρύνομαι από την ιδέα. Δυστυχώς δεν νομίζω ότι εισάγει κανένας αυτή την στιγμή, γενικότερα κοιτάω και άλλες κιθάρες που μπορούν να βρεθούν στην Ελλάδα, οπότε επιλογές υπάρχουν.

--- Τέλος παράθεσης ---

ειμαι Μιλάνο τώρα φίλε, οικογενειακώς για διακοπές με την γυναίκα και τα παιδιά, λοιπόν, πήγα σε αυτό : https://www.luckymusic.com/en/ ουάου!! απλά να χάνεσαι... και είναι τόσο καλοβαλμένο, που αισθάνεσαι τύψεις αν φύγεις και δεν πάρεις τίποτε... τόσα χρόνια σπίτι δουλιά, κανα Νάκα στα κλεφτά πήγα εκεί και ήμουν σαν αλβανό τουρίστα μέσα στο πολιτισμό.... άλλη φάση.... άλλη χαλαρότητα, άλλη πνευματικότητα.
Μευθαύριο θα πάω να δοκιμάσω καμια 8-χορδη, αν δώ και για την JP157 αν την έχουν φέρει ή κάτι άλλο σε 7-χορδη?
Αμα μου κάτσει καμια 8-χορδη, σου πουλάω την 7-χορδη μου, Ibanez uv70p που παίζει τα πάντα και ακούγεται και πάρα πολύ καλά (αλλά δεν είναι φθηνή).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View