Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Βραζίλης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 245
26
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ  ALBUM 8 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

https://www.youtube.com/watch?v=J13dODh3r-4

Η μουσική είναι καλή. Όλη από υπολογιστή, φαίνεται. Ποιος την έφτιαξε;
Η φωνή είναι χαριτωμένη, αλλά σε κάποια σημεία χάνει. Επίσης κάτι δεν μου ακούγεται καλά στην ηχογράφηση/παραγωγή/μίξη, χρειάζεται βελτίωση.

27
nitro?

Δεν ξέρω, δεν το έχω δουλέψει.
Η πρώτη μου σκέψη ήταν βερνίκι εμποτισμού, δεν θέλω κρούστα. Θέλω να είναι π.χ. σαν ταστιέρα από τριανταφυλλόξυλο όπως είναι η ηλ. κιθάρα μου

28
Έχω ένα φτηνό μπουζούκι, 2ο χέρι, το οποίο είχε ταστιέρα βαμμένη μαύρη, και δεν μου άρεσε καθόλου. Την έτριψα για να βγει το χρώμα και τα κατάφερα σε μεγάλο ποσοστό. Ακόμα έχουν μείνει κάποια ίχνη μαύρου στους πόρους αλλά δεν πειράζει, δεν θέλω να ξύσω πάρα πολύ. (Αλλά, ίσως υπάρχει κάποια μέθοδος χωρίς τρίψιμο..)
Το ξύλο της ταστιέρας είναι μαλακό και φτηνό.
 Με τι προτείνετε να το βάψω; Βερνίκι εμποτισμού; Λούστρο; Νερού; Διαλύτου; Διαφανές; Ημιδιαφανές; Αδιαφανές;
Σκεφτόμουν να βάψω με κάτι που θα ποτίσει αρκετά τους πόρους και θα κάνει την επιφάνεια να σκληρήνει αρκετά. Και ημιδιαφανές με κάποια καφέ απόχρωση που να πλησιάζει το καφέ του καπακιού ή πιο σκούρο. Τι λέτε;

29
Ωραίος ήχος, και μου αρέσει αυτό το στυλ παιξίματος. Ωραία και η τοποθεσία για την ηχογράφηση :)

31
Ωραία μπαλάντα. Η ηχογράφηση θα μπορούσε να είναι καλύτερη, ο ήχος μου ακούγεται "περίεργα". Δεν έχω γνώσεις ηχοληψίας/παραγωγής για να το περιγράψω, ας γράψει κάποιος πιο σχετικός...

32
Ωραίο μπαράκι. Επί την ευκαιρία, μιας και γράφεις για Αρτέμιδα, εύχομαι να κάνετε ωραίες συναυλίες και το καλοκαιράκι, κοντά στη θάλασσα...

33
Είναι δικές σου δημιουργίες ή έχεις συμβάλλει σε αυτές;
Αν ναι, τότε ο σωστός πίνακας για δημοσίευση είναι ο Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Αν όχι, και πρόκειται για "Μουσικά νέα και συζητήσεις", τότε πες μας μερικά λόγια για να γίνει ενημέρωση και συζήτηση.

34
Να ένα πρωτότυπο ποίημα καταστροφής! ;)

35
Να εκτυπώσεις χρηματιστά καπάκια σε 3D εκτυπωτή!
(εχμ καλά, μια ιδέα είναι κι αυτή...  ;D )

36
Ωραίος τσιμπητός ήχος :)

37
Το συμπλήρωσα κι εγώ. Αλλά κάπου μπερδεύτηκα με τις ερωτήσεις, εννοιολογικά κάποιες μπορεί να επικαλύπτουν η μία την άλλη.

Επίσης, στην πλατφόρμα το πεδίο αναζήτησης δεν λειτουργεί, δεν εμφανίζει κανένα αποτέλεσμα.
Η εμφάνιση θα μπορούσε να βελτιστοποιηθεί κάπως σε μερικές λεπτομέρειες, π.χ. στην εμφάνιση του έργου, το πρώτο που ενδιαφέρει είναι τα Αρχεία, να εμφανίζεται πρώτο, χωρίς κλικ. Τα μεταδεδομένα, με κλικ στο αντίστοιχο tab και χωρίς αυτό το μεγάλο κενό μεταξύ των γραμμών.

38
Σωστό, πρώτα μελετάμε συγκεντρωμένοι χωρίς αντιπερισπασμούς, και μετά αν θέλουμε κάνουμε τις επαναλήψεις μπροστά στην τηλεόραση ή οπουδήποτε αλλού.

39
Πολύ ενδιαφέρον! Μπράβο για την πρωτοβουλία να δημιουργήσεις αυτό το περιεχόμενο (και άλλα, αλλού, όπως γνωρίζω), κάτι που θα μείνει για πάντα και δεν είναι περαστικό κι εφήμερο.  :up

40
Υπέροχο, υπερρεαλιστικό! Μέσα στα σάλια κρύβονται τα πιο βαθιά νοήματα και μη...

Θυμήθηκα το "Σάλια, μισόλογα και τρύπιοι στίχοι" - Γιάννης Αγγελάκας ...

41
Πράγματι, αυτό είναι κάτι σημαντικό, που συχνά παραβλέπεται. Φαντάζομαι οι περισσότεροι από εμάς έχουν κάποτε πει: "ουφ, κουράστηκα, δεν βλέπω βελτίωση, μια ζωή χάλιας θα είμαι", ή "Θεέ μου, τι φοβερός κιθαρίστας είναι αυτός; δεν θα τον φτάσω ποτέ, παρατάω την κιθάρα!"

42
Αυτήν την απορία είχα και εγώ όταν άρχιζα να παίζω, και δεν είχα δάσκαλο ούτε υπήρχε το ίντερνετ για βρω πληροφορίες, οπότε δοκίμαζα διάφορες πένες μόνος μου.
Θα ήθελα να πεις χοντρικά τις διαφορές μεταξύ πενών με βάση των χαρακτηριστικών τους, και πως/που χρησιμοποιούνται συνήθως. π.χ.: Μια μεγάλη (σε εμβαδόν) πένα πιάνεται καλύτερα και συνήθως είναι καλή για να βαράς ακόρντα, μια χοντρή είναι συνήθως καλύτερη για riff (metal κλπ), μια με μυτερή μύτη μάλλον είναι καλύτερη για γρήγορα σόλο, κλπ. Φυσικά δεν υπάρχει στάνταρ, αλλά σε γενικές γραμμές, στατιστικά, μπορεί να ειπωθεί μια άποψη.

Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω (όντας αυτοδίδακτος), με βολεύει μικρή, μυτερή, μέτρια προς μαλακή πένα. Πιθανόν αν έπαιζα γρήγορα (πχ. shred) να χρειαζόμουν πιο σκληρή πένα, και να έπρεπε εξ αρχής να μελετώ με μια τέτοια για να μην παιδεύομαι με μαλακή και μαθαίνω λάθος. Κάτι τέτοιο καλό είναι να το υποδείξει ο δάσκαλος, δεν νομίζεις;

43
Πράγματι, ο ήχος και το στυλ παραπέμπει σε προηγούμενες δεκαετίες. Όλο το άλμπουμ είναι προσεγμένο σε όλα του (σύνθεση, ενορχήστρωση, εκτέλεση, παραγωγή) και ακούγεται πολύ ευχάριστα!

44
Πολύ ενδιαφέρον! Με ακούσματα σαν αυτό, το μυαλό μου πετάγεται διαρκώς από την Ανατολή στην Δύση και τούμπαλιν, σαν μπαλάκι του πινγκ πονγκ, δεν μπορεί να αποφασίσει σε ποιο σημείο να σταθεί.
Έχοντας ακούσει προηγούμενες δουλειές σου, και τώρα το κομμάτι αυτό, φαντάζομαι ότι όλος ο νέος δίσκος θα έχει παρόμοιο πολύ καλό επίπεδο.

45
Συγκινητική η ιστορία αυτής της σκυλίτσας... Μετά από τόσο κόπο, κακουχίες, στα τυφλά, βρίσκεις τελικά τον άνθρωπό σου... και σε μια στιγμή έρχεται ένας υπάνθρωπος και σε τελειώνει, σε σκοτώνει. Τραγικό.

46
Χεχε, καλή ιδέα, και υλοποίηση! Κάνε και τα κάλαντα και άλλα. Οι Mode Plagal παίζουν τζαζ κάλαντα, ο Στράτος θα παίζει μέταλ κάλαντα ;)

47
Ο ήχος σου είναι απαλός σαν να πέφτει ψιλόβροχο στο τζάμ-ι... ;)
(αν και εκείνη την μέρα/ώρα είχε καταιγίδα, αν θυμάμαι καλά)

48
Πολύ καλοί μουσικοί και ερμηνευτές! Καλή επιτυχία εύχομαι!

49
Έχετε κάποιο βίντεο ή έστω ηχητικό απόσπασμα για να πάρουμε μια γεύση;

50
Όμορφη μπαλάντα, κυλάει απαλά σαν το νερό...
Χαίρομαι που σε βλέπω ξανά στο φόρουμ και σε ακούω.

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 245