Ειδικά θέματα > Υγεία
ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ ΧΕΡΙΟΥ
orestisguitar:
Καλησπερα παιδια διαγνωστηκα με υπερκοπωση στο αριστερο χερι και παρολο π αρχισα καποιες θεραπειες (ηλεκτροθεραπειες ,βελονισμους κτλ)θα ηθελα να ακουσω αν καποιος απο δω εχει εμπειρια με αθτη την παθηση και αν μπορει κανενας να μ δωσει καποιες συμβουλες οπως ασκησεις κτλ.Το να σταματισς να παιζω τελειος ειναι λιγο δυσκολο γιατι σε ενα μηνα εχο ηχογραφηση στο εξωτερικο και πρεπει να με σε καλη φορμα.Ευχαριστω
Απόλλων:
Η "υπερκόπωση" δεν είναι πάθηση και ως εκ τούτου δεν αποτελεί διάγνωση, ούτε χρειάζεται κανενός είδους θεραπεία. Αν πρόκειται απλά για κόπωση, αυτό που χρειάζεται είναι ξεκούραση, δηλαδή στην περίπτωσή σου λιγότερο παίξιμο.
Από περιέργεια, ποιός ήταν αυτός που έκανε τη συγκεκριμένη "διάγνωση" και αποφάσισε ότι χρειάζεσαι ηλεκτροθεραπεία και βελονισμό...; ::)
orestisguitar:
κοιτα εγω χρησιμοποιησα την λεξη διαγνωση και ο γιατρος ειπε οτι μεσω αυτων τον διαφορων θεραπειων θα γινει ευκολοτερα η αποκατασταση του χεριου.Εχει αδικο?Και επισης δεν νομιζω να με κοροιδευει η κατι γιατι μ ειπε οτι με 10 θεραπειες θα ειμαι οκ τις οποιες δεν πληρωνω εγω αλλα το δημοσιο.Ασε π και την επισκεψη δεν την χρεωσε αλλα ακομα και αυτη την πληρωθηκε απο το δημοσιο.
Απόλλων:
Φίλε μου, δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά μού φαίνεται περίεργο αυτό που αναφέρεις. Αν αυτό που σού συμβαίνει είναι όντως υπερκόπωση, ποιός ο λόγος για τις θεραπείες; Τι θα "θεραπεύσεις" με ηλεκτροθεραπείες και βελονισμό; Την κούραση από το πολύωρο παίξιμο; Αν πάλι υπάρχει κάτι πιο σοβαρό, ας βρούμε τι είναι και μετά μιλάμε για την ενδεδειγμένη αγωγή.
Όσο για την πληρωμή του γιατρού και του φυσιοθεραπευτή (υποθέτω) πού σου κάνει τις θεραπείες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εσύ την επωμίζεσαι. Ή μήπως αυτοί που απαρτίζουν το Ελληνικό "δημόσιο" βάζουν τα λεφτά για τη θεραπεία σου από την τσέπη τους...;
Σκίρων:
Απόλλωνα θα σου πω!
η υπερκόπωση δεν ειναι σιγουρα παθηση .. ειναι κουραση ..
με τη κουραση λοιπον σφιγγουν οι μυες και ετσι εχουμε χερι κουτσουρο και καθολου ευελικτο και σιγουρα αν το πιεσουμε και παιξουμε θα εχουμε τενοντιτιδαααααα... με καποιες αγωγες (βελωνισμος - ηλεκτροθεραπειες κ.ο.κ)
επιτυγχάνουμε τη χαλαρωση των μυων με αποτελεσμα, να επανελθει το χερι σε φυσιολογικη "μαχιμη" κατασταση..
Ειμαι και εγω εναντια σε "θεραπειες" και ψευτοαγωγες που εφευρισκουν διαφοροι "γιατροι" για να μας τα παρουν αλλα το ολο θεμα μου φαινεται λογικο .. ΑΝ βρεις καλο θεραπευτη για βελονισμο και αλλες αγωγες (να ξερουν τι κανουν) γιατι ολο το θεμα μπορει να σου γυρισει .. μπουμερανγκ !
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση