Ειδικά θέματα > Εκμάθηση – Πρώτα βήματα

Νέος στο χώρο

(1/1)

epsilon:
Γεια σας παιδιά.Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ αναζητώντας ένα σχετικό φόρουμ για κιθάρες για να ρωτήσω κάποια πράγματα.Είμαι 18 χρονών και μόλις μπήκα στο πανεπιστήμιο.Το ζήτημα είναι ότι θέλω εδώ και 3 χρόνια να ασχοληθώ με την κιθάρα αλλά δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου ποτέ δεν το επιχείρησα.Αποφάσισα τώρα που τέλειωσα με τις πανελλήνιες και πλέον έχω άφθονο χρόνο να ασχοληθώ με την κιθάρα.Το ζήτημα είναι ότι δεν έχω καμία πείρα,δηλαδή θα αρχίσω από το μηδέν.Δεν ενδιαφέρομαι για θεωρίες,πτυχία κλπ.Θέλω να μάθω κιθάρα για μένα μόνο.Για να ασχοληθώ ερασιτεχνικά,να μπορώ να παίζω στη κιθάρα ένα τραγούδι που ακούω,να συνθέτω κάποιο κομμάτι ερασιτεχνικά κλπ.Σκέφτομαι να πάρω σπίτι έναν δάσκαλο για ένα δύωρο τη βδομάδα.Πιστεύετε είναι καλά για αρχή?Ιδέες?Προτάσεις?

Μάνος Καμπούρης (m.k.):
Ένας καλός δάσκαλος πάντα βοηθάει τη κατάσταση

Ο Νέος Κιθαρωδός:
Ο δάσκαλος, ή ο οποιοσδήποτε μπορεί να σου δείξει κάτι, είναι πάντα καλοδεχούμενος. Κατά τα άλλα, μην το βάζεις κάτω, θα χρειαστείς τουλάχιστο μερικούς μήνες μέχρι να αρχίσεις να παίζεις κάτι που να σου αρέσει, μέχρι τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Το παν είναι να μην το βάλεις κάτω με τις πρώτες δυσκολίες αλλά να συνεχίσεις...

taxfreesax:
καλο θα ηταν να δοκιμασεις να δεις και καποια ''lessons'' στο youtube σαν πρωτη επαφη.

να θυμασαι οτι η εξελιξη σου συνισταται στην επαναληψη και στο ποσο χρονο τελικα θα αφιερωνεις εσυ ο ιδιος στην πρακτικη και στην εξασκηση σου.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View